Logo KING ICT d.o.o.

KING ICT d.o.o.

KING ICT d.o.o.

  • 4.50 9 recenzija

  9 recenzija
 • Logo KING ICT d.o.o.
  • 4.50 9 recenzija

  9 recenzija
 • Prati

  Pogodnosti za zaposlenike

  Fleksibilno radno vrijeme!
  Nisi ranoranioc? Ne brini - u Kingu nudimo fleksibilno radno vrijeme, tako da možeš lakše planirati početak dana.

  Osim što u sklopu tvrtke imamo teretanu i saunu, KING ICT ti nudi povlastice subvencioniranih sportskih aktivnosti (Multisport kartica za sve zaposlenike).

  Unutar tvrtke se nalazi restoran u kojem možeš doručkovati i ručati, a u blizini Kinga se nalaze i drugi restorani.

  Ne brini gdje ćeš parkirati svoj automobil ili bicikl jer smo i o tome razmišljali - svi naši zaposlenici imaju osigurano parkirno mjesto.

  Omogućujemo stručna usavršavanja, polaganje ispita za certifikate te potičemo sudjelovanje na raznim konferencijama.

  Važno nam je da naši zaposlenici imaju mjesto na kojem mogu uzeti pauzu tijekom radnog dana. Chill out zona s udobnim foteljama, ekranima i brojnim knjigama pravo je mjesto za to. Možeš zaigrati i stolni nogomet, turnir na PS4 ili biljar.

  Jedna od povlastica zaposlenika Kinga su i popusti u tvrtkama članicama grupacije (npr. eKupi, PP Orahovica) i kod naših partnera, uključujući kazališta i muzeje.

  Team building je sastavni dio naše organizacijske kulture. Zato se svake godine pobrinemo da svojim zaposlenicima priuštimo nekoliko dana zabavnog programa i opuštene atmosfere u neformalnom okruženju.

  Poklon za rođenje djeteta! Svaku prinovu očekujemo s veseljem i darujemo roditelje poklon bonom. Zaposlenike svake godine darujemo božićnim paketima, uključujući pakete za djecu, a tu su i organizirana božićna druženja za djecu i zaposlenike.


  © 2022 Adorio - made within Croatia