Logo CORVUS INFO d.o.o.
Prati

Web

www.corvus-info.com

Veličina

20-30 zaposlenih

Prihod

< 10 mil. HRK

Osnovano

2005

Sjedište

Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb

Djelatnost

IT

Menadžment

Damir Gužvinec

Opis

Corvus Info d.o.o. razvija cjelovita rješenja za web trgovine i predvodi trendove na eCommerce tržištu u regiji, a naša najveća referenca je eKupi web shop. Naš Internet Payment Gateway (IPG) sustav u okviru CorvusPay usluge omogućava kartično plaćanje na Internetu i danas ga koristi više od 1.000 web trgovina. Također smo razvili CorvusWallet koji omogućava spremanje kartičnih podataka i olakšava plaćanje na web trgovinama. Prvi i jedini u Hrvatskoj imamo licencu za iniciranje plaćanja unutar PSD2 regulative i cilj nam je u liberalizirano financijsko tržište unijeti niz inovacija. Corvus Info trenutno posluje na dvije lokacije u Zagrebu i Skopju te zapošljava više od 50 ljudi u područjima programiranja, web dizajna, arhitekture softvera, poslovne analize, testiranja, sistem integracije, prodaje i marketinga.

- prikaži više

Što nudimo

U Corvusu imaš priliku raditi na najvećem IPG rješenju u regiji i naprednim eCommerce rješenjima na SAP Hybris platformi.
Zaposlenicima nudimo različite benefite, među kojima posebno ističemo mogućnost profesionalnog razvoja, ugodno okruženje i motivirajuća primanja u skladu s iskustvom i rezultatima.
Razumijemo važnost uravnoteženosti privatne i poslovne strane života, potičemo bavljenje sportskim aktivnostima, osiguravamo pogodnosti u tvrtkama iz grupacije i kod naših partnera.
Brinemo jedni o drugima, podržavamo se, volimo družiti i međusobno dijeliti znanja.

Više o ovim i ostalim pogodnostima možeš pročitati u Pogodnostima.

Pogodnosti

fleksibilno radno vrijeme

rad na najvećem IPG rješenju u regiji

kompetitivna primanja

teretana u našim prostorijama

restoran u našim prostorijama

osiguran parking

kontinuirano usavršavanje i razvoj karijere

popusti u tvrtkama iz grupacije i kod partnera

worklife ballance

multisport kartica

poklon za rođenje djeteta

Kontakt© 2021 Adorio - made within Croatia