Logo Omega software d.o.o.

Omega software d.o.o.

Omega software d.o.o.

8
4.4

Pogodnosti za zaposlenike

Petkom radimo do 14,00 sati, a i s dolascima smo fleksibilni.

Kontinuirano ulažemo u razvoj i obrazovanje naših zaposlenika u raznim interesnim područjima, učimo o novim metodologijama rada te ih primjenjujemo u svakodnevnom radu.

Mjesečne stimulacije za izvanredan osobni angažman zaposlenika, bonusi za preporuke zaposlenika kod zapošljavanja, jubilarne nagrade, božićnica, dar za djecu, vrijedni poklon paketi povodom blagdana i druge naknade kada su one najpotrebnije.

Vjerujemo u work-life balance; u dobru zabavu uz odličan posao.
Znamo da su odmorni i zadovoljni zaposlenici ključ za najbolje rezultate. Našim zaposlenicima uz izazovne projekte i ugodnu radnu atmosferu nudimo brojne pogodnosti.

Organiziramo redovite mini proslave (u pravilu nakon uspješnog sprinta, puštanja sustava u produkciju ili kako bismo se nagradili za trud i malo povisili razinu šećera).

U svakodnevnom radu usmjereni smo na transparentnost i otvorenost u svemu, a posebno u ciljevima, očekivanjima i povratnoj informaciji.

Kod nas i mladi, ali i oni malo stariji vole sport pa na raspolaganju imamo teretanu, stolni tenis, biljar i neizostavan Multisport.

Našim zaposlenicima nudimo zdrav i manje zdrav doručak, kava, čaj, cedevita i opremljene kuhinje. Tu je i Omegina kuhaonica, naš timski projekt koji za ideju ima stvaranje pozitivne atmosfere, druženje, ali i poticanje zdravih prehrambenih navika.

Parking je osiguran za svakog od nas i za one koji nam dolaze u posjet.

Ljubimci su nam uvijek dobrodošli u posjet.

Svjesni smo da kao velika organizacija nemamo samo odgovornost prema našim zaposlenicima, već i prema okruženju u kojem poslujemo. Želimo ostaviti pozitivan trag te vratiti dobro društvu. Redovito potičemo i organiziramo darivanje krvi.


© 2024 Adorio - made withfor Croatia