Logo Leapbit d.o.o.
Logo Leapbit d.o.o.

Leapbit d.o.o.

Leapbit d.o.o.

  • 4.48 5 recenzija

  5 recenzija
  • 4.48 5 recenzija

  5 recenzija
 • Prati

  Web

  www.leapbit.com

  Veličina

  20-30 zaposlenih

  Prihod

  10-15 mil. HRK

  Osnovano

  2018

  Sjedište

  Savska opatovina 36, 10090 Zagreb

  Djelatnost

  Računalno programiranje

  Menadžment

  Božo Kekez

  Opis

  Leapbit je zagrebačka softverska tvrtka koja razvija vlastiti proizvod - Flex platformu, turn-key rješenje u segmentu iGaminga. Flex platforma se sastoji od hardvera, softvera, desktop i mobilnih rješenja, baza podataka i e-igara te pruža izazovne programerske zadatke u raznim segmentima developmenta.

  Pružamo kvalitetne uvjete u opuštenoj sredini, hibridni način rada, natprosječne plaće, puno prilike za edukaciju, R&D projekte i smislen set benefita.

  Recenzije za Leapbit

  Preporuka

  Radno vrijeme
  4.8
  Sigurnost radnog mjesta
  4.8
  Plaća i karijera
  4.4
  Međuljudski odnosi
  4.2

  Preporuka

  Radno vrijeme

  4.8

  Sigurnost radnog mjesta

  4.8

  Plaća i karijera

  4.4

  Međuljudski odnosi

  4.2

  Što nudimo

  Rad u Leapbitu osigurava vam smislen, dugoročan i izazovan developerski posao na razvoju vlastitog proizvoda, inovativne platforme Flex. Možete se specijalizirati, ali i interno promijeniti karijeru unutar širokog spektra programerskih zadataka na kojima radimo.

  R&D PROJEKTI
  Uz osiguravanje klasičnog klađenja, loto i virtualnih igara, razvijamo i inovativne tipove klađenja bazirane na matematičkim modelima.

  PLATFORMA ZA SPORTSKO KLAĐENJE
  Zahvaljujući desetogodišnjem iskustvu u industriji razvili smo inovativnu platformu koja podržava uzbuđenje i užitak sportskog klađenja u svakom od koraka procesa. Naši igrači putem Flex platforme online i u retailu mogu pratiti rezultate utakmica u realnom vremenu, dobiti detaljnu analizu statistike i vjerojatnost pobjede temeljenu na povijesnim podacima. Tehnologije koje koristimo su Vue.js, Node.js, Go, MongoDB, PostgreSQL, MySQL. Radimo on-premise i u cloud rješenjima.

  VIRTUALNA IGRA - UTRKA KONJA
  Razvili smo atraktivnu 3D igru s temom konjskih utrka na Unityju. Za svoju prvu virtualnu igru odabrali smo konje jer smo htjeli postaviti pred sebe zahtjevan programerski izazov - razviti složenu fiziku kretanja.

  APLIKACIJE ZA IGRAČE I B2B APLIKACIJE
  Budući da se usluge Flex platforme koriste putem retaila, SSBT-ova (Self Service Betting Terminal) i online, razvijamo responzivne web, Android i iOS ReactNative aplikacije. Također, programiramo i aplikaciju za poslovne korisnike putem koje upravljaju cijelim sustavom.

  Pogodnosti

  klizno radno vrijeme (počinjemo raditi između 7 i 10)

  iznadprosječna plaća

  hibridan način rada

  osiguran parking u garaži

  bonusi, božićnica, uskrsnica

  100% plaćeno bolovanje

  Oglasi za posao  © 2022 Adorio - made within Croatia