Logo M SAN GRUPA d.d.

Prodajni predstavnik (m/ž)

M SAN GRUPA d.d. (14)
Zagreb
logo

Prodajni predstavnik (m/ž)

M SAN GRUPA d.d. (14)
Zagreb

Prodajni predstavnik (m/ž) Job description

M SAN Grupa d.d. najveći distributer u regiji kojemu je glavna djelatnost distribucija računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike. Veliku važnost unutar M SAN Grupe predstavlja razvoj vlastite robne marke VIVAX. Na tržištu Hrvatske nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudimo više od 250 različitih proizvoda koji se dijele u 5 grupa; TV i audio uređaji; Klima uređaji; Mali kućanski aparati; Bijela tehnika i Pametni uređaji (mobiteli, tableti, satovi). Ulaganjem u znanje i stručnost djelatnika, usavršavanjem postojećih proizvoda i razvojem novih te originalnim pristupom, kvalitetom i vlastitim dizajnom želimo pružiti cjeloviti asortiman uređaja koji boravak u domu čini ugodnijim i jednostavnijim.


Osnažujemo naš tim u odjelu VIVAX te tražimo nove članove - prodajne predstavnike na područjima Slavonije, Dalmacije i središnje Hrvatske!                                                                                 PRODAJNI PREDSTAVNIK (m/ž)
                                                           za područja: Slavonija, Dalmacija i središnja HrvatskaRadno mjesto obuhvaća: 

 • akvizicija i razvoj kupaca u kanalu ugradbene bijele tehnike
 • povećanje broja kupaca i širenje prodajne mreže
 • obilazak prodajnih mjesta kupaca prema definiranom planu
 • prodaja proizvoda strateških grupa brandova VIVAX I MS Energy
 • implementacija trade marketinških aktivnosti na prodajnom mjestu 
 • edukacije prodajnog osoblja na terenu, pretprodajne aktivnosti, edukacije o novim modelima
Requirements

Što očekujemo od tebe?

 • izražena sklonost prodaji te izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine
 • minimalno 3 godine iskustva u prodaji potrošačke elektronike, posebice bijele tehnike i malih kućanskih aparata
 • vozačka dozvola B kategorije
 • izvrsno poznavanje rada u MS Office alatima
 • odlično razvijene analitičke sposobnosti, ustrajnost i organiziranost

Potičemo svakog pojedinca da pokaže svoje sposobnosti i potencijal usmjeren prema ostvarenju poslovnog uspjeha, te nagrađujemo dobre rezultate. Nudimo stimulativna primanja, ovisna o ostvarenju ciljeva, službeno vozilo 24/7 te mogućnost napredovanja uz profesionalno i osobno usavršavanje!
Ukoliko ste se prepoznali u prethodno navedenome i želite postati dio našeg uspješnog tima, preostaje Vam još samo da se prijavite!


Apply for this Job
 • O nama
 • M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji. Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda. Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga. Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike. Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje. Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti. U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara. Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!
 • Web www.msan.hr
 • Veličina 400-500 zaposlenih
 • Prihod > 500 mil.
 • Osnovano 1997
 • Sjedište Buzinski prilaz 1, Zagreb
Slike

Ostali oglasi za posaoAdorio email icon
Primi obavijesti novih
oglasa za posao
Nastavkom prihvaćate naše Uvjete korištenja. Možete se u bilo kojem trenutku odjaviti od primanja obavijesti novih oglasa za posao.

© 2021 Adorio - made within Croatia