Logo AKTIVIS d.o.o.
Logo AKTIVIS d.o.o.

AKTIVIS d.o.o.

AKTIVIS d.o.o.

  • 5.00 2 recenzije

  2 recenzije
  • 5.00 2 recenzije

  2 recenzije
 • Prati

  Web

  www.aktivis.hr

  Veličina

  10-20 zaposlenih

  Prihod

  < 10 mil. HRK

  Osnovano

  2006

  Sjedište

  Buzinski prilaz 1, Zagreb

  Djelatnost

  IT

  Menadžment

  Plamenko Barišić

  Opis

  AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za razvoj rješenja za upravljanje dokumentima, osnovana 2006. godine, a od 2008. posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu. Cilj je na projektima korisnicima osigurati visoku razinu stručnosti i iskustva na razvoju Enterprise content management sustava na vodećim svjetskim platformama. Digitalna transformacija je naš core business i ponosni smo što sudjelujemo u ključnim projektima koji se događaju na trenutnom tržištu. Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo. Prisutni smo u projektima državne uprave, javnih poduzeća, farmaceutske industrije, financijskih institucija i telekomunikacija.

  Tvrtka je usmjerena prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije i grade naš tim kroz svoj individualan doprinos. Ovdje možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.


  - prikaži više

  Recenzije za AKTIVIS

  Preporuka

  Radno vrijeme
  5.0
  Sigurnost radnog mjesta
  5.0
  Plaća i karijera
  5.0
  Menadžment
  5.0
  Međuljudski odnosi
  5.0

  Preporuka

  Radno vrijeme

  5.0

  Sigurnost radnog mjesta

  5.0

  Plaća i karijera

  5.0

  Menadžment

  5.0

  Međuljudski odnosi

  5.0

  Što nudimo

  Kod nas možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu. Potičemo profesionalni razvoj naših zaposlenika - šaljemo ih na stručno usavršavanje i ciljane konferencije. Fleksibilni smo - imamo klizno radno vrijeme. Brinemo jedni o drugima - imaš podršku kolega i ugodno radno okruženje. Razumijemo važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog aspekta, poštujemo tvoje vrijeme. Potičemo bavljenje sportskim aktivnostima - imaš fitness centar u našim prostorima i multisport karticu.

  Više o ovim i ostalim pogodnostima možeš pronaći u sekciji Pogodnosti.

  Pogodnosti

  Fleksibilno radno vrijeme!
  Nisi ranoranioc? Ne brini - u Aktivisu nudimo fleksibilno radno vrijeme, tako da možeš lakše planirati početak dana.

  Osim što u sklopu tvrtke imamo teretanu i saunu, KING ICT ti nudi povlastice subvencioniranih sportskih aktivnosti (Multisport kartica za sve zaposlenike).

  Unutar tvrtke se nalazi restoran u kojem možeš doručkovati i ručati, a u blizini Kinga se nalaze i drugi restorani.

  Ne brini gdje ćeš parkirati svoj automobil ili bicikl jer smo i o tome razmišljali - svi naši zaposlenici imaju osigurano parkirno mjesto.

  Omogućujemo stručna usavršavanja, polaganje ispita za certifikate te potičemo sudjelovanje na raznim konferencijama.

  Važno nam je da naši zaposlenici imaju mjesto na kojem mogu uzeti pauzu tijekom radnog dana. Chill out zona s udobnim foteljama, ekranima i brojnim knjigama pravo je mjesto za to. Možeš zaigrati i stolni nogomet, turnir na PS4 ili biljar.

  Jedna od povlastica zaposlenika Aktivisa su i popusti u tvrtkama članicama grupacije (npr. eKupi, PP Orahovica) i kod naših partnera, uključujući kazališta i muzeje.

  Team building je sastavni dio naše organizacijske kulture. Zato se svake godine pobrinemo da svojim zaposlenicima priuštimo nekoliko dana zabavnog programa i opuštene atmosfere u neformalnom okruženju.

  Poklon za rođenje djeteta! Svaku prinovu očekujemo s veseljem i darujemo roditelje poklon bonom. Zaposlenike svake godine darujemo božićnim paketima, uključujući pakete za djecu, a tu su i organizirana božićna druženja za djecu i zaposlenike.

  Kontakt  © 2021 Adorio - made within Croatia