Logo FIVE

Senior Product Designer

FIVE (12)
Zagreb
logo

Senior Product Designer

FIVE (12)
Zagreb

Mi smo FIVE, product development agencija osnovana prije 14 godina s uredima u Zagrebu, Osijeku, New Yorku i Rijeci. Razvijamo digitalne proizvode za brendove kao što su Erecruit, Rosetta Stone, Marriott International, Napster i drugi. Naše appove, igre, chatbotove i IoT rješenja svakodnevno koristi više od 40 milijuna korisnika. 

Naši Product Designeri rade na razvoju digitalnih produkata s klijentima, prepoznaju poslovne ciljeve i brinu o potrebama end usera. U stalnoj su komunikaciji s timom, PM-ovima, developerima i klijentima. Grade intuitivne i inovativne proizvode te razvijaju storyboardove, wireframove, mockupove i prototipove koji komuniciraju svrhu dizajna.

Voljeli bismo da nam se pridružiš!


Što očekujemo od tebe:

 • Imaš iskustvo u radu kao UX/UI dizajner digitalnih proizvoda

 • pomažeš klijentima u ostvarivanju njihove vizije držeći se osnovnih design načela, uzimajući u obzir emocije, potrebe i navike korisnika

 • oslanjaš se na metriku kod donošenja odluka

 • surađuješ i dijeliš znanje s ostatkom tima

 • razumiješ korisničke obrasce, iOS Human Interface i Google Material Design smjernice.

 

Što možeš očekivati od nas:

 • Edukacije: interne, eksterne, međunarodne—prošle godine smo bili na UXLX (Lisabon), Leading Design Conference (New York), UXDX (Dublin), Productized u Lisabonu i Product Camp u Poljskoj

 • Tvoj trud i napredak redovito će se pratiti i bit će nagrađen. Očekuj napredovanja u primanjima u skladu s napredovanjima u vještinama.

 • Fleksibilno radno vrijeme—ne zanima nas kada, nego kako radiš. 

 

Sigurno imaš pitanja. Javi se za kavu da se upoznamo!

Apply for this job

 • O nama
 • Mi smo FIVE! Agencija koja gradi nagrađivane digitalne proizvode za globalne kompanije iz različitih industrija, s uredima u Hrvatskoj i New Yorku. U potpunosti smo orijentirani na američko tržište gdje ostvarujemo 100% svojih prihoda. Među svoje dugogodišnje klijente ubrajamo Rosettu Stone, Marriott International, Napster, Crestron, Penguin Random House i Erecruit. Naši klijenti navikli su na sveobuhvatan tretman koji uključuje razvoj strategije, dizajn, development, provjeru kvalitete samog proizvoda i korisničku podršku, a u svakom slučaju rezultira podizanjem angažmana, zadržavanjem korisnika i povećanjem prihoda. Svoj uspjeh temeljimo na mjerljivim podacima koji pokazuju koliko je naš proizvod poboljšao poslovanje klijenta i zadovoljio potrebe korisnika. Naš dugogodišnji rad nije prošao nezapaženo, što potvrđuje i niz međunarodnih nagrada poput Mobile UX Awards, Best Mobile Apps, te nominacije za The Webby Awards. Google je prepoznao našu kvalitetu i uvrstio nas u svoj prestižan Developers Agency Program 2018. godine, na čijem se popisu nalazilo ukupno 50 svjetskih agencija. Clutch - predvodnik na tržištu B2B recenzija, smjestio nas je na sami vrh, među top 3 mobile app development agencije u New Yorku.
 • Osnovano 2007
 • Sjedište Heinzelova 33, Zagreb
Slike
Adorio email icon
Primi obavijesti novih
oglasa za posao
Nastavkom prihvaćate naše Uvjete korištenja. Možete se u bilo kojem trenutku odjaviti od primanja obavijesti novih oglasa za posao.

© 2021 Adorio - made within Croatia