Logo M SAN GRUPA d.o.o.

Digital Marketing Specialist (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Digital Marketing Specialist (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

M SAN Grupa je najznačajnija regionalna tvrtka u poslovnim segmentima distribucije računala i potrošačke elektronike s godišnjim revidiranim prihodima većim od 2 mlrd. kuna.

Sukladno aktualnim svjetskim trendovima održivog poslovanja i transformacije gospodarstva na ekološki prihvatljive, obnovljive izvore energije formirali smo novu poslovnu diviziju fokusiranu na segmente zelene energije, eMobilnosti i srodnih tehnologija. Cilj nam je omogućiti komercijalnu upotrebu svih ovih novih tehnologija širokom krugu krajnjih korisnika u Hrvatskoj i regiji.

Kako bi smo to postigli širimo naš marketinški tim i tražimo profesionalce koji će zajedno s nama graditi poslovanje nove divizije.

DIGITAL MARKETING SPECIALIST (m/ž)

Posao digital marketing specialista obuhvaća suradnju u razvoju koncepta marketinških kampanja, osmišljavanju dizajna digitalnih marketinških oglasa, operativno planiranje, provođenje i nadzor izvođenja pojedinih digitalnih marketinških kampanja te aktivno praćenje rezultata koje postižu aktivne digitalne kampanje uz predlaganje i provođenje potrebnih korektivnih mjera sa svrhom postizanja definiranih ciljeva.

Što će biti tvoji glavni zadaci?

 • Izrada i implementacija digitalnih strategija
 • Predlaganje novih kampanja, optimizacija web stranica i slično u svrhu unaprjeđenja rezultata
 • Postavljanje ciljeva i odgovarajućih metrika
 • Praćenje najboljih praksa digitalnog oglašavanja, razvoj ključnih riječi vezanih uz industriju zelene energije
 • Praćenje on-line marketinških aktivnosti putem web analitika te priprema izvještaja profitabilnosti i dosega komunikacije
 • Predlaganje i provođenje korektivnih mjera sa svrhom postizanja definiranih ciljeva
 • Suradnja s vanjskim marketinškim agencijama i dobavljačima
 • Obavljanje svih operativnih i administrativnih aktivnosti u svom djelokrugu rada

Što očekujemo od tebe?

 • VŠS/VSS marketinškog smjera, ekonomije ili društvenih znanosti primjenjivih u digitalnim marketinškim komunikacijama
 • Minimalno 2 godine iskustva rada u digitalnom marketingu
 • Dobrodošle su osobe koje su radile u marketinškim agencijama ili digitalnim marketinškim agencijama
 • Poznavanje digitalnih alata za oglašavanje i marketing Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Ad Manager & Ad Sense, Facebook Ads, LinkedIn Ads Manager, rada u CMS-u, razumijevanja rada s newsletter alatima
 • Dobro poznavanje marketinških alata i tehnika
 • Interes za zelenu energiju, eMobilnost i Internet of Things
 • Izvrsno poznavanje MS Office paketa
 • Visoka razina fleksibilnosti i ustrajnosti
 • Timski duh, kreativnost i komunikativnost
 • Pouzdanost i otvorenost za radu u međunarodnom okruženju
 • Samoinicijativnost i želja za usavršavanjem
 • Tražimo osobu koja ima volju za učenjem i radom na modernim oglasnim tehnologijama i medijima te pozitivan stav da je za sve izazove moguće naći rješenje

Što nudimo?

Priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarenje uspješnih rezultata u dinamičnom i izazovnom poslovnom okruženju, stimulativna primanja koja ovise o tvojem trudu i zalaganju te mogućnost daljnjeg napredovanja uz osobno i profesionalno usavršavanje. Radit ćeš s ambicioznim timom stručnjaka u ugodnoj i poticajnoj radnoj atmosferi, gdje ćeš dobiti prostor za svoje inovativne i svježe ideje. Različite beneficije za zaposlenike poput subvencioniranih sportskih aktivnosti – Multisport karticu i teretanu u prostoru tvrtke, poklon bon za rođenje djeteta, brojne popuste kod naših partnera i mnoge druge pogodnosti.

Cijenimo entuzijazam i zalaganje, potičemo svakog pojedinca da pokaže svoje sposobnosti i potencijal usmjeren prema ostvarenju poslovnog uspjeha te nagrađujemo dobre rezultate!

Ukoliko želiš postati dio našeg uspješnog tima, prijavi se!

 • O nama
 • M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji. Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS Energy, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda. Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga. Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike. Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje. Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti. U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara. Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!
Slike

Ostali oglasi za posao


© 2022 Adorio - made within Croatia