Logo Sofascore

Sofascore

Sofascore

9
4.8

Pitanja i odgovori

Tražite li pojačanja?

Ukratko - da! Sofascore konstantno raste i uvijek tražimo kvalitetne ljude. Na našoj karijernoj stranici možeš pogledati otvorene pozicije, a ukoliko nema onog što te zanima, pošalji otvorenu molbu. Veselimo se tvojoj prijavi!


Prijavio/la sam se za posao, hoću li dobiti povratnu informaciju?

Uvijek šaljemo povratnu informaciju i pokušavamo biti brzi. Bitno nam je da detaljno pogledamo svaku prijavu pa nam ponekad treba duže vremena da odgovorimo svakom kandidatu. U slučaju da šalješ otvorenu prijavu, javit ćemo se kad budemo imali otvorenu poziciju za tebe.
Ukoliko te zanima status tvoje prijave, uvijek nam se možeš javiti mailom!


Kako izgleda selekcijski proces?

Nakon što se kandidati prijave na oglas, pozivamo uži izbor kandidata na razgovor s voditeljem tima i HR-om. Nakon toga slijedi psihologijsko testiranje te završni intervju kojem pristupi nekoliko najboljih kandidata. Intervjui u Sofascoreu su uvijek dvosmjerni, želimo saznati što više o kandidatu, iskustvu i vještinama, ali i ponuditi sve informacije o samom poslu, očekivanjima i kulturi Sofascorea.


Dobio/la sam poziv za intervju. :) Kako se mogu pripremiti?

Prvi korak uspješan, čestitamo! Korak dalje je već lakši. Slobodno budi svoj/a, proguglaj malo o nama, dobro pročitaj oglas i što se traži od nove osobe, skini našu aplikaciju ako želiš i pripremi svoja pitanja :)


Već sam se prijavio/la za posao u Sofascoreu, ali ga nisam dobio/la. Mogu li se opet prijaviti?

Naravno! U Sofascoreu vjerujemo da se uvijek može nešto novo naučiti i napredovati. Osim toga, u jednom trenutku smo se možda odlučili za određenu osobu, ali možda si baš ti odličan izbor za sljedeću poziciju!


Imate li dress code?

Dress code is very simple, just keep your clothes on. :)


Koju opremu koristite?

Svi naši zaposlenici koriste opremu vrhunske kvalitete. Radimo i na Mac OS platformi i Windows platformi, uz duple monitore, stolove za sjedenje i stajanje i ergonomske stolice. Također, svi zaposlenici imaju budžet za mobitel po vlastitom izboru.© 2024 Adorio - made withfor