Logo SYSKIT d.o.o.
Logo SYSKIT d.o.o.

SYSKIT d.o.o.

SYSKIT d.o.o.

  • 4.49 19 recenzija

  19 recenzija
  • 4.49 19 recenzija

  19 recenzija
 • Prati

  Web

  www.syskit.com

  Veličina

  30-40 zaposlenih

  Prihod

  15-20 mil. HRK

  Osnovano

  2009

  Sjedište

  Krste Pavletića 1, Zagreb

  Djelatnost

  Računalno programiranje

  Menadžment

  Frane Borozan, Toni Frankola

  Opis

  Mi smo tvrtka koja se bavi razvojem softvera. Naši proizvodi pomažu pojednostaviti server administraciju konzultantima i administratorima širom svijeta! Usmjereni smo na stvaranje visokokvalitetnih rješenja za praćenje i administraciju SharePoint-a, Office 365, Windows poslužitelja, Remote Desktop Services i Citrix okruženja.
  Većina naših kupaca nalazi se u SAD-u i zapadnoj Europi, a samo neki od njih su Lego, Coca-Cola, Boeing, NASA, IBM, Cisco, Intel, Bayer, Loreal ali i drugi jednako poznati brendovi.

  Imamo sve što imaju i druge IT firme u Hrvatskoj (pozitivnu radnu atmosferu, fleksibilno radno vrijeme, neograničene količine kave, moderan ured, Xbox, top notch tehnologiju), ali ono što nas čini posebnima su fokusiranost na ono što stvaramo, međusobna komunikacija, obiteljska atmosfera i timski rad u skladu sa SCRUMom.
  Kod nas je sve stvar dogovora, no inzistiramo na tome da finalni proizvod bude kvalitetan, funkcionalan te oku i mišu ugodan.

  Naš moto je "Life is too short for bad software!"

  Zbog toga nam je jako važno da komunikacija unutar tvrtke bude kvalitetna i transparentna te da svi znaju koja je njihova uloga i važnost u timu. Samo kvalitetnim radom s ljudima i ulaganjem u rast i razvoj svih zaposlenika možemo nastaviti postizati fantastične rezultate kao i do sada. Kod nas se cijeni i traži konstruktivan feedback te se potiče da svatko "ima glas".

  Razvoj vlastitih proizvoda omogućuje nam da sami kreiramo proces pa tako i rokove. U SysKit-u nema pritisaka rokova jer naglasak dajemo na kvaliteti obzirom da stojimo iza svakog proizvoda kojeg kreiramo. Samim time, nema prekovremenog rada niti ometanja naših kolega i kolegica u njihovo slobodno vrijeme. Izrazito poštujemo work-life balance pa time zaposlenicima nudimo fleksibilno radno vrijeme i remote rad od kuće ukoliko je to potrebno zbog privatnih obaveza.
  Organiziramo interne edukacije, posjećujemo važne konferencije, stalno učimo i razvijamo se. A osim toga organiziramo teambuildinge i interne party-je. Volimo učiti, raditi ali i slaviti manji ili veći uspjes, kod nas je uvijek zabavno!
  Otvoreni smo za svakoga tko želi učiti i razvijati se. Volimo to što radimo, stvaramo vrhunske softvere, a drugi to prepoznaju.


  - prikaži više

  Recenzije za SYSKIT

  Preporuka

  Radno vrijeme
  4.9
  Sigurnost radnog mjesta
  4.5
  Plaća i karijera
  4.1
  Menadžment
  4.3
  Međuljudski odnosi
  4.6

  Preporuka

  Radno vrijeme

  4.9

  Sigurnost radnog mjesta

  4.5

  Plaća i karijera

  4.1

  Menadžment

  4.3

  Međuljudski odnosi

  4.6

  Što nudimo

  Neki od benefta koje nudimo su svakako pozitivna radna atmosfera, fleksibilno radno vrijeme, neograničene količine kave, moderan ured, Xbox, top notch tehnologiju, ali ono što nas čini posebnima su fokusiranost na ono što stvaramo, međusobna komunikacija, obiteljska atmosfera i timski rad u skladu sa SCRUMom.
  Kod nas je sve stvar dogovora, no inzistiramo na tome da finalni proizvod bude kvalitetan, funkcionalan te oku i mišu ugodan.

  Pogodnosti

  access_time

  Klizno radno vrijeme i rad od kuće

  attach_money

  Bonus na plaću

  cake

  Korporativni događaji

  computer

  Laptop

  fitness_center

  Fitness mogućnosti

  school

  Edukacija

  shopping_cart

  Popusti za zaposlenike

  Javite nam se  © 2020 Adorio - made within Croatia