Logo PEVEX d.d.

PEVEX d.d.

PEVEX d.d.

  • 4.15 49 recenzija

  49 recenzija
 • Logo PEVEX d.d.
  • 4.15 49 recenzija

  49 recenzija
 • Prati

  Pitanja i odgovori

  Pošalji pitanje

  Kako se prijaviti na oglas?

  Sva slobodna radna mjesta oglašavamo na našoj korporativnoj web stranici u rubrici Aktualni natječaji. Ako među aktualnim natječajima pronađete onaj koji odgovara Vašem profesionalnom profilu i interesima, prijavite se putem našeg web obrasca za prijavu.

  Ako među aktualnim natječajima trenutno ne pronalazite onaj koji Vam odgovara, a želite iskazati svoj interes za zaposlenjem kod nas, pošaljite nam otvorenu molbu putem web obrasca za prijavu u rubrici Otvorene molbe.

  Na ovaj način Vaša prijava ulazi u našu bazu kandidata koju redovito pregledavamo kada se ukaže potreba za zapošljavanjem novih djelatnika.

  Ako imate poteškoća s online prijavom, molimo Vas da nas o tome obavijestite na elektronsku adresu ljudski.potencijali@pevec.hr.


  Koliko traje selekcijski postupak?

  Ako ste se prijavili na službeni natječaj i zadovoljavate uvjete koji su navedeni u oglasu, poziv na razgovor možete očekivati unutar dva tjedna od datuma završetka natječaja.

  Ako ste nam poslali otvorenu molbu, poziv možete očekivati kada se oslobodi radno mjesto koje odgovara Vašim kvalifikacijama.


  Hoću li dobiti povratnu informaciju nakon završetka selekcijskog postupka?

  Svi kandidati koji su se prijavili na aktualni natječaj dobit će povratnu informaciju, neovisno o ishodu samog natječaja. Povratnu informaciju najčešće šaljemo putem elektronske pošte.


  Kako izgleda proces selekcije u Pevecu?

  Ako ste se prijavili za poziciju trgovca, blagajnice ili skladištara, možete očekivati razgovor s voditeljima u prodajnom centru za koji ste podnijeli prijavu.

  Ako ste se prijavili za voditeljsku poziciju u prodajnom centru ili za poziciju u našim stručnim službama, prvi korak je psihologijsko testiranje nakon kojeg slijedi razgovor s djelatnicima Sektora ljudskih potencijala i nadređene osobe u sektoru za koji ste podnijeli prijavu.

  Ovisno o zahtjevnosti pozicije, možete očekivati jedan ili više krugova razgovora.

  Za neke specijalističke pozicije primjenjujemo i specijalizirane testove znanja vezane za posao za koji ste se prijavili.
  Neovisno o poziciji, tijekom našeg selekcijskog postupka trudimo se stvoriti ugodnu i opuštenu atmosferu kako biste u što većoj mjeri mogli pokazati svoje znanje i sposobnosti te nam pokazati zašto ste upravo Vi idealan kandidat za naš tim.


  Tko ima pristup mojim osobnim podacima i rezultatima testiranja?

  Prema Vašim osobnim podacima (npr. ime i prezime, datum rođenja, i sl.) koje nam ustupate prilikom selekcijskog postupka postupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Navedeni podaci dostupni su samo onim djelatnicima tvrtke Pevec koji sudjeluju u selekcijskom procesu (djelatnici ljudskih potencijala, osobe nadređene djelatniku za radno mjesto za koje se prijavio i Uprava Društva).

  Prema Zakonu o psihološkoj djelatnosti i Kodeksu etike psihološke djelatnosti, rezultati testiranja smatraju se poslovnom tajnom i koriste se isključivo u svrhu selekcijske procjene, čega se striktno pridržavamo. Više o obradi osobnih podataka pročitajte na odjeljku o privatnosti.  © 2021 Adorio - made within Croatia