Logo Leapbit d.o.o.
Prati

Web

www.leapbit.com

Veličina

20-30 zaposlenih

Prihod

10-15 mil. HRK

Osnovano

2018

Sjedište

Savska opatovina 36, 10090 Zagreb

Djelatnost

Računalno programiranje

Menadžment

Božo Kekez

Opis

Leapbit je zagrebačka softverska tvrtka koja razvija vlastiti proizvod - Flex platformu, turn-key rješenje u segmentu iGaminga. Flex platforma se sastoji od hardvera, softvera, desktop i mobilnih rješenja, baza podataka i e-igara te pruža izazovne programerske zadatke u raznim segmentima developmenta.

Pružamo kvalitetne uvjete u opuštenoj sredini, hibridni način rada, natprosječne plaće, puno prilike za edukaciju, R&D projekte i smislen set benefita.


Što nudimo

Rad u Leapbitu osigurava vam smislen, dugoročan i izazovan developerski posao na razvoju vlastitog proizvoda, inovativne platforme Flex. Možete se specijalizirati, ali i interno promijeniti karijeru unutar širokog spektra programerskih zadataka na kojima radimo.

R&D PROJEKTI
Uz osiguravanje klasičnog klađenja, loto i virtualnih igara, razvijamo i inovativne tipove klađenja bazirane na matematičkim modelima.

PLATFORMA ZA SPORTSKO KLAĐENJE
Zahvaljujući desetogodišnjem iskustvu u industriji razvili smo inovativnu platformu koja podržava uzbuđenje i užitak sportskog klađenja u svakom od koraka procesa. Naši igrači putem Flex platforme online i u retailu mogu pratiti rezultate utakmica u realnom vremenu, dobiti detaljnu analizu statistike i vjerojatnost pobjede temeljenu na povijesnim podacima. Tehnologije koje koristimo su Vue.js, Node.js, Go, MongoDB, PostgreSQL, MySQL. Radimo on-premise i u cloud rješenjima.

VIRTUALNA IGRA - UTRKA KONJA
Razvili smo atraktivnu 3D igru s temom konjskih utrka na Unityju. Za svoju prvu virtualnu igru odabrali smo konje jer smo htjeli postaviti pred sebe zahtjevan programerski izazov - razviti složenu fiziku kretanja.

APLIKACIJE ZA IGRAČE I B2B APLIKACIJE
Budući da se usluge Flex platforme koriste putem retaila, SSBT-ova (Self Service Betting Terminal) i online, razvijamo responzivne web, Android i iOS ReactNative aplikacije. Također, programiramo i aplikaciju za poslovne korisnike putem koje upravljaju cijelim sustavom.

Pogodnosti

klizno radno vrijeme (počinjemo raditi između 7 i 10)

iznadprosječna plaća

hibridan način rada

osiguran parking u garaži

bonusi, božićnica, uskrsnica

100% plaćeno bolovanje© 2023 Adorio - made within Croatia