Logo Finmar trade d.o.o.

Finmar trade d.o.o.

Finmar trade d.o.o.

Prati

Web

www.finmartrade.hr

Veličina

1-9 zaposlenih

Prihod

< 5 mil. EUR

Osnovano

1991

Sjedište

Zagorska ulica 46

Djelatnost

Prodaja i servisiranje sustava za čišćenje Kirby

Menadžment

Željko Omazić

Opis

U Hrvatskoj od 1992. Nije bilo jednostavno, ispuniti sve zahtjeve, preuzeti odgovornost i krenuti u neizvjesnost. Postojalo je ogromno poštovanje prema imenu Kirby koje je zahvaljujući entuzijazmu i upornosti njenog osnivača James Benjamina Kirby-ja godinama sinonim za kvalitetu u cijelom svijetu. Kompanija Kirby tako danas bilježi 109 godina kontinuiranog poslovanja što je znak odlične financijske stabilnosti, poslovnog iskustva i sposobnog rukovodstva koji su imali viziju predanog stvaranja vrhunskih proizvode na zadovoljstvo svih nas.
Misija kompanije je konstantno širenje poslovanja, tako da je danas osim u SAD- u, prisutna u više od 60 zemalja svijeta i prepoznata kao svjetski lider u direktnoj prodaji sustava i sredstava za čišćenje.

Postojanost i stabilnost društva:
Finmar Trade d.o.o. djeluje u Hrvatskoj kao direktni uvoznik i Prodajno servisni centar. Ovlašteni smo tvornički distributer, serviser i uvoznik te prva karika u lancu snabdjevanja naših korisnika. Nismo u početku bili jedini niti smo imali ekskluzivu ali smo zahvaljujući kontinuiranoj brizi za korisnika te korektnom odnosu prema kupcima, suradnicima i ino principalu uspjeli opstati na ovome području te dobili mogućnot širenja.


Temeljne vrijednosti:
Naš glavni zadatak je konstantna briga o korisniku tako da uz proizvod, zasnovan na kvaliteti, pouzdanosti i učinkovitosti, kupac dobije najbolju uslugu na tržištu i da temeljem toga nikad ne dovede u pitanje svoju odluku o povjerenju koje je kupnjom poklonio upravo nama. Samo dugoročnim ulaganjem u odabir suradnika, njihovo obrazovanje i razvoj te personaliziranim odnosom prema kupcu možemo zadržati povjerenje i lojalnost te istovremeno širiti krug zadovoljnih korisnika.

Finmar Trade kao poslodavac:
Raditi kod nas znači prihvatiti izazov svakodnevnih usvajanja novih znanja i planiranja osobnog i profesionalnog uspjeha. Posebnu pozornost pridajemo motivaciji i stručnom usavršavanju te financijskom nagrađivanju prema ostvarenim rezultatima.


- prikaži više


© 2023 Adorio - made withfor Croatia