Logo M SAN GRUPA d.o.o.

Grafički dizajner (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Grafički dizajner (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Vodeća smo regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima. Naša je misija pružiti jednostavno i sigurno rješenje za online kupnju uz vrhunsku razinu usluge s fokusom na zadovoljstvu korisnika.

Ukoliko ti rad u brzorastućem, dinamičnom i digitalnom okruženju zvuči zanimljivo, a Internet trgovinu vidiš kao budućnost koja je već sada tu, pridruži se našem timu na poziciji:

Grafički dizajner (m/ž)

Što znači biti grafički dizajner u eKupi? Pripremati sve vizualne materijale za oglasne kanale (Google, Facebook, eKupi stranicu, newsletter), ali i druge kanale koje eKupi koristi u svakodnevnoj komunikaciji sa svojim kupcima. Na inovativan način prikazati promocije koje eKupi svakodnevno priprema za svoje kupce, ali i biti odgovoran za vizualni identitet web stranice. Osim Hrvatske stranice svojim radom utjecat ćeš i na vizualni identitet eKupi stranica u regiji.

Što od tebe očekujemo?

 • VŠS/VSS grafičkog usmjerenja
 • Znanje u Adobe programima (Photoshop, Dreamweaver, InDesign, Illustrator)
 • Poznavanje rada u Adobe After Effects i Google Web Designer-u je prednost
 • Interes i praćenje svjetskih trendova u dizajnu i oglašavanju
 • Proaktivan pristup poslu i kreativnost
 • Pridavanje pozornosti cjelokupnom vizualnom identitetu, uz istovremenu usmjerenost na detalje
 • Aktivno znanje engleskog jezika

Koji će biti tvoji svakodnevni zadaci?

 • Izrada jpg bannera za web i oglašavanje
 • Izrada HTML bannera (uz mentora)
 • Prilagođavanje dizajna komercijalnim zahtjevima
 • Priprema newslettera

Zašto smo mi pravi odabir za tebe?

 • Bit ćeš dio proaktivnog tima koji svakodnevno radi nove i zanimljive stvari
 • Imat ćeš slobodu izražavanja – kreativnost i nove ideje kod nas su uvijek dobrodošle
 • Brinemo jedni o drugima - podrška kolega i ugodno radno okruženje
 • Omogućit ćemo ti pogodnosti poput stalnog usavršavanja, pristupa online platformi za edukacije, subvencioniranih sportskih aktivnosti, posebnih uvjeta i popusta kod naših partnera, kao i niza drugih beneficija

Zaposlenici su ključ našeg uspjeha, stoga posvećujemo veliku pažnju njihovom rastu i razvoju. Ukoliko želiš postati dio eKupi tima, nudimo ti priliku! Prijavi se i priloži svoj portfolio! :)


 • O nama
 • M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji. Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS Energy, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda. Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga. Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike. Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje. Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti. U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara. Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!
Slike

Ostali oglasi za posao


© 2022 Adorio - made within Croatia