Logo POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o.
Prati

Web

www.inteligencija.com

Veličina

100-150 zaposlenih

Prihod

30-40 mil. HRK

Osnovano

2001

Sjedište

Stubička 5 b, Zagreb

Djelatnost

IT

Menadžment

Dražen Oreščanin, Anita Cvetić Oreščanin, Lidija Karaga

Opis

Poslovna inteligencija je hrvatska IT tvrtka, osnovana 2001. godine. Vodeća smo tvrtka za implementaciju analitičkih i Big data sustava te strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi.
U Hrvatskoj imamo 110 zaposlenika. Tvrtka je kroz kompanije u većinskom vlasništvu prisutna i na tržištima u Beču, Londonu, Ljubljani, Podgorici, Sarajevu i Beogradu.

Naša ekspertiza se temelji na znanju poslovnih procesa u brojnim granama poslovanja (telekomunikacije, bankarstvo, osiguranje, proizvodnja, distribucija i maloprodaja), metodologija implementacije analitičkih i Big data sustava te iskustvu u implementacije vodećih svjetskih tehnologija iz tog područja. Partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija potvrđuju naši certifikati koji uključuju Informatica Corporation, IBM, Tableau i Microsoft.

Također smo razvili ekspertizu u data privacy području i kreirali vlastiti proizvod za upravljanje privolama? Data Privacy Manager?

Želimo biti tržišni lider u Europi (a i šire) u implementaciji analitičkih i Big data sustava. Našim klijetima dajemo najbolju moguću uslugu u području strateškog konzaltinga i implementacije inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju i time im pomažemo u kreiranju nove vrijednosti i prepoznavanju poslovnih prilika.


- prikaži više

DWH Developer (m/f)

Poslovna inteligencija is the leading ICT consulting company in South-Eastern Europe, specialized in the implementation of intelligent information systems for decision support. We are experts in Busin...

Zagreb
Project Manager (m/f)

We’re experienced professionals who like to challenge themselves to be the best they can be.Our passions are data analytics, data management, data governance, and data migration. We offer both product...

Zagreb
Što nudimo

Budući da se tvrtka primarno bavi konzaltingom, najvažniji resursi tvrtke su naši zaposlenici, njihovo znanje, vrijednosti i motivacija. Zbog toga nam je jako važno da komunikacija unutar tvrtke bude kvalitetna i transparentna te da svi znaju koja je njihova uloga i važnost u timu. Samo kvalitetnim radom s ljudima i ulaganjem u rast i razvoj svih zaposlenika možemo podržati ostvarivanje dugoročne strategije tvrtke, a da smo na pravom putu, potvrđuju nam certifikati Poslodavac partner te Mamforce i Dadforce certifikati. Uz to, poslati smo prvi poslodavac u Hrvatskoj s titulom Run friendly poslodavca.

Svakom zaposleniku pristupamo individualno, upoznajemo njihove potrebe i pokušavamo odgovoriti na njih omogućavanjem fleksibilnih radnih angažmana te mogućnošću razvoja karijere u smjeru koji svima odgovara.

Bitan nam je i društveni aspekt naše organizacije te organiziramo teambuildinge i interne party-je. Za djecu naših zaposlenika organiziramo dan s mamama i tatama (PI Junior Day) te druženje ili priredbu oko Božića.

Ono što je još važnije od opisanih praksi vezanih uz društvena događanja je to da velike budžete ulažemo i u edukaciju zaposlenika, ali i u edukaciju menadžmenta kako bi što bolje radili sa svojim zaposlenicima, jer danas su nam potrebni lideri. Slušamo naše zaposlenike jer, kao što je Steve Jobs rekao ?We don't hire smart people to tell them what to do. We hire smart people to tell us what to do.

Uz to, radimo na zanimljivim projektima kod velikih klijenata po cijelom svijetu, s modernim tehnologijama, koje zaposlenicima omogućuju učenje, rast i razvoj.

Cilj nam je stvoriti takvo poslovno okruženje u kojem zaposlenici mogu optimalno izvršavati svoje obveze i u kojem mogu uspješno balansirati obitelj, posao i karijeru.
Već godinama zaposlenicima omogućujemo i prakticiramo mogućnost rada od kuće i fleksibilnih radnih angažmana što posljedično omogućuje bolji balans poslovnog i privatnog života.

Jako nam je važno zdravlje naših zaposlenika. Imamo dugogodišnju praksu sistematskih pregleda te aktivno potičemo bavljenje sportom kroz razne sportske aktivnosti, sobu za igru gdje zaposlenici i tijekom radnog dana mogu otpustiti stres, kroz igranje stolnog tenisa ili stolnog nogometa i sl.
Zaposlenici imaju mogućnost korištenja 2 teretane u Zagrebu, a veliki broj naših zaposlenika kao tim sudjeluje u raznim utrkama te ponosno nose dresove Poslovne inteligencije.

U prostorima tvrtke se jednom tjedno organizira vježbanje u sklopu Škole zdravih leđa jer smo svjesni da sjedilački način života se prvo odrazi na našim leđima, a zadnja dva mjeseca su zaposlenici imali mogućnost koristiti masaže leđa i vrata u suradnji s udrugom Slobodni maseri. Brinemo se i za prehranu zaposlenika kroz mogućnost korištenja zdravog doručka i dostupnost voća.

Jednom tjedno održavamo Mindfulness radionice kako bi naši zaposlenici naučili bolje upravljati razinom stresa i nositi se sa svakodnevnim izazovima.

U Poslovnoj inteligenciji su nam zaposlenici zaista najvažniji resurs te ulažemo puno truda da najbolje prakse rada u ljudskim resursima omogućimo našim zaposlenicima.

Pogodnosti

Klizno radno vrijeme i rad od kuće

Korporativni događaji

Laptop

Fitness mogućnosti

Edukacija i tečajevi

Mobitel

Popusti za zaposlenike

DWH Developer (m/f)

Poslovna inteligencija is the leading ICT consulting company in South-Eastern Europe, specialized in the implementation of intelligent information systems for decision support. We are experts in Busin...

Zagreb
Project Manager (m/f)

We’re experienced professionals who like to challenge themselves to be the best they can be.Our passions are data analytics, data management, data governance, and data migration. We offer both product...

Zagreb

© 2023 Adorio - made within Croatia