Logo Factory

Factory

Factory

4.9
Prati

Web

www.factory.dev

Veličina

40-49 zaposlenih

Prihod

< 5 mil. EUR

Osnovano

2012

Sjedište

Poduzetnička zona II 18, Virovitica

Djelatnost

Računalno programiranje

Menadžment

Ivica Horvat, Matej Sudar, Matija Solić, Marko Marincel

Opis

Mi smo Factory. Remote first tvrtka fokusirana na digitalne tranformacije poslovanja baziranih na PimCore tehnologiji. Jedni smo od deset certificiranih Strateških Pimcore partnera u cijelom svijetu, što je ujedno i simbol našeg uspjeha u razvoju i isporuci kvalitetnih Pimcore rješenja.

Kroz 10 godina poslovanja realizirali smo brojne zahtjevne projekte za klijente iz cijelog svijeta i raznih industrija. Naš tim vrhunskih stručnjaka pronaći će rješenje za najizazovnije poslovne probleme ? sve to uz međusobnu podršku i kontinuiranu edukaciju!

- prikaži više

Što nudimo

Karijera i razvoj

Imamo definiranu karijernu ljestvicu te svakih 6 mjeseci mentor/lead radi review vašeg napretka, pri tome se reviewaju i uvjeti prema zaslugama. Uz to imamo 1 on 1 razgovore s voditeljem, 360 feedback unutar tima te također reviewate svoje voditelje.

Sve pozicije čeka sustavan onboarding u skladu s iskustvom i predznanjem, plan učenja i dedicirani mentor. Ne očekujemo poznavanje Pimcore platforme unaprijed - to ćemo vas naučiti. Interno održavamo devtalkse te razvijamo vlastitu bazu znanja i frameworke.

Kao remote first firma sve smo prilagodili da funkcionira 100% remote. Neovisno o lokaciji - svi su ti dostupni i aktivni u komunikaciji. Preferiramo transparentnu i otvorenu komunikaciju s kolegama od prvog dana, volimo čuti prijedloge kako nešto poboljšati (i onda prvom prilikom poraditi na tome), velik fokus stavljamo na razvoj i feedback. U donošenju odluka primjenjujemo top-down i bottom-up pristup (kroz kvartalne OKR-ove i all hands meetinge), a u provođenju možeš očekivati podršku i pomoć iz svih timova.

Radno vrijeme je od 8-16 ili 7-15h.
Fleksibilnost oko privatnih obaveza.

Dodatni slobodni dani (do 28).

Opremu i sve potrebno za ugodan rad od kuće dostavimo.

Financiranje edukacija, tutoriala, knjiga, konferencija.

Izbor subvencije za Multisport/Vrtić/Dodatno zdravstveno osiguranje/III.mirovinski stup.

Slobodni dan za roditelje prvašića (vrtić i osnovna škola).

3 dana bolovanje bez doznaka.

Kultura međusobnog prepoznavanja i nagrađivanja uspjeha.

Dar za dijete.
Dar sklapanje braka.


© 2023 Adorio - made within Croatia