Logo STSI d.o.o.

STSI d.o.o.

STSI d.o.o.

8
3.9
Prati

Web

www.stsi.hr

Veličina

800-999 zaposlenih

Prihod

> 50 mil. EUR

Osnovano

2001

Sjedište

Lovinčićeva 4, Zagreb

Djelatnost

Pomoćne djelatnosti za vađenje nafte i prirodnog plina

Menadžment

Željko Jurić

Opis

STSI - Integrirani tehnički servisi d.o.o. je članica INA Grupe i vodeća tvrtka za održavanje, inženjering i izvođenje investicijskih projekata u Republici Hrvatskoj nastala integriranjem tehnologija i resursa.

Kroz svoju dugogodišnju povijest STSI je u funkciji održavanja, istraživanja i proizvodnje nafte i plina, prerade, prodaje i distribucije nafte, plina i derivata te u raznim organizacijskim oblicima pokriva područja strojarstva, elektrotehnike, građevinarstva i transporta zahvaljujući visokoobrazovanim i stručno osposobljenim zaposlenicima.

STSI izvodi poslove izgradnje postrojenja u Republici Hrvatskoj kao i inozemstvu. Širok je spektar objekata koje je tvrtka izgradila ili u čijoj je izgradnji sudjelovala - od magistralnih plinovoda preko rafinerijskih postrojenja pa do benzinskih postaja. STSI je opredijeljen za poslovanje u skladu s održivim razvojem, što znači da teži integraciji gospodarskih, okolišnih i društvenih čimbenika u svakodnevno poslovanje. Nastojeći energiju učiniti dostupnom, STSI želi biti pokretač društvenog i gospodarskog razvoja, vodeći brigu o ljudima i okolišu, njegujući odgovorno poslovanje i lokalna partnerstva.

- prikaži više

Što nudimo

INA Grupu pokreću ljudi. Zajedno gradimo pozitivnu korporativnu kulturu u kojoj poštujemo različitosti, osnažujemo kompetencije, otvoreno komuniciramo te kao tim postižemo vrhunske rezultate.
Zahvaljujući akumuliranim znanjima, tržišnom iskustvu te prije svega stručnim i motiviranim radnicima koji su temelj našeg uspjeha, vodeća smo tvrtka u naftnoj industriji u Hrvatskoj i regiji.
Upravo zato, INA Grupa je idealna okolina za razvoj svih vaših potencijala.

STSI nositelj je certifikata Poslodavac Partner.

Na raspolaganju imate brojne edukacije i programe usavršavanja iz područja tehničkih, projektnih i rukovodnih vještina usklađene s vašim interesima i karijernim putem.

Naša snaga leži u različitostima: upravo zato gradimo kulturu u skladu s najvišim etičkim vrijednostima i načelima, u kojoj se sve razlike poštuju i prihvaćaju.

Pružamo mogućnost sudjelovanja u programima međunarodne mobilnosti. Ako za to postoji poslovna potreba, otvaraju se mogućnosti rada u svim članicama Grupe.

Isplaćujemo dodatke na plaću (troškovi putovanja) i redovne dodatke za posebne uvjete rada (noćni rad, prekovremeni rad i dr.)

Najmanje 20 dana godišnjeg odmora (ovisno o stažu, vrsti posla, broju djece i dr.), plaćeni dopust, slobodni dani za sudjelovanje u humanitarnim, kulturnim ili sportskim akcijama.

Svi radnici sukladno potrebama posla imaju osobna računala ili prijenosnike.

Radnicima je na raspolaganju vozni park službenih vozila sukladno potrebama posla.

Na našim lokacijama kratki predah uz razgovor s kolegama možete imati uz kavu, čaj ili sok. U sjedištu uživajte u ukusnim i kvalitetnim Fresh Corner proizvodima.

Naši restorani u ponudi imaju raznovrsna jela za vaše potrebe po pristupačnim cijenama.

Na većini naših lokacija dostupna su javna parkirališna mjesta, a na nekim lokacijama i posebna parkirališna mjesta za radnike.

INA Akademija: na internoj platformi znanja dostupno je i do 20 edukacija mjesečno. Ukoliko volite dijeliti znanje, pridružite se našem timu internih trenera! Redovito ulažemo u kontinuirani razvoj naših radnika.

Radnici sukladno potrebama posla imaju službene mobilne uređaje.

Izvanredan doprinos, poseban trud i izvrsne rezultate prepoznajemo i nagrađujemo brojnim internim priznanjima i (novčanim) nagradama. Ovisno o poslovnim rezultatima, možete ostvariti i novčani bonus.

Radnici primaju različite novčane potpore (regres, božićnica, uskrsnica, dar za djecu, potpora u izvanrednim životnim situacijama i dr.)

Kontinuirano vodimo brigu o sigurnosti i zaštiti zdravlja na radnom mjestu. Aktivno doprinosimo dobrobiti okoliša i zajednice putem INA kluba volontera te brojnim donacijama i aktivnostima naše kompanije.

Za viši standard zdravstvene njege osiguravamo besplatan sistematski pregled, dodatne specijalističke i dijagnostičke obrade, osiguranje od nezgode i putno osiguranje.

Surađujemo i djelujemo kao jedan tim. Razmjenjujemo informacije, znanje i iskustvo. Uvažavamo različita stajališta. Pružamo pomoć i tražimo pomoć kada je potrebna. Dajemo priznanje drugima i slavimo uspjehe.

Ako volite biciklom ići na posao, na tri naše lokacije možete pronaći parkirno mjesto na sigurnom i suhom. Neizostavna su i biciklistička druženja s kolegama.

Novčana potpora za rođenje djeteta, slobodan dan za polazak u vrtić i školu, brojne pogodnosti partnera, slobodni dani za prenatalne preglede, stanka za dojenje, dostava INA Glasnika na kućnu adresu.

Zdravlje+: uz brojne sadržaje i aktivnosti o zdravstvenim temama, na raspolaganju nam je i tim liječnika za savjete o našem zdravlju i zdravlju članova naše obitelji.

Po želji radnika dogovaramo pogodnosti s partnerima u dvadesetak kategorija: zdravlje, osobna njega, putovanja, osobne financije, sport i fitness, kultura, gastro ponuda, pogodnosti za roditelje, kućni ljubimci i dr.


© 2024 Adorio - made withfor