Logo TOP RAČUNOVODSTVO SERVISI d.o.o.

TOP RAČUNOVODSTVO SERVISI d.o.o.

TOP RAČUNOVODSTVO SERVISI d.o.o.

7
4.6
Prati

Web

www.trs.hr

Veličina

200-299 zaposlenih

Prihod

5-10 mil. EUR

Osnovano

2011

Sjedište

Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Djelatnost

Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje

Menadžment

Snježana Ramač Posavec

Opis

Osnovani smo 2011. godine i radimo kao zajednički uslužni centar s naglaskom na pružanje računovodstveno - poreznih usluga.

Dugoročna strategija društva Top Računovodstvo Servisi d.o.o. je širenje opsega usluga i proširenje aktivnosti uz kontinuirano održavanje visoke kvalitete usluga te opsežno iskustvo stručnog kadra.

Imamo više od 300 zaposlenika čije znanje, profesionalnost, kreativnost i entuzijazam pomažu u pružanju usluge vrhunske kvalitete te donose dodatnu vrijednost našim klijentima.

TOP RAČUNOVODSTVO SERVISI d.o.o. član je INA Grupe te nositelj standarda ACCA odobreni poslodavac.

Naše uluge:
- Porezi
- Kadrovska administracija, obračun plaća i poreza na dohodak
- Glavna knjiga
- Računovodstvo dugotrajne materijalne, nematerijalne imovine i zaliha
- Saldakonti kupaca i fakturiranje
- Saldakonti dobavljača i ulazni računi
- Izrada konsolidiranih financijskih izvještaja i podataka prosudbe i plana
- Operativno poslovanje riznice
- Održavanje matičnih podataka
- Robotska automatizacija procesa (RPA-Robotic Process Automation)
- Chatbot- prikaži više

Što nudimo

INA Grupu pokreću ljudi. Zajedno gradimo pozitivnu korporativnu kulturu u kojoj poštujemo različitosti, osnažujemo kompetencije, otvoreno komuniciramo te kao tim postižemo vrhunske rezultate. Zahvaljujući akumuliranim znanjima, tržišnom iskustvu te prije svega stručnim i motiviranim radnicima koji su temelj našeg uspjeha, vodeća smo tvrtka u naftnoj industriji u Hrvatskoj i regiji.
Upravo zato, INA Grupa idealna je okolina za razvoj svih vaših potencijala.

TOP računovodstvo servisi nositelj je certifikata Poslodavac Partner i LEAD Mamforce standarda.

FORa – fleksibilni oblici rada: za podršku ravnoteži privatnog i poslovnog života možete koristiti klizno radno vrijeme ili raditi s neke druge lokacije do četiri puta mjesečno.

Na raspolaganju imate brojne edukacije i programe usavršavanja iz područja tehničkih, projektnih i rukovodnih vještina usklađene s vašim interesima i karijernim putem.

Naša snaga leži u različitostima: upravo zato gradimo kulturu u skladu s najvišim etičkim vrijednostima i načelima, u kojoj se sve razlike poštuju i prihvaćaju.

Pružamo mogućnost sudjelovanja u programima međunarodne mobilnosti. Ako za to postoji poslovna potreba, otvaraju se mogućnosti rada u svim članicama Grupe.

Isplaćujemo dodatke na plaću (troškovi putovanja) i redovne dodatke za posebne uvjete rada (noćni rad, prekovremeni rad i dr.)

Najmanje 20 dana godišnjeg odmora (ovisno o stažu, vrsti posla, broju djece i dr.), plaćeni dopust, slobodni dani za sudjelovanje u humanitarnim, kulturnim ili sportskim akcijama.

Svi radnici sukladno potrebama posla imaju osobna računala ili prijenosnike.

Radnicima je na raspolaganju vozni park službenih vozila sukladno potrebama posla.

Na našim lokacijama kratki predah uz razgovor s kolegama možete imati uz kavu, čaj ili sok. U sjedištu uživajte u ukusnim i kvalitetnim Fresh Corner proizvodima.

Naši restorani u ponudi imaju raznovrsna jela za vaše potrebe po pristupačnim cijenama. Tu je i kutak za vaš ručak u kojem možete uživati u obroku koji ste sami pripremili kod kuće.

INA Akademija: na internoj platformi znanja dostupno je i do 20 edukacija mjesečno. Ukoliko volite dijeliti znanje, pridružite se našem timu internih trenera! Redovito ulažemo u kontinuirani razvoj naših radnika.

Radnici sukladno potrebama posla imaju službene mobilne uređaje.

Izvanredan doprinos, poseban trud i izvrsne rezultate prepoznajemo i nagrađujemo brojnim internim priznanjima i (novčanim) nagradama. Ovisno o poslovnim rezultatima, možete ostvariti i novčani bonus.

Radnici primaju različite novčane potpore (regres, božićnica, uskrsnica, dar za djecu, potpora u izvanrednim životnim situacijama i dr.)

Kontinuirano vodimo brigu o sigurnosti i zaštiti zdravlja na radnom mjestu. Aktivno doprinosimo dobrobiti okoliša i zajednice putem INA kluba volontera te brojnim donacijama i aktivnostima naše kompanije.

Za viši standard zdravstvene njege osiguravamo besplatan sistematski pregled, dodatne specijalističke i dijagnostičke obrade, osiguranje od nezgode i putno osiguranje.

Surađujemo i djelujemo kao jedan tim. Razmjenjujemo informacije, znanje i iskustvo. Uvažavamo različita stajališta. Pružamo pomoć i tražimo pomoć kada je potrebna. Dajemo priznanje drugima i slavimo uspjehe.

Ako volite biciklom ići na posao, na tri naše lokacije možete pronaći parkirno mjesto na sigurnom i suhom. Neizostavna su i biciklistička druženja s kolegama.

Novčana potpora za rođenje djeteta, slobodan dan za polazak u vrtić i školu, brojne pogodnosti partnera, slobodni dani za prenatalne preglede, stanka za dojenje, dostava INA Glasnika na kućnu adresu.

Zdravlje+: uz brojne sadržaje i aktivnosti o zdravstvenim temama, na raspolaganju nam je i tim liječnika za savjete o našem zdravlju i zdravlju članova naše obitelji.

Po želji radnika dogovaramo pogodnosti s partnerima u dvadesetak kategorija: zdravlje, osobna njega, putovanja, osobne financije, sport i fitness, kultura, gastro ponuda, pogodnosti za roditelje, kućni ljubimci i dr.


© 2023 Adorio - made within Croatia