Kuhar
- Valamar Riviera d.d. (3.31)
Prosječna mjesečna plaća za kuhara u Hrvatskoj je 6.383 kn neto. Raspon plaće za 50% uzorka je između 5.000 kn i 7.500 kn. Procjena plaće se temelji na uzorku od 832 plaća koje su prikupljene od korisnika te oglasa za posao u proteklih 36 mjeseci.
Rad u a la carte restoranu koji podrazumijeva: - obradu namirnica i pripremanje, dekoriranje i prezentiranje jela za goste - kontroliranje ispravnosti namirnica i kvalitete jela - briga o procedurama ...
POMOĆ GLAVNOJ KUHARICI, PRIPREME,ZNANJE U KUHANJU PRILOGA. TRAŽIMO OSOBU KOJA JE SKLONA TIMSKOM RADU, SNALAŽLJIVA, SPREMNA I VOLJNARADITI I UČITI ONO ŠTO NE ZNA. MOŽE SE KONTAKTIRATI OSIM NA MAIL I NA...
VOĐENJE KUHINJE ORGANIZACIJA RADA U KUHINJI.GLAVNI KUHAR
rad u kuhinji a la carte restorana, priprema jela i slastica, potrebno radno iskustvo od najmanje 5 godina rada u kuhinji a la carte restorana;
PRIPREMANJE JELA,SERVIRANJE JELA,ODRŽAVANJE ČISTOĆE, ODRŽAVANJE RADNOG PROSTORA, BRIGA O NAMIRNICAMA I KOLIČINI POTREBNIH NAMIRNICA ZA NEOMETAN RAD, INVENTURA ROBE,
- RAD U JEDNOJ SMJENI - ČIŠĆENJE KUHINJE - PRIPREMANJE HRANE - NE TREBA ZNANJE O KINESKOJKUHINJI - OSNOVNO ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA - ODGOVORNOST U KUHINJI
Opis radnog mjesta: Priprema sve vrste toplih i hladnih jela te slastice; Priprema hladna i topla predjela, priloge, jela od povrća i juhe; Čisti i posprema radne površine, te upotrijebljene uređaje i...
RAD U KUHINJI RESTORANA NA BENZINSKOM SERVISU SHELL RUGVICA
ZAPOŠLJAVAMO OSOBE NA RADNO MJESTO KUHAR NA ODREĐENO/NEODREĐENO VRIJEME. ISKUSTVO POŽELJNO, NO NIJE PRESUDNO VAŽNO. ZA IFORMACIJE O PLAĆI, NAZVATI NA BR. 099 195 0630
NABAVA ROBE ZA KUHINJU, POTROŠNOG MATERIJALA, PRIPREMA OBROKE, TJEDNE INVENTURE, PLANIRA JELOVNIK, KONTROLA NAMIRNICA, BRIGA O ČISTOĆI, RADI I OSTALE POSLOVE PO NALOGU NEPOSREDNOG RUKOVODIOCA.
VAŠI RADNI ZADACI BIT ĆE: -POMAGANJE U PRIPREMI NAMIRNICA, SKLADIŠTENJU I OBRADI PREMA UPUTAMA KUHARA, -SUDJELOVANJE U PRIPREMI I PRIGOTOVLJAVANJU JEDNOSTAVNIH JELA, SALATA I PRILOGA, -ODGOVARANJE ZA ...
POTRAŽUJEMO KUHARA/KUHARICU SREDNJEG RANGA, ZA PEČENJE PEKA NA SEOSKOM GOSPODARSTVU U ŽRNOVNICI.. PONEDJELJAK I UTORAK SLOBODNI DANI TOKOM CIJELE SEZONE.
Priprema hrane u restoranu i ostali poslovi u kuhinji.
ODGOVORNOSTI PRIPREMA JELA PREMA STANDARDIMA RADA SUKLADNO UPUTI NADREĐENIH UPOZNAJE SE S DNEVNIM ZADACIMA I PRIPREMA RADNO MJESTO ZA RAD OBAVLJA POSLOVE ČIŠĆENJA I OBRADE NAMIRNICA PRAVILNO KORISTEĆI...
PRIPREMA GOTOVIH JELA I JELA PO NARUDŽBI, KUHANA JELA, JELA S GRILA, PRŽENA JELA.... ODRŽAVANJE RADNOG PROSTORA, NEDJELJA NERADNA, JEDAN DAN U TJEDNU NERADAN U DOGOVORU S POSLODAVCEM, POČETNA PLAĆA 75...
RAD U KUHINJI SUKLADNO SVIM PRAVILIMA STRUKE.
Priprema svih vrsta jela i slastica. Aktivna i ljubazna prodaja i pomoć gostima , briga za preradu namirnica, za red i čistoću kuhinje. Prijevoz je plaćen u cijelosti te dodatak za prehranu