Logo AKTIVIS d.o.o.
Logo AKTIVIS d.o.o.

AKTIVIS d.o.o.

AKTIVIS d.o.o.

  • 5.00 2 recenzije

  2 recenzije
  • 5.00 2 recenzije

  2 recenzije
 • Prati

  O nama

  Web

  www.aktivis.hr

  Veličina

  10-20 zaposlenih

  Prihod

  < 10 mil. HRK

  Osnovano

  2006

  Sjedište

  Buzinski prilaz 1, Zagreb

  Djelatnost

  Računalno programiranje

  Management

  Plamenko Barišić

  Opis

  AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za razvoj rješenja za upravljanje dokumentima, osnovana 2006. godine, a od 2008. posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu. Cilj je na projektima korisnicima osigurati visoku razinu stručnosti i iskustva na razvoju Enterprise content management sustava na vodećim svjetskim platformama. Digitalna transformacija je naš core business i ponosni smo što sudjelujemo u ključnim projektima koji se događaju na trenutnom tržištu. Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo. Prisutni smo u projektima državne uprave, javnih poduzeća, farmaceutske industrije, financijskih institucija i telekomunikacija.

  Tvrtka je usmjerena prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije i grade naš tim kroz svoj individualan doprinos. Ovdje možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.


  - prikaži više

  Recenzije za AKTIVIS

  Preporuka

  Radno vrijeme
  5.0
  Sigurnost radnog mjesta
  5.0
  Plaća i karijera
  5.0
  Menadžment
  5.0
  Međuljudski odnosi
  5.0

  Preporuka

  Radno vrijeme

  5.0

  Sigurnost radnog mjesta

  5.0

  Plaća i karijera

  5.0

  Menadžment

  5.0

  Međuljudski odnosi

  5.0

  Što nudimo

  Kod nas možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu. Potičemo profesionalni razvoj naših zaposlenika - šaljemo ih na stručno usavršavanje i ciljane konferencije. Fleksibilni smo - imamo klizno radno vrijeme. Brinemo jedni o drugima - imaš podršku kolega i ugodno radno okruženje. Razumijemo važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog aspekta, poštujemo tvoje vrijeme. Potičemo bavljenje sportskim aktivnostima - imaš fitness centar u našim prostorima i multisport karticu.

  Više o ovim i ostalim pogodnostima možeš pronaći u sekciji Pogodnosti.

  Javite nam se
  1 recenzija zaposlenika za radne uvjete

  5.00

  Mogućnost osobnog razvoja

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Zagreb - 09.07.2020

  Iznimno pozitivno radno okruženje u kojem se ostvaruje kontinuiran osobni razvoj. Užitak je raditi sa takvom ekipom ljudi... Naša governance platforma koja predstavlja core business našeg poslovanja je također za svaku preporuku.

  + Prednosti

  Klizno radno vrijeme, MultiSport kartica, Team buildinzi, Restoran u firmi

  - Nedostaci

  Trenutno ih nema.


  © 2020 Adorio - made within Croatia