Logo M SAN GRUPA d.o.o.

Računovođa (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Računovođa (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Više od desetljeća pružamo punu poslovnu podršku svim članicama M SAN grupacije u Hrvatskoj i Adriatic regiji, što uključuje savjetovanje, upravljanje i podršku poslovanju u različitim poslovnim segmentima. Naš osnovni cilj je pravovremeno i kvalitetno osiguravanje svih preduvjeta za uspješnost poslovanja i stabilnost svake pojedine članice grupacije te u skladu s tim kontinuirano jačanje ključnih kompetencija.

U našem uspješnom timu Financija i računovodstva tražimo savjesnu i motiviranu kolegicu ili kolegu koji će nam se pridružiti na poziciji:

Računovođa (m/ž)

Zaduženja i odgovornosti

 • knjiženje ulaznih i izlaznih računa
 • knjiženje izvoda banaka
 • usklade kupaca i dobavljača
 • obračun PDV-a
 • evidencija dugotrajne imovine i obračun amortizacije
 • koordinacija aktivnosti računovodstvenog odjela s aktivnostima drugih odjela
 • Poznavanje računovodstvenih propisa, financijsko poslovanje, knjigovodstvenih dokumenata.

Očekivanja

 • 3-5 godina radnog iskustva na poslovima u računovodstvu (SSS, VŠS. VSS)
 • iskustvo rada u SAP-u je prednost
 • poznavanje engleskog jezika
 • poznavanje MS Office-a, naglasak na Excel
 • samostalnost u radu i upravljanju poslovnim procesima

Nudimo rad na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja, priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarenje uspješnih rezultata u dinamičnom i izazovnom poslovnom okruženju.

Moderna smo, propulzivna tvrtka koja prepoznaje trud i dobro obavljen posao. Zaposlenici su ključ našeg uspjeha, stoga posvećujemo veliku pažnju njihovom rastu i razvoju. Ukoliko želite postati dio tima, nudimo Vam priliku!


 • O nama
 • M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji. Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS Energy, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda. Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga. Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike. Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje. Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti. U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara. Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!
Slike

Ostali oglasi za posao


© 2022 Adorio - made within Croatia