Logo Omega software d.o.o.

Omega software d.o.o.

Omega software d.o.o.

8
4.4
Prati

Web

https://www.omega-software.eu/

Veličina

100-199 zaposlenih

Prihod

5-10 mil. EUR

Osnovano

2001

Sjedište

Kamenarka 37, Zagreb

Djelatnost

Računalno programiranje

Menadžment

Ivica Karić, Goran Mihalić, Ivica Kujundžić-Lujan, Željko Tandarić

Opis

Više od 20 godina Omega Software d.o.o. je predvodnik hrvatskog IT-ja, s naglaskom na kvalitetu i tehnologiju, a s ciljem stvaranja najučinkovitijih poslovnih rješenja. Kontinuirano realiziramo custom made rješenja prema željama korisnika, implementiramo vlastite ERP-ove i digitaliziramo poslovanja.

Razvijamo, između ostaloga, Internet of Things tehnologije budućnosti, mijenjajući način na koji interaktiramo s gradovima. Trenutno naš tim broji preko 130 stručnjaka iz raznih područja. Iz godine u godinu povećavamo obujam poslovanja i kroz tendenciju rasta želimo svoje poslovanje obogatiti najkvalitetnijim zaposlenicima.

U Omegi Software ne pratimo trendove nego ih interpretiramo i stvaramo.

Koristimo prednosti novih tehnologija kako bi olakšali svakodnevno poslovanje i donijeli pozitivne promjene u radu naših korisnika.

Omegaše pokreće znatiželja, želja za znanjem i stvaranjem novih ideja.- prikaži više

Petkom radimo do 14,00 sati, a i s dolascima smo fleksibilni.

Kontinuirano ulažemo u razvoj i obrazovanje naših zaposlenika u raznim interesnim područjima, učimo o novim metodologijama rada te ih primjenjujemo u svakodnevnom radu.

Mjesečne stimulacije za izvanredan osobni angažman zaposlenika, bonuse za preporuke zaposlenika kod zapošljavanja, jubilarne nagrade, božićnicu, dar za djecu, vrijedne poklon pakete povodom blagdana i druge naknade kada su one najpotrebnije.

Vjerujemo u work-life balance; u dobru zabavu uz odličan posao.
Znamo da su odmorni i zadovoljni zaposlenici ključ za najbolje rezultate. Našim zaposlenicima uz izazovne projekte i ugodnu radnu atmosferu nudimo brojne pogodnosti.

Organiziramo redovite mini proslave (u pravilu nakon uspješnog sprinta, puštanja sustava u produkciju ili kako bismo se nagradili za trud i malo povisili razinu šećera).

U svakodnevnom radu usmjereni smo na transparentnost i otvorenost u svemu, a posebno u ciljevima, očekivanjima i povratnoj informaciji.

Kod nas i mladi, ali i oni malo stariji vole sport pa na raspolaganju imamo teretanu, stolni tenis, biljar i neizostavan Multisport.

Našim zaposlenicima nudimo zdrav i manje zdrav doručak, kava, čaj, cedevita i opremljene kuhinje. Tu je i Omegina kuhaonica, naš timski projekt koji za ideju ima stvaranje pozitivne atmosfere, druženje, ali i poticanje zdravih prehrambenih navika.

Parking je osiguran za svakog od nas i za one koji nam dolaze u posjet.

Ljubimci su nam uvijek dobrodošli u posjet.

Svjesni smo da kao velika organizacija nemamo samo odgovornost prema našim zaposlenicima, već i prema okruženju u kojem poslujemo. Želimo ostaviti pozitivan trag te vratiti dobro društvu. Redovito potičemo i organiziramo darivanje krvi.


© 2023 Adorio - made withfor Croatia