Logo FIVE

Growth Marketing Specialist

FIVE (12)
Zagreb
logo

Growth Marketing Specialist

FIVE (12)
Zagreb

Mi smo Growth tim - gdje svaka odluka ima svoje zašto. Tim kojem samo ime kaže da smo najbrže rastući tim u agenciji FIVE i da vjerujemo, prije svega, u brojke i rezultate. Super je dobiti odličan feedback od klijenta, ali za nas je glavni indikator uspjeha brojka. Zaljubljenik si u metrike i znaš poslati pravu poruku pravom korisniku u pravo vrijeme? Mi smo tim za tebe.
Kao Growth Marketing Specialist u agenciji FIVE, bit ćeš dio tima koji radi na engagementu korisnika za digitalne produkte. Kreirat ćeš strategije i kampanje koje će poboljšavati ciljane korisničke metrike u aplikacijama, konstantno ćeš analizirati podatke i optimizirati korake za poboljšavanje rezultata produkata na kojima radiš. Koristit ćeš growth hacking alate kao što su Braze, Leanplum, Iterable, onda ćeš to znanje iskoristiti kako bi zadržao i motivirao korisnike da budu zadovoljni i aktivni. Vrlo brzo ćeš vidjeti konkretne rezultate i doživjeti ono uzbuđenje kada jednom push notifikacijom klijentu poput Rosette Stone ili Napstera utječeš na milijune usera!
Što tražimo?
 •         Snalaženje s metrikama i statistikom
 •         2 godine iskustva s marketing automazation toolovima/kreiranjem komunikacijskih strategija za CRM
 •         Kreativnost i znatiželju u definiranju metrika i KPI-jeva
 •         Odlične analitičke vještine i razumijevanja kanala konverzije
 •         Analiziranje podataka i feedbacka korisnika
 •         Hrabrost u pivotiranju i isprobavanju novih stvari
 •         Razumijevanje user journeya digitalnih proizvoda
 •         Odlično snalaženje s engleskim jezikom
 •         Želju za stepenicom više kada je u pitanju zadovoljstvo klijenata
Sigurno imaš pitanja. Javi se za kavu da se upoznamo!

Apply for this job

 • O nama
 • Mi smo FIVE! Agencija koja gradi nagrađivane digitalne proizvode za globalne kompanije iz različitih industrija, s uredima u Hrvatskoj i New Yorku. U potpunosti smo orijentirani na američko tržište gdje ostvarujemo 100% svojih prihoda. Među svoje dugogodišnje klijente ubrajamo Rosettu Stone, Marriott International, Napster, Crestron, Penguin Random House i Erecruit. Naši klijenti navikli su na sveobuhvatan tretman koji uključuje razvoj strategije, dizajn, development, provjeru kvalitete samog proizvoda i korisničku podršku, a u svakom slučaju rezultira podizanjem angažmana, zadržavanjem korisnika i povećanjem prihoda. Svoj uspjeh temeljimo na mjerljivim podacima koji pokazuju koliko je naš proizvod poboljšao poslovanje klijenta i zadovoljio potrebe korisnika. Naš dugogodišnji rad nije prošao nezapaženo, što potvrđuje i niz međunarodnih nagrada poput Mobile UX Awards, Best Mobile Apps, te nominacije za The Webby Awards. Google je prepoznao našu kvalitetu i uvrstio nas u svoj prestižan Developers Agency Program 2018. godine, na čijem se popisu nalazilo ukupno 50 svjetskih agencija. Clutch - predvodnik na tržištu B2B recenzija, smjestio nas je na sami vrh, među top 3 mobile app development agencije u New Yorku.
 • Osnovano 2007
 • Sjedište Heinzelova 33, Zagreb
Slike
Adorio email icon
Primi obavijesti novih
oglasa za posao
Nastavkom prihvaćate naše Uvjete korištenja. Možete se u bilo kojem trenutku odjaviti od primanja obavijesti novih oglasa za posao.

© 2021 Adorio - made within Croatia