Logo POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o.
  • 4.71 18 recenzija

  18 recenzija
 • Prati

  Web

  www.inteligencija.com

  Veličina

  100-150 zaposlenih

  Prihod

  30-40 mil. HRK

  Osnovano

  2001

  Sjedište

  Stubička 5 b, Zagreb

  Djelatnost

  Informatika

  Menadžment

  Dražen Oreščanin, Anita Cvetić Oreščanin, Lidija Karaga

  Opis

  Poslovna inteligencija je hrvatska IT tvrtka, osnovana 2001. godine. Vodeća smo tvrtka za implementaciju analitičkih i Big data sustava te strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi.
  U Hrvatskoj imamo 110 zaposlenika. Tvrtka je kroz kompanije u većinskom vlasništvu prisutna i na tržištima u Beču, Londonu, Ljubljani, Podgorici, Sarajevu i Beogradu.

  Naša ekspertiza se temelji na znanju poslovnih procesa u brojnim granama poslovanja (telekomunikacije, bankarstvo, osiguranje, proizvodnja, distribucija i maloprodaja), metodologija implementacije analitičkih i Big data sustava te iskustvu u implementacije vodećih svjetskih tehnologija iz tog područja. Partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija potvrđuju naši certifikati koji uključuju Informatica Corporation, IBM, Tableau i Microsoft.

  Također smo razvili ekspertizu u data privacy području i kreirali vlastiti proizvod za upravljanje privolama? Data Privacy Manager?

  Želimo biti tržišni lider u Europi (a i šire) u implementaciji analitičkih i Big data sustava. Našim klijetima dajemo najbolju moguću uslugu u području strateškog konzaltinga i implementacije inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju i time im pomažemo u kreiranju nove vrijednosti i prepoznavanju poslovnih prilika.


  - prikaži više

  POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o. je bez recenzije

  Unutar samo nekoliko minuta možete poslodavca ocijeniti u sljedećim kategorijama: radno vrijeme, plaća i karijera, rukovodstvo te međuljudski odnosi.

  Ocijeni POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o.

  Korisnici također pretražuju

  Pretraži poslove

  Project Manager (m/ž)

  Tražimo iskusnog Project managera koji je motiviran rezultatima, razmišlja kako utjecati na proizvod koji će postizati maksimalnu vrijednost za naše klijente i istovremeno uspješno upravljati pri...  Product Designer

  Mi smo FIVE, product development agencija osnovana prije 14 godina s uredima u Zagrebu, Osijeku, New Yorku i Rijeci. Razvijamo digitalne proizvode za brendove kao što su Erecruit, Rosetta Stone, Marr...  © 2020 Adorio - made within Croatia