Logo CENOSCO CROATIA d.o.o.

CENOSCO CROATIA d.o.o.

CENOSCO CROATIA d.o.o.

8
4.7

Recenzije zaposlenika za CENOSCO CROATIA

Ocijeni poslodavca

Recenzije za CENOSCO CROATIA

Preporuka

Radno vrijeme
4.8
Sigurnost radnog mjesta
4.9
Plaća i karijera
4.5
Međuljudski odnosi
4.7

Preporuka

Radno vrijeme

4.8

Sigurnost radnog mjesta

4.9

Plaća i karijera

4.5

Međuljudski odnosi

4.7
9 recenzija zaposlenika za radne uvjete

5.00

Zaposlenik - Informatika - Pula

Cenosco je firma u usponu koja u zadnjih nekoliko godina eksponencijalno raste što naravno i dovodi do velikih promjena u organizaciji te bi netko tko je kratko vrijeme u firmi mogao to protumačiti kao neorganiziranost ili konfuznost međutim kako sam u Cenoscu već nekoliko godina mogu reći da su se stvari podosta popravile i da je to proces koji se konstantno nastavlja i poboljšava iz mjeseca u mjesec. Korištenjem SCRUM frameworka rad u timovima je sve organiziraniji i svatko zna koji su mu zadaci i rokovi. U Cenoscu ce svatko moći naći nešto za sebe da li bio programer, tester, DB inženjer, sistemaš itd. te će kolege uvjek biti tu kad god zatreba uskoćiti pogotovo u počecima. Postoji mogućnost rada od doma, plaće su konkurentne te rastu svake godine, maksimalna božićnica. Radi se, naravno. Ima dana, pogotovo kad se rokovi bliže, da se stisne malo više ali mislim da je tako u svakoj firmi te ako te cijene ništa ne bude teško a tu je baš tako.

+ Prednosti

klizno radno vrijeme, rad od doma, bonus, konkurentna plaća, kolege uvjek spremne pomoći

- Nedostaci

-


5.00

Zaposlenik - Informatika - Zagreb

Jasna struktura i organizacija, dosta slobode i povjerenja u obavljanju zadataka. Često pohvale ako je nešto dobro napravljeno. Otvoreni su za razgovor, ako imaš svoju viziju kako nešto napraviti. Imaju strpljenje dok se savladaju termini i moduli, počinje se s laganim taskovima. Kolege su spremne na pomoć, možeš im se direktno javiti.. U godini dana 1 sam ostala duže. HR je uvijek dostupan i od pomoći, empatična ekipa iz Pule koja je puna razumijevanja za bolesti i ostale poteškoće... U životu nisam upoznala tako drage cure..

+ Prednosti

Besplatan obrok, Božičnica, bonusi, team building aktivnosti, besplatne edukacije

- Nedostaci

Ponekad se mora doći do ureda


5.00

Zaposlenik - Informatika - Zagreb

Zaista je rijetkost danas pronaći poslodavca koji uz konkurentnu plaću nudi sve benefite poput kliznog radnog vremena, bonusa, plaćenog toplog obroka, mogućnost rada od doma te pomoć i razumijevanje managementa i kolega u svakom trenutku. U Cenosco Croatia više imam osjećaj kao da sam dio obitelji nego da radim za jednog od top stranih poslodavaca u Hrvatskoj. Po mom mišljenju poslodavac za svaku preporuku i pohvalu!

+ Prednosti

Odlični bonusi, klizno radno vrijeme, mogućnost napredovanja

- Nedostaci

Nedostataka nema


5.00

Zaposlenik - Istraživanje i razvoj - Pula

Ugodna i poticajna radna okolina kako za početnike tako i za one s više iskustva. Klizno radno vrijeme omogućuje lakšu organizaciju privatnog života.

+ Prednosti

Klizno radno vrijeme

- Nedostaci

organizacija


5.00

Pula

Odlični radni uvjeti, obiteljska atmosfera. Zanimljivi zadaci, puno prilika. Vidi se pomak u odnosu na prošlu godinu. Firma se dosta razvija i mijenja stvari. Radujem se budućim projektima.

+ Prednosti

klizno radno vrijeme, različiti bonusi, team buildinzi, edukacije

- Nedostaci

zasad ih nema


5.00

Dobra radna atmosfera, oprema na vrhuncu, mogucnost povremenog rada od doma.

+ Prednosti

klizno radno vrijeme, bonusi

- Nedostaci

Organizacija posla


5.00

Pula

Odlični uvjeti i plaća, ugodna atmosfera, super ekipa.

+ Prednosti

vrhunska oprema

- Nedostaci

veliki obujam posla


4.70

Zaposlenik - Informatika - Pula

Zahtjevno jer ima puno posla za klijente u naftnoj industriji, ali ekipa je dobra, oprema vrhunska i plaća dobra. Menadžment se također mijenja na bolje jer su svijesni da se moraju modernizirati. Ovisi pod koga padnete u organizaciji i na kojem projektu radite. 

+ Prednosti

Klizno radno vrijeme, remote work, novi laptop, bonusi

- Nedostaci

Veliki obujam posla


2.31

Zaposlenik - Informatika - Pula

Loša atmosfera, nekompetentno vodstvo, niske plaće, iskorištavanje, stabilna firma, velik potencijal koji se nikada neće ispuniti© 2024 Adorio - made withfor Croatia