Adorio Oglašavanje

Pronađite najbolje kandidate
s Adorio oglašavanjem

Adorio Oglašavanje

Pronađite najbolje kandidate
s Adorio oglašavanjem


Adorio

Sponzorirani oglas

Sponzorirani oglasi su istaknuti kod Adorio platforme na vrhu pretrage ispred organskih oglasa. Oglas će se dodatno sponzorirati na društvenim mrežama i partnerskim portalima kako bi oglas dosegao kandidate koji su voljni promijeniti radno mjesto, ali ne traže aktivno posao. Sponzorirani oglas je odlična usluga jer se oglas prikazuje aktivnim i pasivnim kandidatima.

Adorio

Sponzorirani oglas

Sponzorirani oglasi su istaknuti kod Adorio platforme na vrhu pretrage ispred organskih oglasa. Oglas će se dodatno sponzorirati na društvenim mrežama i partnerskim portalima kako bi oglas dosegao kandidate koji su voljni promijeniti radno mjesto, ali ne traže aktivno posao. Sponzorirani oglas je odlična usluga jer je oglas vidljiv aktivnim i pasivnim kandidatima.

Saznajte više

Employer branding profil

Snažan employer brand i prepoznatljivost kompanije kod kandidata pomaže poslodavcima privući najbolje kandidate i pozicionirati se na tržištu rada kao poželjno radno mjesto. Adorio nudi employer branding profil za poslodavce kako biste aktivno upravljali s percepcijom vas kao poslodavca među aktivnim i pasivnim kandidatima. Korištenjem employer branding profila na Adorio platformi, poslodavci će povećati svoje šanse za privlačenje najboljih kandidata i izgrađuju reputaciju kao poželjni poslodavci što je ključno u današnjem konkurentnom tržištu rada.


Banner

Objavite banner oglas uz naslov i opis sadržaja. Banner će se promovirati korisnicima za vrijeme prikazivanja oglasa za posao. Banneri su izuzetno vidljivi i mogu se prikazati na Adorio platformi dok korisnici pretražuju oglase za posao. Ovaj način oglašavanja povećava šanse da će potencijalni kandidati primijetiti vaše oglase.


Sponzorirani članak

Sponzorirani članci na Adorio platformi predstavljaju efektivan marketinški alat koji nudi brojne prednosti za brendove koji žele poboljšati svoju online prisutnost i dosegnuti ciljane publike. Članci pružaju priliku da se poslodavci predstave kao autoritet u svojoj industriji, dijeleći vrijedne i relevantne informacije koje pomažu u izgradnji povjerenja kod čitatelja.


Culture i recruitment video

Adorio nudi visoko specijalizirane usluge video produkcije koje će pomoći kompanijama istaknuti se u mnoštvu potencijalnih poslodavaca i privući najbolje kandidate. Video rješenja uključuju izradu videa koji detaljno predstavljaju pojedina radna mjesta, produkciju videa koji prikazuju korporativnu kulturu te snimanje videa specifično namijenjenih kampanjama za zapošljavanje.


Vodič zanimanja

Vodič zanimanja će prikazati autentične priče zaposlenika iz različitih kompanija. Adorio će u suradnji s vodećim poslodavcima u Hrvatskoj razviti novi vodič zanimanja i ponuditi veliki izbor videozapisa i članaka u kojima zaposlenici dijele svoja profesionalna iskustva i savjete. Osobne i autentične priče će omogućiti srednjoškolcima, studentima i onima koji razmišljaju o promjeni karijere, stjecanje vrijednih informacija o različitim profesijama, industrijama i tržištu rada.


Napredni alati za istraživanje zadovoljstava zaposlenika

Napravite eNPS za vašu kompaniju i usporedite s drugim poslodavcima na temelju više od 20.000 recenzija korisnika. Vaše istraživanje možete usporediti s drugim poslodavcima prema odjelu, poziciji, vrsti zaposlenja, djelatnosti i veličini kompanije.
© 2024 Adorio - made withfor