Logo ARS FUTURA d.o.o.

ARS FUTURA d.o.o.

ARS FUTURA d.o.o.

5.0
Prati

Web

www.arsfutura.co

Veličina

50-59 zaposlenih

Prihod

< 5 mil. EUR

Osnovano

2013

Sjedište

Savska cesta 106

Djelatnost

Računalno programiranje

Menadžment

Ivan Božić, Nikola Jakić

Opis

Bok, mi smo Ars Futura!
Agencija smo iz Zagreba koja se bavi kreativnim dizajnom te razvojem web i mobilnih rješenja. Ima nas 50-ak i brzo se širimo, pa smo uvijek u potrazi za novim kolegama.

Naši projekti uključuju rad s IoT tehnologijama, razvoj esport lige i online natjecanja za Activision Blizzard, pomoć Belong Gamingu da se proširi na Američko tržište, CRM rješenje za Harvard i brojne druge.

Ekipa u Ars Futuri je mlada, dinamična, zabavna i opuštena. Slobodno vrijeme provodimo u prirodi, u teretani ili na moru. Volimo dane kad sunce sja, tortu od mrkve, loše šale i pretjerano korištenje emojija.


- prikaži više

Što nudimo

Kompetitivna plaća - Trudimo se mijenjati s tržištem i postavljati plaće tako da konkuriraju najboljim kompanijama u branši. Stalo nam je da ljudi s kojima radimo budu pravedno plaćeni, da si mogu priuštiti putovanja puna avanture, ugodan svakodnevni život, onaj komad odjeće koji već neko vrijeme gledaju na ASOS-u i, na kraju dana, da budu zadovoljni na poslu.

Budžet za edukacije - Znamo koliko ti je rast i razvoj važan. Zato nudimo razne oblike edukacije - interne edukacije i mentoriranje od drugih članova tima, sudjelovanje na željenim edukacijama u Hrvatskoj ili inozemstvu, mogućnost promjene pozicije, redovite povratne informacije do timljana i brojne druge.

Opuštena kultura - Naše radno vrijeme je fleksibilno, naše radne lokacije su nestalne, naši dani godišnjeg rastu svake godine, a naš Slack je pun (loših) fora. Ležeran pristup radu dio je Ars Future. Zato nudimo mogućnost remote rada, svake godine provedene u Ars Futuri nadodajemo još jedan dan godišnjeg i pazimo da posao prestane u 17:00.

Budžet za teambuildinge - Ars Futura ima malen i povezan tim koji brzo prihvaća nove članove u naš svijet. Često provodimo vrijeme zajedno na razini cijele Ars Future, ali i razini timova, a sva druženja su popraćena timskim budžetom dovoljnim za sve što ti srce zaželi!

Fleksibilno radno vrijeme

Mogućnost napretka i ostvarivanja željenog karijernog puta

Pokriven treći mirovinski stup

Osnova od 24 dana godišnjeg odmora (dodatan dan za za svaku godinu u Ars Futuri, prethodne godine staža i svaku prinovu u obitelji)

Računalo, mobitel i ostatak opreme po izboru

Plaćeni troškovi prijevoza, čak i ako radiš remote

Godišnji bonus za vrijeme provedeno u Ars Futuri

U potpunosti financirana Multisport kartica

Mogućnost remote rada

Mjesečna naknada za hranu

Jednaki benefiti za studente kao i stalno zaposlene, uključujući i plaćeni godišnji

Različiti novčani bonusi tijekom godine

Ured pun grickalica, hrane i mjesta za opuštanje

Poklon za novorođenče

Plaćeni godišnji sistematski pregled + plaćeno dopunsko zdravstveno osiguranje

Osiguran budžet za edukacije po želji


© 2023 Adorio - made withfor Croatia