Plaća Zamjenik voditelja poslovnice

Prosječna plaća

5.420 kn

Medijan plaće

5.100 kn

Prosječna mjesečna plaća za zamjenika voditelja poslovnice u Hrvatskoj je 5.420 kn neto. Raspon plaće za većinu je između 5.000 kn i 6.500 kn. Procjena plaće se temelji na uzorku od 5 plaća koje su prikupljene od korisnika i oglasa za posao u proteklih 36 mjeseci. Prosječna plaća predstavlja aritmetičku sredinu koja se dobiva zbrajanjem vrijednosti članova skupine i dijeljenjem zbroja s brojem pribrojnika.

Koliko je prema vama iznos od 5.420 kn točan?

Koliko je prema vama iznos od 5.420 kn točan?

Točan Viša Niža

Ispunite upitnik i otkrijte koliko biste trebali zarađivati na vašem radnom mjestu prema zanimanju, godinama radnog iskustva, obrazovanju i drugim parametrima.
Primjer izvještaja

Ispunite upitnik i otkrijte koliko biste trebali zarađivati na vašem radnom mjestu prema zanimanju, godinama radnog iskustva, obrazovanju i drugim parametrima. Primjer izvještajaVoditelj poslovnice (M/Ž)

odgovornosti:upravljanje svim procesima u poslovnici, odgovornost prema prodajnim rezultatima i troškovima; razvijanje poslovne strategije za povećanje broja kupaca, povećanje prometa i optimizaciju p...

Zadar


Voditelj poslovnice (M/Ž)

odgovornosti: upravljanje svim procesima u poslovnici; odgovornost prema prodajnim rezultatima i troškovima; razvijanje poslovne strategije za povećanje broja kupaca, povećanje prometa i optimizaciju ...

Dubrovnik
Korisnici također pretražuju


© 2022 Adorio - made within Croatia