Logo M SAN GRUPA d.o.o.

Grafički dizajner (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

Grafički dizajner (m/ž)

M SAN GRUPA d.o.o. 3.12
Zagreb

M SAN Grupa je najznačajnija regionalna tvrtka u poslovnim segmentima distribucije računala i potrošačke elektronike s godišnjim revidiranim prihodima većim od 2 milijarde kuna.

Sukladno aktualnim svjetskim trendovima održivog poslovanja i transformacije gospodarstva na ekološki prihvatljive, obnovljive izvore energije formirali smo novu poslovnu diviziju fokusiranu na segmente zelene energije, eMobilnosti i srodnih tehnologija. Cilj nam je omogućiti komercijalnu upotrebu svih ovih novih tehnologija širokom krugu krajnjih korisnika u Hrvatskoj i regiji.

Kako bi smo to postigli širimo naš marketinški tim i tražimo profesionalce koji će zajedno s nama graditi poslovanje nove divizije.

Širimo svoj marketinški tim i zapošljavamo na poziciji:

Grafički dizajner (m/ž)


Posao grafičkog dizajnera u odjelu marketinga obuhvaća vizualno oblikovanje oglasnih materijala u online komunikacijskim kanalima, izrada materijala za podršku odjelu prodaje i ostalih ATL i BTL marketinških aktivnosti.


Što od tebe očekujemo?

 • VŠS/VSS grafičkog smjera
 • Minimalno 2 godine iskustva u istim ili sličnim poslovima
 • Poznavanje rada u Adobe programima
 • Praćenje svjetskih trendova u dizajnu i oglašavanju
 • Prilagodljivost i proaktivan u pristupu poslu i ostvarivanju ciljeva
 • Kreativnost i otvorenost za promjene
 • Timski rad i spremnost za preuzimanje inicijative
 • Sposobnost prilagođavanja dizajna komercijalnim zahtjevima
 • Pridavanje pozornosti cjelokupnom vizualnom identitetu, uz istovremenu usmjerenost na detalje
 • Sistematičnost i sposobnost određivanja prioriteta


Zašto smo mi pravi odabir za tebe?

 • Dobit ćeš jedinstvenu priliku rada u razvoju home brendova
 • Rad na zanimljivim projektima koji nude priliku za kontinuirani rast
 • Nudimo ti priliku za dodatnim edukacijama u područjima tvoga interesa
 • Brinemo jedni o drugima - podrška kolega pri učenju i rješavanju radnih zadataka
 • Potičemo bavljenje sportskim aktivnostima - fitness centar u našim prostorima, fitness instruktor i Multisport kartica


Nudimo ti priliku za daljnji razvoj karijere, ostvarenje uspješnih rezultata u poslovnom okruženju koje se kontinuirano mijenja i prilagođava tržišnim uvjetima, te mogućnost daljnjeg napredovanja uz osobno i profesionalno usavršavanje. Tvoj uspjeh je ograničen isključivo tvojom sposobnošću i ustrajnošću!

Preostaje ti još samo da se prijaviš i priložiš svoj portfolio!


 • O nama
 • M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji. Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS Energy, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda. Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga. Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike. Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje. Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti. U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara. Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!
Slike

Ostali oglasi za posao


© 2022 Adorio - made within Croatia