Logo KING ICT d.o.o.
Logo KING ICT d.o.o.

KING ICT d.o.o.

KING ICT d.o.o.

  • 4.50 9 recenzija

  9 recenzija
  • 4.50 9 recenzija

  9 recenzija
 • Prati

  Web

  www.king-ict.hr

  Veličina

  300-400 zaposlenih

  Prihod

  > 500 mil. HRK

  Osnovano

  1998

  Sjedište

  Buzinski prilaz 10, Buzin, 10010 Grad Zagreb

  Djelatnost

  ICT

  Menadžment

  Plamenko Barišić, Ivan Ivković, Sendi Radić, Kristina Alebić

  Opis

  Mi smo KING ICT, jedna od vodećih ICT tvrtki u Hrvatskoj. U našim uredima i izvan njih svakodnevno radi preko 500 kolegica i kolega različitih profila; od developera, testera, poslovnih analitičara, do sistem inženjera, solution arhitekata, ICT tehničara i drugih stručnjaka. Rješenja koja isporučujemo kreću se od usko specijaliziranih, do onih koja koristi velik broj ljudi u svakodnevnom životu. Razvijamo enterprise softverska rješenja, gradimo podatkovne centre, optimiziramo IT infrastrukturu, uvodimo sigurnosna rješenja te istražujemo i razvijamo nove načine upravljanja informacijama.

  Naša rješenja razvijamo prema preporukama metoda PMI, ITIL, IPMA i Agile, koristimo poznate tehnologije i programske jezike poput Jave, .NET te stalno provjeravamo i eksperimentiramo s novima. Svaki član tima ima mogućnost istraživanja novih programskih jezika i tehnologija, tražiti pomoć od seniora i tako proširiti naš tehnološki radar. Važno nam je da našim mlađim KINGovcima omogućimo kvalitetno mentorstvo i damo prostora za napredak i u tome nam pomaže bogato znanje naših zaposlenika s dugogodišnjim iskustvom rada u IT industriji.

  Svi smo dio ekipe, dijelimo znanja, cijenimo trud i uvijek se možemo osloniti jedni na druge. Zajedno formiramo radno okruženje, procese i procedure. Volimo se družiti pa više puta godišnje imamo team-buildinge i druženja, organiziramo meet-upove, roštiljanja, pub kvizove i razne turnire. Organiziramo i dvije konferencije godišnje za IT zajednicu. Potičemo promjene u društvu i uključujemo se u akcije s humanitarnim predznakom. Također potičemo bavljenje sportskim aktivnostima: u našim prostorima imaš fitness centar, saunu za opuštanje, organizirani su i grupni sportovi: nogomet, odbojka i košarka. Priznajemo, najbolje nam leži trčanje. Onima kojima ni to nije dovoljno, mogu koristiti i MultiSport Card program i baviti se sportom na više od 450 sportskih objekata.  - prikaži više

  Recenzije za KING ICT

  Preporuka

  Radno vrijeme
  4.9
  Sigurnost radnog mjesta
  4.9
  Plaća i karijera
  4.0
  Menadžment
  4.1
  Međuljudski odnosi
  4.6

  Preporuka

  Radno vrijeme

  4.9

  Sigurnost radnog mjesta

  4.9

  Plaća i karijera

  4.0

  Menadžment

  4.1

  Međuljudski odnosi

  4.6

  Što nudimo

  Radimo na jedinstvenim i zanimljivim projektima koji digitaliziraju naše društvo i korisnicima pojednostavljuju život.
  Potičemo profesionalni razvoj naših zaposlenika - šaljemo ih na stručno usavršavanje i ciljane konferencije.
  Fleksibilni smo - imamo klizno radno vrijeme.
  Brinemo jedni o drugima - imaš podršku kolega i ugodno radno okruženje.
  Volimo se družiti - više puta godišnje imamo team-buildinge i organiziramo meet-upove.
  Razumijemo važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog aspekta, poštujemo tvoje vrijeme.
  Potičemo bavljenje sportskim aktivnostima - imaš fitness centar u našim prostorima i multisport karticu.

  Više o ovim i ostalim pogodnostima možeš pronaći u sekciji Pogodnosti.

  Pogodnosti

  Fleksibilno radno vrijeme!
  Nisi ranoranioc? Ne brini - u Kingu nudimo fleksibilno radno vrijeme, tako da možeš lakše planirati početak dana.

  Osim što u sklopu tvrtke imamo teretanu i saunu, KING ICT ti nudi povlastice subvencioniranih sportskih aktivnosti (Multisport kartica za sve zaposlenike).

  Unutar tvrtke se nalazi restoran u kojem možeš doručkovati i ručati, a u blizini Kinga se nalaze i drugi restorani.

  Ne brini gdje ćeš parkirati svoj automobil ili bicikl jer smo i o tome razmišljali - svi naši zaposlenici imaju osigurano parkirno mjesto.

  Omogućujemo stručna usavršavanja, polaganje ispita za certifikate te potičemo sudjelovanje na raznim konferencijama.

  Važno nam je da naši zaposlenici imaju mjesto na kojem mogu uzeti pauzu tijekom radnog dana. Chill out zona s udobnim foteljama, ekranima i brojnim knjigama pravo je mjesto za to. Možeš zaigrati i stolni nogomet, turnir na PS4 ili biljar.

  Jedna od povlastica zaposlenika Kinga su i popusti u tvrtkama članicama grupacije (npr. eKupi, PP Orahovica) i kod naših partnera, uključujući kazališta i muzeje.

  Team building je sastavni dio naše organizacijske kulture. Zato se svake godine pobrinemo da svojim zaposlenicima priuštimo nekoliko dana zabavnog programa i opuštene atmosfere u neformalnom okruženju.

  Poklon za rođenje djeteta! Svaku prinovu očekujemo s veseljem i darujemo roditelje poklon bonom. Zaposlenike svake godine darujemo božićnim paketima, uključujući pakete za djecu, a tu su i organizirana božićna druženja za djecu i zaposlenike.

  Kontakt


  Oglasi za posao
  © 2021 Adorio - made within Croatia