Logo KING ICT d.o.o.

Business Analyst (m/ž)

KING ICT d.o.o. (9)
Zagreb
logo

Business Analyst (m/ž)

KING ICT d.o.o. (9)
Zagreb

Business Analyst (m/ž) ..................................................

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Osnovana 2006. godine i posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu te bismo voljeli pronaći novog člana koji dijeli našu viziju. Sva IT rješenja koja implementiramo su u potpunosti razvijena na vlastitoj DMS platformi koja omogućava digitalizaciju procesa, neovisno o gospodarskoj grani klijenta.


..................................................

KOGA TRAŽIMO?

  • Tražimo poslovnog analitičara koji ima želju za novim izazovima i osobnim razvojem koji će raditi na implementaciji i održavanju DMS sustava za upravljanje dokumentima.
  • Treba nam netko stručan u analizi i optimizaciji poslovnih procesa, izradi tehničke dokumentacije i dizajniranju i testiranju softverskog rješenja. Također moraš moći kvalitetno educirati naše korisnike i svakodnevno komunicirati sa klijentima i razvojnim timom.


ŠTO OČEKUJEMO?

  • Prethodni rad u području poslovne analize za IT rješenja.
  • Iskustvo u pisanju funkcionalnih specifikacija koje su temelj za razvoj softverskog rješenja nam je od velike važnosti
  • Dodatne prednosti pri zapošljavanju, koje ne uvjetuju zapošljavanje, no njemu izravno doprinose: poznavanje poslovnih procesa reguliranih zakonskom regulativom (uredsko poslovanje, upravni postupci, javna nabava, likvidacija računa...), radno iskustvo u području OOP-a (objektno orijentiranog programiranja) i baza podataka te iskustvo s DMS-om odnosno EMC Documentum alatima.
  • Bez brige, ako nam se svidiš, a ne vladaš svim ovim vještinama, rado ćemo te naučiti.

ŠTO NUDIMO?

Uz fleksibilno radno vrijeme i kontinuirane prilike za stručno usavršavanje, naši zaposlenici imaju posebne popuste u svim članicama grupe i kod partnera, fitness centar i saune u našem prostoru uz osobnog trenera i multisport karticu, naš restoran - da jednostavno ponište sve ono što su napravili u teretani, novu poslovnu opremu, te ništa manje bitan besplatan parking za zaposlenike.

Ako nam se pridružiš osigurat ćemo ti mentora koji će se brinuti za tvoj napredak. Brinemo jedni o drugima te ćeš u svakom trenutku imati podršku kolega i voditelja. Poštujemo tvoje vrijeme, razumijemo važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog života.


POSTANI DIO NAŠEG TIMA!

Ako si komunikativna i kompetentna osoba koja umjesto pronalaženja isprika nalazi načine za uspjeh, voljeli bismo te vidjeti u našem timu.

www.aktivis.hr Prijavi se/Apply for this job
  • O nama
  • Mi smo KING ICT, jedna od vodećih ICT tvrtki u Hrvatskoj. U našim uredima i izvan njih svakodnevno radi preko 500 kolegica i kolega različitih profila; od developera, testera, poslovnih analitičara, do sistem inženjera, solution arhitekata, ICT tehničara i drugih stručnjaka. Rješenja koja isporučujemo kreću se od usko specijaliziranih, do onih koja koristi velik broj ljudi u svakodnevnom životu. Razvijamo enterprise softverska rješenja, gradimo podatkovne centre, optimiziramo IT infrastrukturu, uvodimo sigurnosna rješenja te istražujemo i razvijamo nove načine upravljanja informacijama. Naša rješenja razvijamo prema preporukama metoda PMI, ITIL, IPMA i Agile, koristimo poznate tehnologije i programske jezike poput Jave, .NET te stalno provjeravamo i eksperimentiramo s novima. Svaki član tima ima mogućnost istraživanja novih programskih jezika i tehnologija, tražiti pomoć od seniora i tako proširiti naš tehnološki radar. Važno nam je da našim mlađim KINGovcima omogućimo kvalitetno mentorstvo i damo prostora za napredak i u tome nam pomaže bogato znanje naših zaposlenika s dugogodišnjim iskustvom rada u IT industriji. Svi smo dio ekipe, dijelimo znanja, cijenimo trud i uvijek se možemo osloniti jedni na druge. Zajedno formiramo radno okruženje, procese i procedure. Volimo se družiti pa više puta godišnje imamo team-buildinge i druženja, organiziramo meet-upove, roštiljanja, pub kvizove i razne turnire. Organiziramo i dvije konferencije godišnje za IT zajednicu. Potičemo promjene u društvu i uključujemo se u akcije s humanitarnim predznakom. Također potičemo bavljenje sportskim aktivnostima: u našim prostorima imaš fitness centar, saunu za opuštanje, organizirani su i grupni sportovi: nogomet, odbojka i košarka. Priznajemo, najbolje nam leži trčanje. Onima kojima ni to nije dovoljno, mogu koristiti i MultiSport Card program i baviti se sportom na više od 450 sportskih objekata.
  • Osnovano 1998
  • Sjedište Buzinski prilaz 10, Zagreb
Slike

Ostali oglasi za posao

Adorio email icon

Primi obavijesti
novih oglasa za posao


Nastavkom prihvaćate naše Uvjete korištenja. Možete se u bilo kojem trenutku odjaviti od primanja obavijesti novih oglasa za posao.

© 2021 Adorio - made within Croatia