Logo PLAVI TIM d.o.o.

PLAVI TIM d.o.o.

PLAVI TIM d.o.o.

7
3.5
Prati

Web

www.plavitim.hr

Veličina

100-199 zaposlenih

Prihod

10-20 mil. EUR

Osnovano

2015

Sjedište

Ulica grada Vukovara 18, Zagreb

Djelatnost

Upravljanje računalnom opremom i sustavom

Menadžment

Kristian Schuster

Opis

Plavi tim d.o.o. član je INA Grupe te kao samostalni uslužni informacijski centar djeluje od 2015. godine, no svoje početke bilježi već u sedamdesetim godinama prošloga stoljeća kao Sektor informatičkih servisa, odgovor INA Grupe na dinamičan razvoj informatičkih tehnologija i sve brže rastuće potrebe i želje za modernizacijom jedne od najvećih regionalnih kompanija. Potvrđena dugogodišnja praksa jamac je visoke kvalitete, iskustva i povjerenja.

Kao dio tržišnog lidera, naša je postojana misija predanost kvaliteti i izvrsnosti proizvoda i usluga u skladu s najboljom međunarodnom praksom. Kreativna i jedinstvena rješenja u ponudi informatičkih usluga, uključujući informatičke sustave i upravljanje infrastrukturom, stručna su potpora društvima INA Grupe i drugim partnerima. Predani smo svakodnevnom razvijanju znanja i praćenju industrijskih trendova, kao i razvijanju komunikacijskih kanala i kontinuiranoj podršci našim partnerima. Glavni prioritet nam je održavanje usluge na visokoj razini, dok temelj našeg poslovanja čini bogato stručno znanje, koje proizlazi iz kreativnosti i inovacija.

Dugoročna strategija tvrtke je razvijati sinergije i pružati najkvalitetnije usluge uz istovremeno poboljšanje učinkovitosti kod svih korisnika naših usluga. Zapošljavamo više od 160 stručnjaka, čije znanje, kreativnost i entuzijazam pomažu u pružanju kvalitetne usluge te donose vrijednost našim klijentima. Uz desetljeća radnog iskustva, otvoreni i potpomognuti najmodernijim metodama rada ostvarujemo najviši standard kvalitete naših usluga i produktivnost radnog okruženja za članove našeg tima, što osigurava zadovoljstvo našim partnerima.


- prikaži višeŠto nudimo

INA Grupu pokreću ljudi. Zajedno gradimo pozitivnu korporativnu kulturu u kojoj poštujemo različitosti, osnažujemo kompetencije, otvoreno komuniciramo te kao tim postižemo vrhunske rezultate.
Zahvaljujući akumuliranim znanjima, tržišnom iskustvu te prije svega stručnim i motiviranim radnicima koji su temelj našeg uspjeha, vodeća smo tvrtka u naftnoj industriji u Hrvatskoj i regiji.
Upravo zato, INA Grupa idealna je okolina za razvoj svih vaših potencijala.

BITI DIO PLAVOG TIMA ZNAČI...

Graditi karijeru kakvu želiš.
Mi smo proaktivni pojedinci koji uzimaju stvari u svoje ruke, a zauzvrat dobivaju povjerenje i priliku za kontinuirano učenje i rast. Bio pripravnik ili iskusni stručnjak, rad u ovako velikom sustavu svakome pruža široku paletu mogućnosti za razvoj.

Mariti za druge.
Svaki posao ima izazove, ali prevladati ih može jedino zajednica u kojoj ljudi mogu računati jedni na druge. Pružamo si podršku, vodimo konstruktivne rasprave, razmjenjujemo ideje i prenosimo znanja, a osim što pomažemo jedni drugima, volimo pomoći i široj zajednici.

Stvarati, razvijati, održavati izvrsnost.
Predani smo onome što radimo i ponosni što pružamo IT podršku za sveobuhvatno poslovanje INA Grupe i njezine maloprodajne mreže koja pokreće Hrvatsku i regiju. Naši projekti su veliki i složeni, a naša metodologija uvijek u potrazi za novim, još boljim rješenjima.

Znati da se na tvrtku možeš osloniti.
Ravnoteža privatnog i poslovnog života te povjerenje i poštovanje koje uživamo u svakodnevnom radu, omogućuju nam da dosegnemo izvrsnost kojoj stremimo.

FORa – fleksibilni oblici rada: za podršku ravnoteži privatnog i poslovnog života možete koristiti klizno radno vrijeme ili raditi s neke druge lokacije sukladno potrebama posla.

Na raspolaganju imate brojne edukacije i programe usavršavanja iz područja tehničkih, projektnih i rukovodnih vještina usklađene s vašim interesima i karijernim putem.

Naša snaga leži u različitostima: upravo zato gradimo kulturu u skladu s najvišim etičkim vrijednostima i načelima, u kojoj se sve razlike poštuju i prihvaćaju.

Pružamo mogućnost sudjelovanja u programima međunarodne mobilnosti. Ako za to postoji poslovna potreba, otvaraju se mogućnosti rada u svim članicama Grupe.

Isplaćujemo dodatke na plaću (troškovi putovanja) i redovne dodatke za posebne uvjete rada (noćni rad, prekovremeni rad i dr.)

Najmanje 20 dana godišnjeg odmora (ovisno o stažu, vrsti posla, broju djece i dr.), plaćeni dopust, slobodni dani za sudjelovanje u humanitarnim, kulturnim ili sportskim akcijama.

Svi radnici sukladno potrebama posla imaju osobna računala ili prijenosnike.

Radnicima je na raspolaganju vozni park službenih vozila sukladno potrebama posla.

Kao radnik INA Grupe imate mogućnost sudjelovanja u Multisport programu.

Na našim lokacijama kratki predah uz razgovor s kolegama možete imati uz kavu, čaj ili sok. U sjedištu uživajte u ukusnim i kvalitetnim Fresh Corner proizvodima.

Naši restorani u ponudi imaju raznovrsna jela za vaše potrebe po pristupačnim cijenama. Tu je i kutak za vaš ručak u kojem možete uživati u obroku koji ste sami pripremili kod kuće.

INA Akademija: na internoj platformi znanja dostupno je i do 20 edukacija mjesečno. Ukoliko volite dijeliti znanje, pridružite se našem timu internih trenera! Redovito ulažemo u kontinuirani razvoj naših radnika.

Radnici sukladno potrebama posla imaju službene mobilne uređaje.

Izvanredan doprinos, poseban trud i izvrsne rezultate prepoznajemo i nagrađujemo brojnim internim priznanjima i (novčanim) nagradama. Ovisno o poslovnim rezultatima, možete ostvariti i novčani bonus.

Radnici primaju različite novčane potpore (regres, božićnica, uskrsnica, dar za djecu, potpora u izvanrednim životnim situacijama i dr.)

Kontinuirano vodimo brigu o sigurnosti i zaštiti zdravlja na radnom mjestu. Aktivno doprinosimo dobrobiti okoliša i zajednice putem INA kluba volontera te brojnim donacijama i aktivnostima naše kompanije.

Za viši standard zdravstvene njege osiguravamo besplatan sistematski pregled, dodatne specijalističke i dijagnostičke obrade, osiguranje od nezgode i putno osiguranje.

Surađujemo i djelujemo kao jedan tim. Razmjenjujemo informacije, znanje i iskustvo. Uvažavamo različita stajališta. Pružamo pomoć i tražimo pomoć kada je potrebna. Dajemo priznanje drugima i slavimo uspjehe.

Ako volite biciklom ići na posao, na tri naše lokacije možete pronaći parkirno mjesto na sigurnom i suhom. Neizostavna su i biciklistička druženja s kolegama.

Novčana potpora za rođenje djeteta, slobodan dan za polazak u vrtić i školu, brojne pogodnosti partnera, slobodni dani za prenatalne preglede, stanka za dojenje, dostava INA Glasnika na kućnu adresu.

Zdravlje+: uz brojne sadržaje i aktivnosti o zdravstvenim temama, na raspolaganju nam je i tim liječnika za savjete o našem zdravlju i zdravlju članova naše obitelji.

Po želji radnika dogovaramo pogodnosti s partnerima u dvadesetak kategorija: zdravlje, osobna njega, putovanja, osobne financije, sport i fitness, kultura, gastro ponuda, pogodnosti za roditelje, kućni ljubimci i dr.
© 2024 Adorio - made withfor