Logo AKTIVIS d.o.o.

Business Analyst (m/ž)

AKTIVIS d.o.o. (2)
Zagreb
logo

Business Analyst (m/ž)

AKTIVIS d.o.o. (2)
Zagreb

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Osnovana 2006. godine i posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu.

KOGA TRAŽIMO?

Tražimo iskusnog poslovnog analitičara koji ima želju za novim izazovima i osobnim razvojem. Poslovni analitičari i konzultanti u Aktivisu rade na implementaciji i održavanju DMS sustava (Sustav za upravljanje dokumentima). Posao se sastoji od analize i optimizacije poslovnih procesa, izrade tehničke dokumentacije, dizajniranja i testiranja softverskog rješenja, edukacije korisnika te svakodnevne komunikacije s klijentima i razvojnim timom. 

Očekujemo da imaš završen fakultet informatičkog ili srodnog područja te višegodišnje radno iskustvo u području poslovne analize za IT rješenja. Iskustvo u pisanju funkcionalnih specifikacija koje su temelj za razvoj softverskog rješenja je obavezno, a bilo bi odlično i poznavanje poslovnih procesa reguliranih zakonskom regulativom (uredsko poslovanje, upravni postupci, javna nabava, likvidacija računa...). Dodatna prednost je ako imaš radno iskustvo u području OOP-a (objektno orijentiranog programiranja) i baza podataka te iskustvo s DMS-om odnosno EMC Documentum alatima.

ŠTO RAZVIJAMO (naši produkti)?

  • aktivManager Suite aplikacijska platforma namijenjena implementaciji širokog spektra aplikacija za upravljanje dokumentima, sadržajem i projektima.
  • bluebox rješenje namijenjeno je malim i srednjim tvrtkama te tijelima državne uprave i lokalne samouprave
  • aktivbox univerzalna aplikacijska platforma namijenjena digitalizaciji poslovnih procesa korisnika
  • SMS Manager omogućuje jednostavno upravljanje i kontrolu nad SMS servisima

GDJE IDEMO?

Imamo punu posvećenost, ustrajnost, jasan cilj i sredstva. Usmjereni smo na razvoj modernih Enterprise content management sustava za upravljanje dokumentima putem najboljih praksa, dostupnih modernih tehnologija, s mogućnostima brze prilagodbe potrebama svakog pojedinog korisnika s velikim brojem funkcionalnosti potrebnih u svakodnevnom radu. Uz pomoć naših rješenja transformiramo tradicionalan način rada u digitalan i zato širimo postojeći tim stručnjaka.

POSTANI DIO NAŠEG TIMA!

Što je najvrjednije svakoj tvrtki? Ljudi, njihovo znanje, iskustvo, trud... Kod nas možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu. 

 

  • O nama
  • AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za razvoj rješenja za upravljanje dokumentima, osnovana 2006. godine, a od 2008. posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu. Cilj je na projektima korisnicima osigurati visoku razinu stručnosti i iskustva na razvoju Enterprise content management sustava na vodećim svjetskim platformama. Digitalna transformacija je naš core business i ponosni smo što sudjelujemo u ključnim projektima koji se događaju na trenutnom tržištu. Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo. Prisutni smo u projektima državne uprave, javnih poduzeća, farmaceutske industrije, financijskih institucija i telekomunikacija. Tvrtka je usmjerena prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije i grade naš tim kroz svoj individualan doprinos. Ovdje možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.
  • Osnovano 2006
  • Sjedište Buzinski prilaz 1, Zagreb
Slike

© 2020 Adorio - made within Croatia