Logo POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o.
  • 4.81 17 recenzija

  17 recenzija
 • Prati
  Primite obavijest za nove recenzije i poslove

  Web

  www.inteligencija.com

  Veličina

  100-150 zaposlenih

  Prihod

  30-40 mil. HRK

  Osnovano

  2001

  Sjedište

  Stubička 5 b, Zagreb

  Djelatnost

  Informatika

  Menadžment

  Dražen Oreščanin, Anita Cvetić Oreščanin, Lidija Karaga

  Opis

  Poslovna inteligencija je hrvatska IT tvrtka, osnovana 2001. godine. Vodeća smo tvrtka za implementaciju analitičkih i Big data sustava te strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi.
  U Hrvatskoj imamo 110 zaposlenika. Tvrtka je kroz kompanije u većinskom vlasništvu prisutna i na tržištima u Beču, Londonu, Ljubljani, Podgorici, Sarajevu i Beogradu.

  Naša ekspertiza se temelji na znanju poslovnih procesa u brojnim granama poslovanja (telekomunikacije, bankarstvo, osiguranje, proizvodnja, distribucija i maloprodaja), metodologija implementacije analitičkih i Big data sustava te iskustvu u implementacije vodećih svjetskih tehnologija iz tog područja. Partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija potvrđuju naši certifikati koji uključuju Informatica Corporation, IBM, Tableau i Microsoft.

  Također smo razvili ekspertizu u data privacy području i kreirali vlastiti proizvod za upravljanje privolama? Data Privacy Manager?

  Želimo biti tržišni lider u Europi (a i šire) u implementaciji analitičkih i Big data sustava. Našim klijetima dajemo najbolju moguću uslugu u području strateškog konzaltinga i implementacije inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju i time im pomažemo u kreiranju nove vrijednosti i prepoznavanju poslovnih prilika.


  - prikaži više

  0 recenzija

  POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o. je bez ocjene

  Unutar samo nekoliko minuta možete poslodavca ocijeniti u sljedećim kategorijama: radno mjesto, plaća i karijera, rukovodstvo te međuljudski odnosi. Upitnik je 100% anoniman.

  Ocijeni POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o.

  Korisnici također pretražuju

  Pretraži poslove


  Java Backend Developer

  O čemu se radi?Industrija streamanja glazbe u punom je zamahu. Dok je plaćeni download glazbe već nekoliko godina u slobodnom padu, streaming nezaustavljivo raste!U agenciji FIVE već godinama razv...

  QA Engineer (m/ž)

  Mi smo Sektor softverskih rješenja u King ICT-u. Bavimo se razvojem custom rješenja za velike klijente. Naša rješenja koriste tisuće ljudi, a i ti si vjerojatno među njima. Uz pomoć naših pro...
  Prati obavijesti za nove poslove

  Nastavkom prihvaćate naše Uvjete korištenja. Možete se u bilo kojem trenutku odjaviti od primanja obavijesti novih poslova.

  Pretraži plaće


  © 2020 Adorio - made within Croatia