Logo AKTIVIS d.o.o.
Prati

O nama

Web

www.aktivis.hr

Veličina

10-20 zaposlenih

Prihod

< 10 mil. HRK

Osnovano

2006

Sjedište

Buzinski prilaz 1, Zagreb

Djelatnost

Računalno programiranje

Management

Plamenko Barišić

Opis

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za razvoj rješenja za upravljanje dokumentima, osnovana 2006. godine, a od 2008. posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu. Cilj je na projektima korisnicima osigurati visoku razinu stručnosti i iskustva na razvoju Enterprise content management sustava na vodećim svjetskim platformama. Digitalna transformacija je naš core business i ponosni smo što sudjelujemo u ključnim projektima koji se događaju na trenutnom tržištu. Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo. Prisutni smo u projektima državne uprave, javnih poduzeća, farmaceutske industrije, financijskih institucija i telekomunikacija.

Tvrtka je usmjerena prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije i grade naš tim kroz svoj individualan doprinos. Ovdje možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.


- prikaži više

Što nudimo

Kod nas možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu. Potičemo profesionalni razvoj naših zaposlenika - šaljemo ih na stručno usavršavanje i ciljane konferencije. Fleksibilni smo - imamo klizno radno vrijeme. Brinemo jedni o drugima - imaš podršku kolega i ugodno radno okruženje. Razumijemo važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog aspekta, poštujemo tvoje vrijeme. Potičemo bavljenje sportskim aktivnostima - imaš fitness centar u našim prostorima i multisport karticu.

Više o ovim i ostalim pogodnostima možeš pronaći u sekciji Pogodnosti.

Otvoreni natječajiJavite nam se

© 2020 Adorio - made within Croatia