Logo A1 Hrvatska d.o.o.

A1 Hrvatska d.o.o.

A1 Hrvatska d.o.o.

9
3.5
Prati

Web

www.a1.hr/karijere

Veličina

> 1000 zaposlenih

Prihod

> 50 mil. EUR

Osnovano

1998

Sjedište

Vrtni put 1, Zagreb

Djelatnost

Telekomunikacije

Menadžment

Jiri Dvorjančansky

Opis

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam zemalja te zajedno pružamo usluge za približno 24 milijuna korisnika. I A1 Hrvatska ponosi se svojim brojkama ? zapošljavamo oko 2000 ljudi te se svakodnevno brinemo o potrebama 2 milijuna korisnika.

A1 Hrvatska ulaže u razvoj 5G tehnologije te je prvi demonstrirao brzinu veću od čak 20 Gbit/s u živoj 5G mreži, što je apsolutni brzinski rekord u mobilnom segmentu u Republici Hrvatskoj. Demonstrirane brzine i kapaciteti 5G tehnologije u budućnosti omogućit će gigabitne brzine na cijelom teritoriju Hrvatske što su osnovni preduvjeti za digitalizaciju, ravnomjerni razvoj i globalnu konkurentnost. U fiksnom segmentu kontinuirano razvijamo vlastitu infrastrukturu i zato smo danas operator s najraširenijom optičkom mrežom za superbrzi internet s brzinama do 500Mbit/s kojom pokrivamo 500 tisuća kućanstava na tehnologiji nove generacije koja podržava sve preduvjete Digital agende EU2025.

U skladu s digitalnim načinom života korisnicima nudimo konvergentnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilne i fiksne usluge te televiziju. Nudimo cjelokupna poslovna rješenja i rješenja u oblaku, a razvijamo i nove digitalne platforme. Ulažemo i u sigurnosna rješenja te gradimo novi podatkovni centar na 1800m2 koji će predstavljati najmodernije postrojenje takve vrste u Hrvatskoj.

Naša svrha je "Empowering digital life".
Transformacija iz tradicionalnog telekom operatora u digitalnu kompaniju dio je naše evolucije. U tom su procesu presudni naši zaposlenici koji mijenjaju ustaljene procese i zadane norme te stvaraju nešto novo - inovacije za svijet u digitalno doba.
Tehnologija nam pruža mogućnosti koje su prije dvadesetak godina bile na rubu znanstvene fantastike, a danas su dostupne gotovo svima. U posljednja dva desetljeća naš razvoj pratio je potrebe korisnika, ali i nove navike života. Kako bismo korisnicima omogućili da na pravi način dožive prednosti digitalnih proizvoda i usluga, naša je briga pronaći najbolja pametna rješenja koja će pojednostaviti komplicirano, uštedjeti vrijeme te omogućiti više uživanja u slobodnim trenucima.


- prikaži više

Što nudimo

U A1 Hrvatska paket pogodnosti za zaposlenike uključuje podršku i brigu o našim zaposlenicima i njima najvažnijim osobama, a uključuje područja kao što su zdravlje, ravnoteža posla i privatnog života, razvoj, razne sadržaje na kampusu, zabavne aktivnosti, sudjelovanje u razvoju lokalne zajednice te druge materijalne pogodnosti.

Zadovoljstvo naših zaposlenika:
Kontinuirano radimo na razvoju inovativnih praksi za upravljanje ljudskim resursima u skladu s potrebama naših zaposlenika i zahtjevnim tržišnim uvjetima. Godinama smo jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu te dobitnici certifikata Poslodavac Partner koji dokazuje predanost kvaliteti upravljanja zaposlenicima, kao i MAMFORCE certifikata za izvrsnost u omogućavanju ravnoteže posla i obitelji. Naš program "Empowering ideas" za poticanje internog poduzetništva 2018. godine je proglašen najboljom HR praksom u Hrvatskoj. Bitno nam je da se naši zaposlenici na svom radnom mjestu osjećaju ugodno. Unutar našeg kompleksa imamo vrtić za djecu, restoran, kafiće, fitness, bazen, saunu i sobe za zajednička neformalna druženja.

Transformacija kompanije:
A1 Hrvatska je 2017. godine je pokrenula sveobuhvatnu digitalnu transformaciju čime je napravljen svojevrsni zaokret u strategiji poslovanja s ciljem digitalizacije korisničkog iskustva. Kroz transformaciju kompanije promijenjeni su interni procesi, uvedene su agilne metode rada te se krenulo u intenzivan razvoj digitalnih vještina za zaposlenike.

Moderni radni prostori:
Novi moderni prostori kroz otvorenost prate nove načine rada i očekivanja zaposlenika u digitalnom dobu, a riječ je o investiciji od skoro 4 milijuna eura i projektu koji je trajao više od godinu dana. U novouređenom prostoru nema odvojenih ureda, svi djelatnici zajedno rade. Istovremeno, četiri puta je povećan broj soba za sastanke (što uključuje fokus sobe za kratke sastanke te 16 kolaboracijskih soba za agilne timove), implementirane su brojne društvene zone na svakom katu kao i neformalna mjesta za rad. Odjeli koji najčešće surađuju na razvoju proizvoda, usluga ili procesa od sada i sjede zajedno, a uklonjene su i hijerarhijske prepreke pa predsjednik uprave i menadžment sjede zajedno s zaposlenicima, bez vlastitih ureda. Projekt kompanije A1 Hrvatska inspiriran je tzv. Acitivity based working modelom kojeg koriste svjetski poznate digitalne kompanije poput Googlea i Microsofta, a koji zaposlenicima omogućuje da unutar kampusa rade gdje i kada žele uz korištenje najmodernijih tehnologija.

Novi načini rada i razvoj vještina budućnosti:
Organizacija rada i procesa u A1 Hrvatska danas je usmjerena na brzo reagiranje na zahtjeve korisnika i promjene na tržištu, na agilnost i inovativnost te odmak od hijerarhijskih struktura i silosa tipičnih za tradicionalne velike kompanije. Uz uvođenje agilnih metodologija u svakodnevno poslovanje, A1 Hrvatska je uložila više od tri milijuna kuna na edukaciju zaposlenika kako bi njihove vještine pratile brze promjene na tržištu. Prvi multidisciplinarni timovi u A1 započeli su s radom 2017. godine, a od tada je više od 300 zaposlenika educirano za rad u agileu. Kako bi zaposlenici što prije usvojili nove napredne vještine potrebne za rad u digitalnom dobu, pokrenuta je i A1 Digitalna akademija. Samo u prvoj godini, u 9600 sati treninga, više od 500 zaposlenika, učilo je o različitim metodologijama kao što su Design Thinking, UX Design, Agile & Scrum, Product Owner, Lean Six Sigma Green Belt, Big Data & advanced analytics, Python i slično, koje primjenjuju u daljnjem poslovanju.

Fleksibilni oblici rada:
Projekt Flexerica uključuje fleksibilno radno vrijeme i fleksibilno mjesto rada. Zaposlenici A1 Hrvatska imaju mogućnost rada od kuće ili nekog drugog mjesta te mogu prilagoditi svoje radno vrijeme, u smislu fleksibilnosti dolaska i odlaska s posla, na način koji im olakšava balanisranje privatnih i poslovnih obveza.


Flekserica po tvojoj mjeri. Uz Flexitime sami biramo vrijeme rada! Ako rano ustaješ, možeš raditi od 7, a ako ne možeš bez snoozea, možeš doći u 10.
Uz Flexiplace sam biraš mjesto rada nekoliko puta mjesečno.

Putno osiguranje za sve. Nije bitno putuješ li poslovno ili privatno - naše putno osiguranje pokriva oboje!

Zatvoreni mirovinski fond. Kada dođe vrijeme za bezbrižno uživanje u više no zasluženom odmoru, nema mjesta brizi jer subvencioniramo i AZ A1 zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond!

Interni eventi i tulumi. Često se družimo i izvan posla, a imamo i svoj Advent@A1, A1 maškare, meetupove sa zanimljivim temama i gostima, a znamo zajedno i tulumariti - pa fleksibilno dođemo drugi dan na posao.

Poslovni laptop i poslovni mobitel. A1 bez modernih stolnih i prijenosnih računala? Nemoguće! Uz to, znamo da se u tehnologiju isplati ulagati, pa svake 2 godine možeš očekivati novi mobitel.

Sport i zdravlje. Da bar imamo fitness centar, bazen, saunu, školu trčanja.... Pa, imamo! Slobodno ponesi sportsku torbu na posao jer u zdravom tijelu leži zdrav duh!

Digitalizacija na svakom koraku. Ulaziš na kampus autom i dočeka te digitalna pozdravna poruka. U zgradu možeš ući skeniranjem dlana, a najmodernije tehnologije olakšavaju sastanke s kolegama iz drugih zemalja

Na našem kampusu imamo dva kafića s lijepim sunčanim terasama, idealno za kratku pauzu i chit chat s kolegama!

Naš restoran nudi velik izbor raznovrsnih jela za doručak, ručak i međuoborke, naći će se za svakoga ponešto, a sve po povoljnim cijenama!

Parking za zaposlenike. Osigurali smo parkirna mjesta za sve ljubimce na 4 i 2 kotača!

U A1 postoje brojne prilike za učenje i razvoj kroz edukacije, konferencije i certifikate: ekspertna znanja, soft skills, menadžerske i digitalne vještine...Učimo od najboljih d na tržištu, ali i jedni od drugih

Besplatna interna A1 tarifa. Psst! Ako si dio A1, onda odmah imaš pravo na povoljnije uvjete za kućni internet, TV, telefon, pakete i slično. Osim toga, imamo i internu mobilnu tarifu koja je besplatna za sve zaposlenike.

Nagrade za zaposlenike. Volimo nagraditi zaposlenike, ili kroz interne nagradne igre ili za njihova postignuća, pa tako možeš osvojiti razne lijepe stvari: od gadgeta, poklon bonova, kotizacija za konferencije i evente do timskih putovanja.

Dodatni popusti i pogodnosti. Nudimo razne bankarske pogodnosti, od besplatne članarine za American Express karticu za nove korisnike prvih godinu dana do povoljnijih uvjeta za kredite. Diners popusti, putovanja, zdravlje, ljepota, gastro, kultura, sport

Organizirano volontiranje za sve. Prikupljamo donacije za dobrotvorni cilj po izboru pojedinog zaposlenika kroz društvenu platformu za dobrotvorni fundraising 'Čini pravu stvar'. Osim toga, ako često daruješ krv, računaj i na slobodne dane.

Zdravstveno osiguranje za sve. Zdravlje na prvom mjestu! Osiguranje od nezgoda 24/7, a u slučaju da se bilo što dogodi - možeš se osloniti na dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje!

Učimo eksperimentirajući! U A1, projekti se mogu voditi jednom od agilnih metoda (scrum, kanban…). Naši product owneri i scrum masteri, zajedno sa svojim development timovima, rade na novim procesima, aplikacijama i proizvodima

Najam bicikla. Ako ti dođe da se provozaš biciklom, a nemaš svoj, uvijek ga možeš iznajmiti povoljno na kampusu.

Vrtić i pokloni za djecu. Dijete je na putu? Čestitamo - stiže 10.000 HRK i mali poklon dobrodošlice! A za ostalo, tu je A1 vrtić, dani otvorenih vrata za djecu, božićne predstave, poklon bonovi te mnoštvo drugih iznenađenja

Uživaj u novim uredima! Imamo prostore za druženje, kuhinjice na svakom katu za slatko i slano, restoran na vrhu zgrade za doručak i ručak, ali i terase za opuštanje. Osim toga, u prizemlju možeš pronaći i bankomate.


© 2024 Adorio - made withfor Croatia