Logo M SAN GRUPA d.o.o.

Tehničar u kontroli kvalitete (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Tehničar u kontroli kvalitete (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

M SAN Grupa d.o.o. najveći je distributer potrošačke elektronike u regiji, a veliku važnost predstavlja razvoj vlastitih brendova te kontrola njihove kvalitete. Širimo poslovanje, rastemo i postižemo zavidne rezultate, stoga osnažujemo naš tim i tražimo novog člana!


Pridružite se našem timu na poziciji:


Tehničar u kontroli kvalitete (m/ž)


Osnovna zaduženja i poslovi uključuju:

 • pregled, arhiviranje, ažuriranje i ocjenjivanje dobivene certifikacijske dokumentacije
 • izrada i izdavanje raznih potvrda i certifikata vezano uz kompatibilnost proizvoda normama EU
 • podrška odjelu špedicije u izradi potrebnih dokumenata i potvrda
 • komunikacija sa odjelima prodaje i nabave na ovim prostorima te u inozemstvu
 • ostali pomoćni poslovi u Kontroli kvalitete prema potrebi


Za uspjeh na ovoj poziciji potrebno je:

 • upoznavanje načina rada i zakonskih propisa vezanih uz kompatibilnost proizvoda normama EU
 • neprestano usavršavanje i praćenje zakonskih propisa odnosno normi EU vezanih uz navedene radne zadatke


Od kandidata očekujemo:

 • završenu srednju školu tehničkog usmjerenja (prednost, ali ne i uvjet)
 • poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • vozačka dozvola: B kategorija


Nudimo Vam priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarenje uspješnih rezultata u poslovnom okruženju koje se kontinuirano mijenja i prilagođava tržišnim uvjetima te mogućnost daljnjeg napredovanja uz osobno i profesionalno usavršavanje.


Pored svega navedenog, svojim zaposlenicima omogućujemo različite pogodnosti poput stalnog usavršavanja, pristupa online platformi za edukacije, subvencioniranih sportskih aktivnosti, posebnih uvjeta i popusta kod naših partnera, kao i niza drugih beneficija!


Ako ste spremni zajedno s nama graditi svoju i našu uspješnu budućnost - prijavite se klikom na link.


 • O nama
 • M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji. Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS Energy, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda. Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga. Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike. Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje. Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti. U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara. Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!
Slike

Ostali oglasi za posao


© 2022 Adorio - made within Croatia