Logo AKTIVIS d.o.o.
Logo AKTIVIS d.o.o.

AKTIVIS d.o.o.

AKTIVIS d.o.o.

  • 5.00 2 recenzije

  2 recenzije
  • 5.00 2 recenzije

  2 recenzije
 • Prati

  Web

  www.aktivis.hr

  Veličina

  10-20 zaposlenih

  Prihod

  < 10 mil. HRK

  Osnovano

  2006

  Sjedište

  Buzinski prilaz 1, Zagreb

  Djelatnost

  IT

  Menadžment

  Plamenko Barišić

  Opis

  AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za razvoj rješenja za upravljanje dokumentima, osnovana 2006. godine, a od 2008. posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu. Cilj je na projektima korisnicima osigurati visoku razinu stručnosti i iskustva na razvoju Enterprise content management sustava na vodećim svjetskim platformama. Digitalna transformacija je naš core business i ponosni smo što sudjelujemo u ključnim projektima koji se događaju na trenutnom tržištu. Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo. Prisutni smo u projektima državne uprave, javnih poduzeća, farmaceutske industrije, financijskih institucija i telekomunikacija.

  Tvrtka je usmjerena prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije i grade naš tim kroz svoj individualan doprinos. Ovdje možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.


  - prikaži više

  Recenzije za AKTIVIS

  Preporuka

  Radno vrijeme
  5.0
  Sigurnost radnog mjesta
  5.0
  Plaća i karijera
  5.0
  Menadžment
  5.0
  Međuljudski odnosi
  5.0

  Preporuka

  Radno vrijeme

  5.0

  Sigurnost radnog mjesta

  5.0

  Plaća i karijera

  5.0

  Menadžment

  5.0

  Međuljudski odnosi

  5.0

  Što nudimo

  Kod nas možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu. Potičemo profesionalni razvoj naših zaposlenika - šaljemo ih na stručno usavršavanje i ciljane konferencije. Fleksibilni smo - imamo klizno radno vrijeme. Brinemo jedni o drugima - imaš podršku kolega i ugodno radno okruženje. Razumijemo važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog aspekta, poštujemo tvoje vrijeme. Potičemo bavljenje sportskim aktivnostima - imaš fitness centar u našim prostorima i multisport karticu.

  Više o ovim i ostalim pogodnostima možeš pronaći u sekciji Pogodnosti.

  Pogodnosti

  access_time

  Fleksibilno radno vrijeme!
  Nisi ranoranioc? Ne brini - u Aktivisu nudimo fleksibilno radno vrijeme, tako da možeš lakše planirati početak dana.

  accessibility

  Osim što u sklopu tvrtke imamo teretanu i saunu, KING ICT ti nudi povlastice subvencioniranih sportskih aktivnosti (Multisport kartica za sve zaposlenike).

  local_dining

  Unutar tvrtke se nalazi restoran u kojem možeš doručkovati i ručati, a u blizini Kinga se nalaze i drugi restorani.

  local_parking

  Ne brini gdje ćeš parkirati svoj automobil ili bicikl jer smo i o tome razmišljali - svi naši zaposlenici imaju osigurano parkirno mjesto.

  school

  Omogućujemo stručna usavršavanja, polaganje ispita za certifikate te potičemo sudjelovanje na raznim konferencijama.

  videogame_asset

  Važno nam je da naši zaposlenici imaju mjesto na kojem mogu uzeti pauzu tijekom radnog dana. Chill out zona s udobnim foteljama, ekranima i brojnim knjigama pravo je mjesto za to. Možeš zaigrati i stolni nogomet, turnir na PS4 ili biljar.

  shopping_cart

  Jedna od povlastica zaposlenika Aktivisa su i popusti u tvrtkama članicama grupacije (npr. eKupi, PP Orahovica) i kod naših partnera, uključujući kazališta i muzeje.

  group

  Team building je sastavni dio naše organizacijske kulture. Zato se svake godine pobrinemo da svojim zaposlenicima priuštimo nekoliko dana zabavnog programa i opuštene atmosfere u neformalnom okruženju.

  child_friendly

  Poklon za rođenje djeteta! Svaku prinovu očekujemo s veseljem i darujemo roditelje poklon bonom.

  card_giftcard

  Veselimo se blagdnima. Zaposlenike svake godine darujemo božićnim paketima, uključujući pakete za djecu, a tu su i organizirana božićna druženja za djecu i zaposlenike.

  Kontakt


  Oglasi za posao
  © 2021 Adorio - made within Croatia