Logo COMBIS d.o.o.

COMBIS d.o.o.

COMBIS d.o.o.

9
4.6
Prati

Web

www.combis.hr

Veličina

300-399 zaposlenih

Prihod

> 50 mil. EUR

Osnovano

1990

Sjedište

Radnička cesta 21, 10000 Zagreb

Djelatnost

Usluga integracija informatičkih tehnologija

Menadžment

Goran Car

Opis

#WeCreateTogether
Po definiciji, Combis je sistem integrator. I to jedan od najvećih i najdugotrajnijih u Hrvatskoj. U praksi to znači da svojim korisnicima kreiramo, implementiramo i održavamo tehnološki sofisticirana rješenja koja im poslovanje čine produktivnijim, efikasnijim, sigurnijim i na posljetku uspješnijim.

Kako nam to već više od 30 godina polazi za rukom? Vjerojatno zbog toga jer na raspolaganju imamo široki spektar stručnjaka iz svijeta IT-a, njih preko 400, a dobro dođe i pomoć 70-ak tehnoloških partnera s kojima kontinuirano surađujemo.

IT infrastruktura, IP komunikacije, Security, Cloud i sistemska rješenja, razvoj aplikacija, kontaktni centar, EU projekti, terenska podrška, digitalne inovacije,... sve je to Combis.

#FocusedOnKnowledge
Izvrsnost je ono čemu stremimo u svim segmentima našeg poslovanja. Taj nimalo lak zadatak kontinuirano "brusimo" na način da neprestano učimo nove stvari i da se iz projekta u projekt trudimo postati bolji. Jer tako će biti zadovoljniji i naši zaposlenici i naši korisnici.

#DeliverOnPromise
Ovo vam može potvrditi više od 500 zadovoljnih korisnika i 1.000+ uspješnih projekata u Hrvatskoj i inozemstvu u proteklih 30+ godina postojanja Combisa. Jer "Korisnik je uvijek na prvom mjestu" za nas nije tek obična floskula.


- prikaži višeŠto nudimo

Combis ti nudi rad na atraktivnim i izazovnim projektima zahvaljujući kojima ćeš usavršavati postojeća i stjecati nova znanja.

Želimo uvijek ići naprijed, brže, bolje i više. Naši zaposlenici garancija su našeg uspjeha, kao i naša najjača konkurentska prednost. Zato se brinemo za njih! Kontinuirano ulažemo u edukaciju i stručno usavršavanje, sustavno nudimo prilike za rast i razvoj, a brinemo i o tvom zdravlju, kako fizičkom, tako i psihičkom.

Fleksibilno radno vrijeme, zanimljivi projekti, vrijeme za odmor i druženje uz igru sa super ekipom! Sve je to Combis danas! Postani i ti dio našeg tima!

Klizno radno vrijeme i mogućnost rada od doma (neovisno o epidemiološkim mjerama)

Mogućnost za napredovanjem unutar kompanije

Polica osiguranja od nezgoda 0-24

Stimulativna primanja u odnosu na ostvarenje kompanijskih ciljeva

Laptop

Multisport - s ovom karticom zaposlenik ostvaruje pristup u više od 450 rekreativnih objekata diljem RH

Edukacije i razvojni programi po izboru

Službeni mobitel

Naknada za prijevoz prema mjestu stanovanja

"Hvala ti" nagrada za poseban doprinos

Sistematski pregledi u renomiranim poliklinikama

Popusti i posebne pogodnosti na usluge i proizvode kod tvrtki partnera

Plaćeni dopusti za sve važne osobne potrebe (vjenčanja, ispiti...)

Popusti na liječničke preglede za članove uže obitelji

Naknada za intervencije van radnog vremena
© 2023 Adorio - made withfor Croatia