Logo Omega software d.o.o.
Logo Omega software d.o.o.

Omega software d.o.o.

Omega software d.o.o.

  • 3.87 11 recenzija

  11 recenzija
  • 3.87 11 recenzija

  11 recenzija
 • Prati

  Web

  https://www.omega-software.hr

  Veličina

  100-150 zaposlenih

  Prihod

  30-40 mil. HRK

  Osnovano

  2001

  Sjedište

  Kamenarka 37, Zagreb

  Djelatnost

  Računalno programiranje

  Menadžment

  Ivica Karić, Goran Mihalić, Ivica Kujundžić-Lujan, Željko Tandarić

  Opis

  Više od 20 godina Omega Software d.o.o. je predvodnik hrvatskog IT-ja, s naglaskom na kvalitetu i tehnologiju, a s ciljem stvaranja najučinkovitijih poslovnih rješenja. Kontinuirano realiziramo custom made rješenja prema željama korisnika, implementiramo vlastite ERP-ove i digitaliziramo poslovanja.

  Razvijamo, između ostaloga, Internet of Things tehnologije budućnosti, mijenjajući način na koji interaktiramo s gradovima. Trenutno naš tim broji preko 130 stručnjaka iz raznih područja. Iz godine u godinu povećavamo obujam poslovanja i kroz tendenciju rasta želimo svoje poslovanje obogatiti najkvalitetnijim zaposlenicima.

  U Omegi Software ne pratimo trendove nego ih interpretiramo i stvaramo.

  Koristimo prednosti novih tehnologija kako bi olakšali svakodnevno poslovanje i donijeli pozitivne promjene u radu naših korisnika.

  Omegaše pokreće znatiželja, želja za znanjem i stvaranjem novih ideja.  - prikaži više

  Recenzije za Omega software

  Preporuka

  Radno vrijeme
  3.9
  Sigurnost radnog mjesta
  4.4
  Plaća i karijera
  3.6
  Međuljudski odnosi
  4.2

  Preporuka

  Radno vrijeme

  3.9

  Sigurnost radnog mjesta

  4.4

  Plaća i karijera

  3.6

  Međuljudski odnosi

  4.2

  Pogodnosti

  Petkom radimo do 14,00 sati, a i s dolascima smo fleksibilni.

  Kontinuirano ulažemo u razvoj i obrazovanje naših zaposlenika u raznim interesnim područjima, učimo o novim metodologijama rada te ih primjenjujemo u svakodnevnom radu.

  Mjesečne stimulacije za izvanredan osobni angažman zaposlenika, bonuse za preporuke zaposlenika kod zapošljavanja, jubilarne nagrade, božićnicu, dar za djecu, vrijedne poklon pakete povodom blagdana i druge naknade kada su one najpotrebnije.

  Vjerujemo u work-life balance; u dobru zabavu uz odličan posao.
  Znamo da su odmorni i zadovoljni zaposlenici ključ za najbolje rezultate. Našim zaposlenicima uz izazovne projekte i ugodnu radnu atmosferu nudimo brojne pogodnosti.

  Organiziramo redovite mini proslave (u pravilu nakon uspješnog sprinta, puštanja sustava u produkciju ili kako bismo se nagradili za trud i malo povisili razinu šećera).

  U svakodnevnom radu usmjereni smo na transparentnost i otvorenost u svemu, a posebno u ciljevima, očekivanjima i povratnoj informaciji.

  Kod nas i mladi, ali i oni malo stariji vole sport pa na raspolaganju imamo teretanu, stolni tenis, biljar i neizostavan Multisport.

  Našim zaposlenicima nudimo zdrav i manje zdrav doručak, kava, čaj, cedevita i opremljene kuhinje.Tu je i Omegina kuhaonica, naš timski projekt koji za ideju ima stvaranje pozitivne atmosfere, druženje ali i poticanje zdravih prehrambenih navika.

  Parking je osiguran za svakog od nas i za one koji nam dolaze u posjet.

  Ljubimci su nam uvijek dobrodošli u posjet.

  Svjesni smo da kao velika organizacija nemamo samo odgovornost prema našim zaposlenicima, već i prema okruženju u kojem poslujemo. Želimo ostaviti pozitivan trag te vratiti dobro društvu. Redovito potičemo i organiziramo darivanje krvi.

  Oglasi za posao  © 2022 Adorio - made within Croatia