Logo POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o.

Back-end Developer (m/ž)

POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o. (18)
Zagreb
logo

Back-end Developer (m/ž)

POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o. (18)
Zagreb

Data Privacy Manager tim funkcionira kao startup unutar tvrtke Poslovna inteligencija. Naš proizvod je globalno prepoznat od strane Forrestera i Gartnera, no naša priča tek počinje. U narednih 10 godina privatnost će biti jedna od najbitnijih tema kako za IT, tako i za marketing i prodaju. Do 2020. godine tržište softvera za zaštitu privatnosti procijenjeno je na 800M USD uz godišnji rast od 60% (IDC, 2020), a narednih godina očekuje se još veći rast jer se nove regulative očekuju u SAD-u i diljem svijeta. U sljedeće 4 godine naš cilj je osvojiti 10% tog tržišta.


Pozicioniranje na globalnom tržištu zahtjeva od nas skalabilnost i izvrsnost. Skalabilnost postižemo rastom i inovacijama u proizvodnji, a izvrsnost kroz dobro poznavanje tržišta, razvoj vlastitih inovativnih tehnologija i fokus na rješavanje stvarnih problema naših korisnika.


Koga tražimo i što radimo ?

Tražimo BACK-END DEVELOPERA (ž/m) koji će…

• zajedno s nama graditi proizvod s jasnim i inovativnom roadmapom,

• istraživati nove tehnologije s machine learning i data security timovima,

• razvijati nove funkcionalnosti proizvoda temeljem rezultata istraživanja.


Razvijamo mikro-servisnu arhitekturu, DevOps build pipeline, .NET Core komponente. U razvoju koristimo SCRUM metodologiju s dvotjednim sprintovima. Razvoj koordiniramo kroz Azure DevOps cloud platformu, a ti možeš sjediti gdje želiš i kada želiš.

Za back-end developera poželjno je iskustvo s automatiziranim testovima, iskustvo s Docker kontejnerima, poznavanje clean architecture principa i 3+ godine iskustva.


Kako se kod nas radi ?

Prilikom razvoja imamo 3 ključna principa:

  • prvo isporuka,
  • rješavaj stvarni problem,
  • smatraj svaki korisnički unos greškom.

Radimo kao tim i svi pomažu svima. Ne bavimo se internom politikom i ne tratimo ničije vrijeme. Isključivo zapošljavamo ljude koji se snalaze u timskom radu i važno nam je da su odgovorni. (To su naši primarni benefiti). Imamo jasno definiran roadmap i znamo u kojem smjeru plovi brod. Kontinuirano se unaprjeđujemo kroz edukaciju i sve bolju organizaciju posla. Svaki prijedlog za poboljšanje uzimamo u obzir i potičemo inovativnost.

Javi nam se ukoliko želiš biti dio DPM tima i provjeriti kakav je (za koju godinu) pogled s vrha.


Prijavi se na oglas

  • O nama
  • Poslovna inteligencija je hrvatska IT tvrtka, osnovana 2001. godine. Vodeća smo tvrtka za implementaciju analitičkih i Big data sustava te strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi. U Hrvatskoj imamo 110 zaposlenika. Tvrtka je kroz kompanije u većinskom vlasništvu prisutna i na tržištima u Beču, Londonu, Ljubljani, Podgorici, Sarajevu i Beogradu. Naša ekspertiza se temelji na znanju poslovnih procesa u brojnim granama poslovanja (telekomunikacije, bankarstvo, osiguranje, proizvodnja, distribucija i maloprodaja), metodologija implementacije analitičkih i Big data sustava te iskustvu u implementacije vodećih svjetskih tehnologija iz tog područja. Partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija potvrđuju naši certifikati koji uključuju Informatica Corporation, IBM, Tableau i Microsoft. Također smo razvili ekspertizu u data privacy području i kreirali vlastiti proizvod za upravljanje privolama? Data Privacy Manager? Želimo biti tržišni lider u Europi (a i šire) u implementaciji analitičkih i Big data sustava. Našim klijetima dajemo najbolju moguću uslugu u području strateškog konzaltinga i implementacije inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju i time im pomažemo u kreiranju nove vrijednosti i prepoznavanju poslovnih prilika.
  • Osnovano 2001
  • Sjedište Stubička 5 b, Zagreb
Slike
Adorio email icon
Primi obavijesti novih
oglasa za posao
Nastavkom prihvaćate naše Uvjete korištenja. Možete se u bilo kojem trenutku odjaviti od primanja obavijesti novih oglasa za posao.

© 2021 Adorio - made within Croatia