Logo Neuralab d.o.o.
Logo Neuralab d.o.o.

Neuralab d.o.o.

Neuralab d.o.o.

  • 4.73 9 recenzija

  9 recenzija
  • 4.73 9 recenzija

  9 recenzija
 • Prati

  O nama

  Web

  www.neuralab.net

  Veličina

  10-20 zaposlenih

  Prihod

  < 10 mil. HRK

  Osnovano

  2009

  Sjedište

  Fojnička 6, Zagreb

  Djelatnost

  Računalno programiranje

  Management

  Krešimir Končić

  Opis

  Hello! We're a team of developers, designers and content makers. Our focus is building modern web applications on top of WordPress technology (LEMP) stack. Our further niche are complex eCommerce applications so we can tryout all sorts of UX, UI and web tech choices. Our team is the only WordPress Automattic partner in the region, along with official partnerships with Mailchimp, Google, Kinsta and Adobe.

  You can read our clients reviews here https://clutch.co/profile/neuralab at Clutch as we're chosen as Top 10 eCommerce developers in the world. See our case studies https://www.behance.net/Neuralab if you're more interested in our UX UI capabilities.  - prikaži više

  Recenzije za Neuralab

  Preporuka

  Radno vrijeme
  4.8
  Sigurnost radnog mjesta
  4.9
  Plaća i karijera
  4.6
  Menadžment
  4.6
  Međuljudski odnosi
  4.8

  Preporuka

  Radno vrijeme

  4.8

  Sigurnost radnog mjesta

  4.9

  Plaća i karijera

  4.6

  Menadžment

  4.6

  Međuljudski odnosi

  4.8

  Što nudimo

  Hello! We're a team of designers, developers and content makers building web applications on top of WordPress & WooCommerce. Our production is focused on eCommerce projects where we create every interactivity from scratch. Neuralab team learns a lot and you will have one mentor (plus several other colleagues) helping you along the way of making superb web applications. Also, you will have a chance to actively participate in the WP community by writing case studies, developing custom plugins or joining industry events (like WordCamps, WebCamps or Digital Lab.in).

  Otvoreni natječaji


  Javite nam se

  Kresimir Koncic Direktor

  Kresimir Koncic


  Bruno Zagorscak COO

  Bruno Zagorscak
  9 recenzija zaposlenika za radne uvjete

  4.94

  Odlična ekipa i uvjeti rada

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Zagreb - 30.07.2019

  IT firme imaju svoje tipične bolne točke, a Neuralab ih vješto izbjegava. To se posebno odnosi na način rješavanja projektnih prioriteta, mentorstva, bolovanja, rada od kuće, kao i na racionalno posloženu radnu etiku. Ekipa je odlična i imamo česta druženja uz roštilj.

  + Prednosti

  Fleksibilnost male firme, stabilnost srednje.

  4.88

  Super radno mjesto

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Zagreb - 18.07.2019

  Vjerojatno najbitnija stavka svakog radnog mjesta prije ili kasnije postane radna atmosfera i međuljudski odnosi. Ovdje je oboje odlično. Svi su mladi i odlično se slažu što se i jako cijeni. Bitno je da se svako uklopi. Mentori su odlični i vole pomoći što uvelike olakšava prilagodbu i učenje. Klizno radno vrijeme i rad od kuće omogućuju prilagodbu načina rada kako svakome najbolje odgovara.

  + Prednosti

  Odlična radna atmosfera, klizno radno vrijeme, bolovanje plaćeno 100%

  - Nedostaci

  Trenutno ne vidim nedostatke

  2.80

  Dobro mjesto za početak karijere, ali ne i više od toga

  Bivši posao - Zaposlenik - Informatika - 29.01.2020

  Tvrtka u kojoj se jako puno toga može naučiti ako osoba tek počinje sa svojom karijerom, ali nakon inicijalnog perioda radni zadatci prelaze granice početnog zanimanja. Od developera se očekuje da vodi projekt iako u tome nema ni minimalnog treninga. Povećanje opsega i količine radnih zadataka ne prati i povećanje plaće i ovlasti. Developer ima dosta prilika za proširenjem svojeg znanja (odlaskom na konferencije), ali ne i primjenu novih znanja jer je najčešće ograničen svakodnevnim poslom i blokadama od menadžmenta.

  + Prednosti

  Kvalitetno mentoriranje, posjete raznim konferencijama, povremeni BBQ party

  - Nedostaci

  Manjak transparentnosti, nedefiniran plan rasta i razvoja developera, lose vodenje projekata

  Komentar poslodavca

  Poštovanje i hvala Vam na ocjeni Neuralab tima. Odgovoriti ću na navedene situacije općenito pošto je komentar anoniman. Prije svega mi je žao što o ovome čujem prvi put. Neuralab već preko dvanaest godina radi kontinuirane mentorske razgovore s kolegama (svakih pola godine) te do sada nisam zaprimio ovakav komentar. Također, zadnji developer s kojime smo imali prekid zaposlenja je bio tijekom 2018. pa vjerujem da je ovo tri godine stari review no napisan prije dva tjedna. Pišete kako se u Neuralabu očekuje da developer vodi projekt. Navedeno nije realno stanje kompanije jer mi već više od deset godina imamo tzv. production managere koji vode klijenta, njegove potrebe, projekte i sve što je vezano uz poslovanje. Svi zaposlenici su uhodani u taj proces od nultog dana i upoznati su s tim radnjama. Cijela filozofija Neuralaba se uči kroz kontinuirane radionice, LMS tutoriale i mentorske razgovore. Od developera se očekuje da komunicira s klijentom oko specifične tehničke implementacije projekata kroz Kanban Trello proces no smatram (i to je jasna vizija tima) da je to ionako zdrav pristup razvoja web aplikacija. Svi članovi tima prolaze komunikacijske treninge, kako interne, tako i od eksternih partnera HalPet i Ciceron - trebali ste položiti barem desetak internih radionica i minimalno tri radionice komunikacije u HalPetu. Uostalom, i sami ste napisali da je mentoriranje kvalitetno i da prilika za razvoj znanja ne nedostaje :) Što se tiče transparentnosti, rasta plaće i karijernog puta, pretpostavljam da ste usuglasili sa mnom sve dokumente, ugovore i Neuralab working guidese kada ste počinjali s radom, a koji su transparentni i svima znani, pogotovo na početku zaposlenja. Za kraj, najveća nepoznanica se odnosi na termin -blokada managementa-. Unutar Neuralaba se cijeli operativni posao dogovara na razini mentor + developer. Ne znam kako da komentiram tvrdnju oko blokade managementa jer managementa iznad mentora nema. Tandem mentor + developer uvijek određuju što će raditi, kako će raditi, kada će raditi i na koji način će raditi. U svakom slučaju, slobodno mi se javite direktno na koncic@neuralab.net ili zovite na 098 1717 628 kako bi dodatno prokomentirali navedene tvrdnje. Veliki pozdrav, Krešimir Končić, Neuralab

  5.00

  Odlični uvijeti na poslu

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Informatika - Zagreb - 27.09.2019

  Raznoliki projekti, brojne prilike za rad s novim tehnologijama. Radno mjesto iziskuje stalno učenje i samostalan razvoj, a radno okruženje potiče takav dinamičan pristup vlastitom razvoju. Ukratko: izazovno, dinamično i veoma ugodno.

  + Prednosti

  Klizno radno vrijeme, knowledge sharing, lokacija

  - Nedostaci

  -

  5.00

  Odličan posao

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Informatika - Zagreb - 30.08.2019

  Odlična firma, odlični ljudi, što reči više ;) Uglavnom opušteno, prijateljski, zanimljivo... Može se svašta naučiti i svakako bih preporučio svakome.

  + Prednosti

  klizno radno vrijeme, dobra ekipa, opuštenost

  - Nedostaci

  -


  © 2020 Adorio - made within Croatia