Logo FIVE
Logo FIVE

FIVE

FIVE

  • 4.33 12 recenzije

  12 recenzije
  • 4.33 12 recenzije

  12 recenzije
 • Prati

  O nama

  Web

  www.five.agency

  Veličina

  200-300 zaposlenih

  Prihod

  50-100 mil. HRK

  Osnovano

  2007

  Sjedište

  Heinzelova 33, Zagreb

  Djelatnost

  IT

  Management

  Viktor Marohnić, Luka Abrus, Sven Marušić

  Opis

  Mi smo FIVE! Agencija koja gradi nagrađivane digitalne proizvode za globalne kompanije iz različitih industrija, s uredima u Hrvatskoj i New Yorku. U potpunosti smo orijentirani na američko tržište gdje ostvarujemo 100% svojih prihoda. Među svoje dugogodišnje klijente ubrajamo Rosettu Stone, Marriott International, Napster, Crestron, Penguin Random House i Erecruit.

  Naši klijenti navikli su na sveobuhvatan tretman koji uključuje razvoj strategije, dizajn, development, provjeru kvalitete samog proizvoda i korisničku podršku, a u svakom slučaju rezultira podizanjem angažmana, zadržavanjem korisnika i povećanjem prihoda. Svoj uspjeh temeljimo na mjerljivim podacima koji pokazuju koliko je naš proizvod poboljšao poslovanje klijenta i zadovoljio potrebe korisnika.

  Naš dugogodišnji rad nije prošao nezapaženo, što potvrđuje i niz međunarodnih nagrada poput Mobile UX Awards, Best Mobile Apps, te nominacije za The Webby Awards.

  Google je prepoznao našu kvalitetu i uvrstio nas u svoj prestižan Developers Agency Program 2018. godine, na čijem se popisu nalazilo ukupno 50 svjetskih agencija. Clutch - predvodnik na tržištu B2B recenzija, smjestio nas je na sami vrh, među top 3 mobile app development agencije u New Yorku.


  - prikaži više

  Recenzije za FIVE

  Preporuka

  Radno vrijeme
  5.0
  Sigurnost radnog mjesta
  4.4
  Plaća i karijera
  3.9
  Menadžment
  3.9
  Međuljudski odnosi
  4.4

  Preporuka

  Radno vrijeme

  5.0

  Sigurnost radnog mjesta

  4.4

  Plaća i karijera

  3.9

  Menadžment

  3.9

  Međuljudski odnosi

  4.4

  Što nudimo

  Rad s ljudima koji dijele tvoj entuazijazam, stjecanje novih vještina i znanja, te sudjelovanje na projektima za svjetsko tržište nisu ti dovoljna motivacija? U nastavku pročitaj kojim se još sve stvarima možeš veseliti.

  Visoko konkurente plaće - ne želimo da brineš o svojoj plaći i pitaš se je li trava zelenija negdje drugdje. Pratimo tržište i kvartalno procjenjujemo plaće svih zaposlenika kako bismo im osigurali pravovremene povišice i pobrinuli se kako bi ostali dugo zadovoljni kod nas.

  Budžet za edukacije - ne štedimo na znanju (pogurat ćemo te u smjeru vlastitog razvitka), članove svojih tima šaljemo na konferencije, radionice, sastanke, trening kampove i ostala edukativna događanja

  Klizno radno vrijeme i rad od doma - jutarnji ili večernji tip, nama ne čini razliku, prilagodi svoje radno vrijeme i lokaciju svojim radnim navikama (i projektu na kojem radiš)

  Ured pun povlastica - naši lijepo dizajnirani uredi imaju mnogo kutaka u kojima ćeš htjeti boraviti tijekom radnog dana. Nastavi svoje zdrave navike kada nisi kod kuće uz svježu hranu lokalnih uzgajivača, satove joge i članstvo u teretani, a izvrsna cogito kava i izbor craft piva održat će tvoje raspoloženje na razini. To nije sve, osluškujemo svoje potrebe i redovito im podilazimo uvodeći nove uredske povlastice.

  Budžet za tulume - ono što se dogodi na team buildingu, ostaje na team buildingu. Preostaju samo fotografije koje pričaju tek djelić priče. Iz godine u godinu, one postaju sve bolje. Osim velikih druženja koje organiziramo jednom godišnje i odlazimo ?all out?, imamo i redovite timske večere, okupljanja van ureda i zabave svih vrsta, velike i male. Pitanje je samo, koliko tulumarenja je previše tulumarenja?

  Otvoreni natječaji


  Product Designer

  Mi smo FIVE, product development agencija osnovana prije 14 godina s uredima u Zagrebu, Osijeku, New Yorku i Rijeci. Razvijamo digitalne proizvode za brendove kao što su Erecruit, Rosetta Stone, Marri...

  Pročitaj više
  • Zagreb
  Javite nam se
  9 recenzija zaposlenika za radne uvjete

  1.75

  Grozni međuljudski odnosi (klanovi), nema prostora za profesionalni rast

  Bivši posao - Zaposlenik - Zagreb - 24.05.2019

  Opis radnog mjesta kako je prezentiran na razgovoru za posao nije odgovarao stvarnom stanju (tvrdili su da žele zaposliti osobu s iskustvom, a svakodnevni radni zadaci su bili na početničkoj razini). Oprema za rad je bila u lošem stanju. Plaća nije odgovarala mom iskustvu, kvalifikaciji ni razini odgovornosti (podplaćenost). Prekovremeni rad se uglavnom nije plaćao, već se s djelatnicima dogovaralo kako će biti kompenziran. Plaća raste, ali nedovoljno ili minimalno (iako, ovisi i o vašoj poziciji). Plaće su prosjek za hrvatsku IT branšu. Prijedlozi zaposlenika se uvažavaju u nekim timovima, u nekima ne. Komunikacija je u nekim timovima dobra, kao i međuljudski odnosi, u nekima je užasna. Najviši menadžment ne zna što se događa.

  4.56

  Više nego korektan poslodavac

  Bivši posao - 31.05.2019

  3.63

  Izmori te mentalno

  Bivši posao - Zaposlenik - Informatika - 27.01.2019

  4.50

  Tvrtka zbog koje nije nužno gledati aviokartu za Irsku

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Informatika - Zagreb - 23.01.2019

  4.81

  Za poželjeti.

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Informatika - Zagreb - 09.01.2019

  © 2020 Adorio - made within Croatia