Logo COMBIS d.o.o.

COMBIS d.o.o.

COMBIS d.o.o.

9
4.6

Recenzije zaposlenika za COMBIS

Ocijeni poslodavca

Recenzije za COMBIS

Preporuka

Radno vrijeme
4.8
Sigurnost radnog mjesta
4.7
Plaća i karijera
4.4
Međuljudski odnosi
4.5

Preporuka

Radno vrijeme

4.8

Sigurnost radnog mjesta

4.7

Plaća i karijera

4.4

Međuljudski odnosi

4.5
11 recenzija zaposlenika za radne uvjete

4.63

Zaposlenik - Zagreb

Pročitao sam ovdje neke negativne stvari o ovoj firmi ali mislim da se situacija zahvaljujući tržišnim uvjetima u kojima svima kronično fali ljudi počela brzo mijenjati - na bolje. Ogromne pare su počeli ulagati u zaposlenike kako bi ih zadržali jer projekata imaju jako puno. To je, barem u mom slučaju, rezultiralo poboljšanjem radnih uvjeta tako da sam sad vrlo zadovoljan na svom radnom mjestu. Kolege na poslu su stvarno prva liga i kad bih samo jednu stvar morao navesti kao plus u ovoj firmi onda bi to bila upravo odlična radna atmosfera. Nadređeni su također za poželjeti jer se većinom radi o mlađoj ekipi pa s njima možete popričati u sobi za sastanke, u kafiću na pivi ili se možete dopisivati s njima preko whatsappa. Jako se cijene inicijative i bez straha im možete pristupiti s novim idejama. Zadovoljan sam i sretan na ovom poslu, iskreno bih ga preporučio i drugima.

+ Prednosti

odlična ekipa, klizno radno vrijeme, bonusi, mogućnost usavršavanja i napredovanja

- Nedostaci

Firma se nalazi u Radničkoj pa često bude gužva


4.50

Zaposlenik - Informatika - Zagreb

Kada sam dolazio u Combis, malo su me uplašili prethodni negativni komentari, ali sam se ugodno iznenadio. Ekipa u odjelu razvoja je zaista odlična. Radi se na mnogo različitih projekata i s različitim tehnologijama. Ima ponešto i starih frameworka, ali i jako novih setupa. Ono što mi je najvažnije ostatak ekipe je spreman pomoći kod zadataka i prenijeti svoje znanje, a imaju ga stvarno puno. Ponekad ima malo previše posla, ali tako je to svugdje gdje sam radio. Dobra atmosfera nadoknađuje sve ostale sitnije mane. Po mom mišljenju plaća je stvarno pristojna, ali to vjerojatno ovisi kako tko uspije pregovarati.

+ Prednosti

Odlična ekipa, raznovrsni projekti, rad od kuće, klizno radno vrijeme, mogućnost učenja, napredovanje.

- Nedostaci

Ponekad prevelika gužva u prometu.


2.40

Zaposlenik - Informatika - Zagreb

Veliki obujam posla je svakodnevna mantra većine inženjera u Combisu. Neki to vole, ali vremenom prerasta u stres koji nikako nije zdrav. Profesionalno napredovanje ovisi o odjelu u kojem se nalazite, a primjetno je i selektivno unaprijeđenje pojedinaca "bližih centru". Ukratko, tko se izbori za sebe, možda nešto i dobije. Plaće su prosječne za HR tržište, moglo bi i bolje. Perkovi su standardni, uobičajeni za ovaj sektor u 2022. godini (multisport, osiguranje, itd...). Najveći minus kojeg mogu navesti su međuljudski odnosi u pojedinim odjelima, management koji kao da ne uviđa koliku štetu rade određeni voditelji na višim pozicijama. Combis je dobar za stjecanje iskustva ako ste junior ili mid, seniori uglavnom dignu sidro nakon 3-5 godina ako nisu favorizirani.

+ Prednosti

Za sada redovni godišnji i mjesečni bonusi, multisport, aktivnosti za zaposlene

- Nedostaci

Preveliki obujam posla, selektivno napredovanje, diskrepancija u strategiji tvrtke "na papiru" i u praksi, "žilavi voditelji"


5.00

Zaposlenik - Administracija - Zagreb

Ugodno okruženje, dobri uvjeti rada, fleksibilnost .

+ Prednosti

Poticajna okolina. Klizno radno vrijeme.

- Nedostaci

ništa specifično


5.00

Zaposlenik - Financije i računovodstvo -

Odlični radni uvijeti , klizno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće . Mogućnost odlaska na edukacije , bonusi i nagrade na kraju godine .

+ Prednosti

bonusi i nagrade na kraju godine

- Nedostaci

gužva na Radničkoj


5.00

Zaposlenik - Informatika - Zagreb

Velika količina stručnjaka i znanja koje se dijeli. Projekti su raznovrsni i svakodnevno se razvijamo u svim poslovnim segmentima sistem inženjera. Potiče se edukacija, certifikacija i osobni napredak svakog pojedinca. Nije za osobe koje žele profesionalnu stagnaciju.

+ Prednosti

Klizno radno vrijeme, plaćene edukacije i certifikati.

- Nedostaci

Veće opterećenje u radnom danu zbog velike količine posla.


5.00

Zagreb

Combis je kompanija koja iznimno cijeni znanje i iskustvo svojih zaposlenih, ulaže u edukacije zaposlenika, pruža nebrojeno mogućnosti za razvoj karijere. Uz sve to, super zanimljivi i inovativni projekti, osjećaj ne samo da mijenjaš kompaniju već i utječeš na novi smjer i razvoj IT industrije. Ekipa u većoj mjeri jako dobra - pozitivna interna komunikacija, sloboda i poticanje izražavanja mišljenja, stavova, timski duh i kontinuirano poticanje rasta zadovoljstva zaposlenika se osjeti već više od dvije godine. Interni programi edukacija, rast zadovoljstva zaposlenika i poticaj na management da radi značajnije iskorake dizanja razine kvalitete komunikacije unutar kompanije i tima mijenjaju kompaniju iz dana u dan na bolje. Nijanse i poboljšanja su uvijek moguća, ali bitno je da se radi na tome i to se osjeti kod svih nas. U Combisu sam već više od pet godina i ono što je najvažnije što mi Combis pruža je brzina osobnog razvoja i količina stečenog znanja koju teško možeš steći u ostalim kompanijama tom brzinom.

+ Prednosti

Ulaganje u edukaciju, briga o zadovoljstvu zaposlenika u svim segmentima, bonusi i mogućnost kombinacije rada od kuće

- Nedostaci

-


5.00

Informatika -

Nakon 20+ godina u Combisu mogu sa zadovoljstvom reći da sam član tvrtke koja zaista cijeni svoje zaposlenike i korisnike za koje radi. Ne robujemo formalnostima, bitno je odraditi posao i time steći/zadržati zadovoljnog korisnika. Posla imamo, rastemo iz godine u godinu, imamo veliko zaleđe u majčinskog tvrtki (HT) i time ostvarujemo veliku prednost na tržištu. Radimo zanimljive projekte, educiramo naše djelatnike, a sve to kroz prijateljsku/gotovo obiteljsku atmosferu. Veliki smo (400+ ljudi), slušamo naše djelatnike i pokušavamo ispravljati greške koje putem napravimo. Ne guramo stvari pod tepih, otvoreno komuniciramo.

+ Prednosti

Smart Work program (rad od kuće), fleksibilnost, vrhunska atmosfera

- Nedostaci

nema nekih nedostataka....nedostatke rješavamo u hodu :)


5.00

Zaposlenik - Informatika - Zagreb

Jedan od vodećih sistem integratora sa velikim naglaskom na razvoj i nove tehnologije. Prilika za učenje, napredovanje horizontalno i vertikalno. Individualni karijerni put

+ Prednosti

remote work, fleksibilno radno vrijeme, dobri uvjeti, edukacije, timski duh

- Nedostaci

veliki obujam posla


5.00

Student - Marketing - Zagreb

Odlični radni uvjeti, stimulativna atmosfera, najbolje kolege u timu. Razne pogodnosti za zaposlenike. Vrlo česti pokloni za zaposlenike, pogodnosti na internet pakete u HT-u Mogućnost učenja i odlaska na razne edukacije. Mogućnost rada od kuće, klizno radno vrijeme. Razni bonusi na kraju godine

+ Prednosti

Bonusi, pogodnosti za zaposlenike, radni uvijeti

- Nedostaci

Korporativna tromost© 2024 Adorio - made withfor Croatia