Logo INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

7
3.1
Prati

Web

www.ina.hr

Veličina

> 1000 zaposlenih

Prihod

30-50 mil. EUR

Osnovano

2013

Sjedište

Av. Većeslava Holjevca 10

Djelatnost

Trgovina na malo motornim gorivima i mazivima u specijaliziranim prodavaonicama

Menadžment

Tatjana Cvijetić Lončarić

Opis

INA upravlja moderniziranom regionalnom mrežom od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama - Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. INA u Hrvatskoj drži vodeću poziciju, a maloprodajna mjesta su prepoznatljivo mjesto kupnje za više od 245 tisuća kupaca koji dnevno posjete Inine lokacije.

Kako bi ostala prvi izbor kupaca u pokretu, INA kontinuirano razvija svoju maloprodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja u modernizaciju i širenje maloprodajnih mjesta te unapređenje ponude i kvalitete usluga. Na Ininim lokacijama možete se opskrbiti visokokvalitetnim gorivima i mazivima, robom široke potrošnje prilagođenom urbanim kupcima te obaviti kupovinu i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz korištenje različitih usluga poput autopraonice, prijenosa novca i slično. Navike kupaca se ubrzano mijenjaju, stoga je INA usmjerena na transformaciju benzinskih postaja u maloprodajna mjesta i gastro odredišta pa je 2016. godine uveden novi gastro koncept Fresh Corner.

Vjerne kupce kompanija nagrađuje kroz program vjernosti INA Loyalty uz koji članovi mogu ostvariti brojne popuste, nagrade i iznenađenja prilikom svakog posjeta Ininim maloprodajnim mjestima. U samo tri godine od predstavljanja, INA Loyalty postao je jedan od najkorištenijih programa vjernosti u Hrvatskoj, privukavši više od 600 tisuća članova koji uživaju u brojnim pogodnostima.

Na našim maloprodajnim mjestima uvijek nudimo najbolja rješenja za kupce u pokretu.


- prikaži višeŠto nudimo

#MIsmoIMS

Znamo da je ljubaznost ključna, kako prema kupcima tako i prema ostalim članovima tima.

Na našim maloprodajnim mjestima potičemo pozitivnu radnu atmosferu i timski pronalazimo najbolja rješenja, što doprinosi našoj predanosti radu i usluzi koju pružamo kupcima.

Preuzimanje inicijative, odgovornost i osjećaj pripadnosti naši su temelji koji osiguravaju stalni napredak i najbolju uslugu na našim maloprodajnim mjestima. Kao pouzdan poslodavac, pobrinuli smo se da svi članovi tima uvijek mogu računati na dugoročnu sigurnost i stabilnost na radnom mjestu.

Dobrobit zaposlenika na radnom mjestu i izvan njega od iznimne nam je važnosti kako bismo bili najbolji u onome što radimo. Dio smo poticajne radne okoline u kojoj svatko ima priliku pokazati svoje potencijale, a pojedinačni uspjeh znači uspjeh svih nas.

Na raspolaganju imate brojne edukacije i programe usavršavanja iz područja tehničkih, projektnih i rukovodnih vještina usklađene s vašim interesima i karijernim putem.

Naša snaga leži u različitostima: upravo zato gradimo kulturu u skladu s najvišim etičkim vrijednostima i načelima, u kojoj se sve razlike poštuju i prihvaćaju.

Pružamo mogućnost sudjelovanja u programima međunarodne mobilnosti. Ako za to postoji poslovna potreba, otvaraju se mogućnosti rada u svim članicama Grupe.

Isplaćujemo dodatke na plaću (npr. troškovi putovanja sukladno ugovoru o radu) i redovne dodatke za posebne uvjete rada (noćni rad, prekovremeni rad i dr.).

Najmanje 20 dana godišnjeg odmora (ovisno o stažu, vrsti posla, broju djece i dr.), plaćeni dopust, slobodni dani za sudjelovanje u humanitarnim, kulturnim ili sportskim akcijama.

Svi radnici sukladno potrebama posla imaju osobna računala ili prijenosnike, odnosno timska računala.

Radnicima je na raspolaganju vozni park službenih vozila sukladno potrebama posla.

Kao radnik INA Grupe imate mogućnost sudjelovanja u Multisport programu.

Na većini naših lokacija dostupna su javna parkirališna mjesta, a na nekim lokacijama i posebna parkirališna mjesta za radnike.

INA Akademija: na internoj platformi znanja dostupno je i do 20 edukacija mjesečno. Ukoliko volite dijeliti znanje, pridružite se našem timu internih trenera! Redovito ulažemo u kontinuirani razvoj naših radnika.

Radnici sukladno potrebama posla imaju službene mobilne uređaje.

Izvanredan doprinos, poseban trud i izvrsne rezultate prepoznajemo i nagrađujemo brojnim internim priznanjima i (novčanim) nagradama. Ovisno o poslovnim rezultatima, možete ostvariti i novčani bonus.

Radnici primaju različite novčane potpore (regres, božićnica, uskrsnica, dar za djecu, potpora u izvanrednim životnim situacijama i dr.)

Kontinuirano vodimo brigu o sigurnosti i zaštiti zdravlja na radnom mjestu. Aktivno doprinosimo dobrobiti okoliša i zajednice putem INA kluba volontera te brojnim donacijama i aktivnostima naše kompanije.

Za viši standard zdravstvene njege osiguravamo besplatan sistematski pregled, dodatne specijalističke i dijagnostičke obrade, osiguranje od nezgode i putno osiguranje.

Surađujemo i djelujemo kao jedan tim. Razmjenjujemo informacije, znanje i iskustvo. Uvažavamo različita stajališta. Pružamo pomoć i tražimo pomoć kada je potrebna. Dajemo priznanje drugima i slavimo uspjehe.

Ako volite biciklom ići na posao, pridružite se našoj bike zona zajednici! Neizostavna su i biciklistička druženja s kolegama.

Novčana potpora za rođenje djeteta, slobodan dan za polazak u vrtić i školu, brojne pogodnosti partnera, slobodni dani za prenatalne preglede, stanka za dojenje, dostava INA Glasnika na kućnu adresu.

Zdravlje+: uz brojne sadržaje i aktivnosti o zdravstvenim temama, na raspolaganju nam je i tim liječnika za savjete o našem zdravlju i zdravlju članova naše obitelji.

Uz online e-SMILE platformu kolege na svim lokacijama povezani su, dijele informacije i razvijaju svoje kompetencije.

Po želji radnika dogovaramo pogodnosti s partnerima u dvadesetak kategorija: zdravlje, osobna njega, putovanja, osobne financije, sport i fitness, kultura, gastro ponuda, pogodnosti za roditelje, kućni ljubimci i dr.
© 2024 Adorio - made withfor