Kuhar u proizvodnji (m/ž)
- Victus Group
mi smo foodie daily restaurants, koncept različitih svjetskih kuhinja, nastao u želji da na jednom mjestu udovoljimo svačijem nepcu i gastronomskim željama.dio smo victus group-e, grupacije koja više ...
Prosječna mjesečna plaća za kuhara u Hrvatskoj je 842 EUR neto. Raspon plaće za većinu osoba je između 664 EUR i 956 EUR. Procjena plaće se temelji na uzorku od 423 plaće koje su prikupljene od korisnika u proteklih 12 mjeseci. Prosječna plaća predstavlja aritmetičku sredinu koja se dobiva zbrajanjem vrijednosti članova skupine i dijeljenjem zbroja s brojem pribrojnika.
Ispunite upitnik i otkrijte koliko biste trebali zarađivati na vašem radnom mjestu prema zanimanju, godinama radnog iskustva, obrazovanju i drugim parametrima.
Primjer izvještaja
Ispunite upitnik i otkrijte koliko biste trebali zarađivati na vašem radnom mjestu prema zanimanju, godinama radnog iskustva, obrazovanju i drugim parametrima. Primjer izvještaja
mi smo foodie daily restaurants, koncept različitih svjetskih kuhinja, nastao u želji da na jednom mjestu udovoljimo svačijem nepcu i gastronomskim željama.dio smo victus group-e, grupacije koja više ...
opis posla: pomoć u pripremanju jela prema standardima rada i procedurama rada kuhinje; pridržavanje propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standardausluživanje jela na liniji kao ...
koje su vaše odgovornosti? pripremanje hrane u skladu s dnevnim i tjednim planom (rad na roštilju)upravljanje i nadzor nad svakodnevnim radom i procesima kuhinje; motivacija, edukacija, organizacija, ...
opis posla: pripremanje hrane u skladu s dnevnim i tjednim planom (primarno uključuje rad s roštiljem) održavanje čistoće i higijene kuhinje i kuhinjske opreme skladištenje i čuvanje sirovina namijenj...
opis posla:pripremanje jela prema standardima i procedurama radadetaljno poznavanje jelovnikaporcioniranje i izdavanje jela prema zadanim normativimausluživanje jela na liniji kao i nadopunjavanje ist...
2011. godine otvorili smo prvi batak grill restoran. danas uspješno radi 15 restorana koji čine najveći lokalni lanac restorana fokusiran na kvalitetnu ponudu i vrhunsku uslugu. sve to uspijevamo zahv...
opis posla: obavljanje pomoćnih kuharskih poslova i ostalih zadataka dobivenih od strane šefa kuhinje; održavanje čistoće i higijene kuhinje i kuhinjske opreme; aktivno sudjelovanje u procesima pripre...
submarine je jedini hrvatski brand burger restorana koje je uvršten na popis najboljih 50 burgera u svijetu, jedina netehnološka kompanija iz jugoistočne europe na popisu 1000 najbrže rastućih tvrtki ...
vaši zadaci: pripremu jela prema zadanim normativima; odgovornost za pravilnu prezentaciju jela; pridržavanje higijenskih standarda i standarda kvalitete u pripremi hrane; brigu o čistoći radnog prost...
vaša zaduženja i odgovornosti: • poznavanje jelovnika, pripremanje namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada • unaprjeđivanje kvalitete rada i zadovoljstva gostiju • pridržavanj...