Logo M SAN GRUPA d.o.o.

Specijalist za obračun plaća (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Specijalist za obračun plaća (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Specijalist za obračun plaća (m/ž)

Više od desetljeća pružamo punu poslovnu podršku svim članicama M SAN grupacije u Hrvatskoj i Adriatic regiji, što uključuje savjetovanje, upravljanje i podršku poslovanju u različitim poslovnim segmentima. Naš osnovni cilj je pravovremeno i kvalitetno osiguravanje svih preduvjeta za uspješnost poslovanja i stabilnost svake pojedine članice grupacije te u skladu s tim kontinuirano jačanje ključnih kompetencija.

U našem uspješnom timu financija i računovodstva tražimo savjesnu i motiviranu kolegicu ili kolegu koji će nam se pridružiti na poziciji Specijalist za obračun plaća.

Zaduženja i odgovornosti
 • priprema dokumentacije za obračun plaća i ostalih vrsta dohodaka
 • izrada JOPPD i SNU obrazaca, usklađenja poreznih evidencija
 • obračun bolovanja na teret HZZO, podnošenje prijava za povrat sredstava od HZZO-a
 • elektronsko ažuriranje promjena po zaposlenicima, priprema potvrda, ovjeravanje obrazaca
 • redovno praćenje i primjena zakonske regulative iz područja obračuna plaća, naknada plaća i isplatama po ugovorima o djelu te radno pravne regulative.
 • redovna komunikacija s klijentima vezano uz obračune plaća, drugih dohodaka te radno pravne regulative
Očekivanja
 • SSS/VŠS/VSS Ekonomskog smjera - računovodstvo i/ili financije
 • iskustvo u obračunu plaća najmanje 5 godina
 • poznavanje radnog prava
 • poznavanje rada na računalu (MS Office aplikacija, naročito Excel)
 • odgovornost, točnost i sposobnost za timski rad
 • kontinuirana želja za stjecanjem novih znanja i vještina
 • preaktivni pristup problemu

Nudimo rad na neodređeno vrijeme, priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarenje uspješnih rezultata u dinamičnom i izazovnom poslovnom okruženju, stimulativna primanja te mogućnost daljnjeg napredovanja uz osobno i profesionalno usavršavanje.

Moderna smo, propulzivna tvrtka koja prepoznaje trud i dobro obavljen posao. Zaposlenici su ključ našeg uspjeha, stoga posvećujemo veliku pažnju njihovom rastu i razvoju. Ukoliko želite postati dio našeg tima, nudimo Vam priliku!

 • O nama
 • M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji. Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS Energy, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda. Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga. Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike. Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje. Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti. U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara. Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!
Slike

Ostali oglasi za posao


© 2022 Adorio - made within Croatia