Logo LEDO PLUS d.o.o.

LEDO PLUS d.o.o.

LEDO PLUS d.o.o.

8
4.4

Pitanja i odgovori

Gdje mogu naći oglase za posao u Ledu?

Oglase za otvorena radna mjesta možete pronaći na korporativnoj web stranici Ledo plus d.o.o.

Ako među aktualnim natječajima ne pronalazite onaj koji Vam odgovara, a želite iskazati svoj interes za zapošljavanjem u Ledu, možete nam se javiti i putem otvorene molbe. Molbu možete ispuniti i poslati putem web obrasca za prijavu u rubrici "Prijava za zapošljavanje" na korporativnoj stranici Leda plus.

Ako ste nam poslali otvorenu molbu, svakako ćemo Vas kontaktirati kada se ukaže potreba za zapošljavanjem na radnom mjestu koje odgovara Vašim kvalifikacijama.


Kako izgleda proces selekcije u Ledu?

Ako ste se prijavili na službeni natječaj i zadovoljavate uvjete koji su navedeni u oglasu, pozvat ćemo Vas na razgovor sa djelatnicima Sektora ljudskih potencijala. Prvi krug razgovora je prilika da se bolje upoznamo, saznamo više informacija o Vama, vašem obrazovanju, radnom iskustvu i područjima interesa, a isto tako prvi razgovor je i prilika da Vam pružimo više detalja o radnom mjestu i našoj kompaniji.
U drugom krugu razgovora pored djelatnika iz Sektora ljudskih potencijala, prisutan je i menadžer iz odjela za koji tražimo kandidata. U ovo krugu razgovora potrebna nam je informacija o razini postojećeg znanja u područjima koja su važna za uspješno obavljanje određenog posla. Iz tog razloga kao metodu procjene koristimo provjeru stručnog znanja ili rješavanje poslovnog problema. Nakon toga kandidate upućujemo na psihologijsko testiranje, te se nakon testiranja ponovno vidimo na zadnjem razgovoru.
Bez obzira na poziciju, tijekom našeg selekcijskog postupka trudimo se pružiti Vam sve potrebne informacije te stvoriti ugodnu atmosferu kako biste u što većoj mjeri mogli pokazati svoje sposobnosti te nam pokazati zašto ste upravo vi idealan kandidat za naš tim.
Ako ste se prijavili na natječaj za sezonski posao (skladišni radnik, proizvodni radnik) i zadovoljavate uvjete navedene u oglasu, poziv na razgovor možete očekivati u periodu trajanja sezone.


Hoću li dobiti povratnu informaciju nakon završetka selekcijskog postupka?

Svi kandidati koji su se prijavili na neki od aktualnih natječaja dobit će povratnu informaciju, neovisno o ishodu samog natječaja. Povratnu informaciju najčešće šaljemo putem elektronske pošte.© 2024 Adorio - made withfor Croatia