Logo M SAN GRUPA d.o.o.

M SAN GRUPA d.o.o.

M SAN GRUPA d.o.o.

9
3.8
Prati

Web

www.msan.hr

Veličina

100-199 zaposlenih

Prihod

> 50 mil. EUR

Osnovano

1997

Sjedište

Buzinski prilaz 10, Buzin

Djelatnost

IT distribucija

Menadžment

Miroslav Huzjak, Irena Langer-Breznik, Slaven Stipančić, Žarko Kruljac, Miroslav Gabrić, Vladimir Brkljača, Alen Panić

Opis

M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnih hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji.

Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS Energy, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, kućanske aparate, televizore, klima uređaje, laka električna vozila (romobili, bicikli i motocikli), periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda.

Kontinuirano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga.
Imamo široki distribucijski kanal s velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike.

Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno će biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup platformama za učenje.

Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti.
U našim prostorima na svakom katu mogu se naći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Kako bi naši zaposlenici održavali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna, a omogućili smo i sistematski pregled. Naši zaposlenici imaju mogućnost priključiti se Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara.
Uz profesionalni, važno nam je zadovoljstvo privatnim životom naših zaposlenika i njihovih obitelji, stoga imamo set beneficija vezan uz roditeljstvo - potpora za novorođenčad i poklon djeci za Božić.


Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi, razvoju vlastitih brendova te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!


- prikaži više

Što nudimo

M SAN Grupa je stimulativno okruženje koje svakom zaposleniku nudi priliku istražiti, razviti se i napredovati u brojnim područjima poslovanja. Od velike važnosti su nam kontinuirano učenje i razvoj vještina potrebnih za uspješan rad i poslovanje.

Kako naši djelatnici ne bi zanemarili fizičko zdravlje, osim razvoja znanja i vještina, njegujemo i kulturu sporta. Sudjelujemo u mnoštvu događaja poput Wings for life utrke, sportskog dana kojeg organiziramo za sve zaposlenike u grupaciji, kao i dana zdravlja.

Potpora za novorođenče, dar za djecu, teretana, Multisport kartica i sistematski pregled samo su neke od pogodnosti koje nudimo našim zaposlenicima te kontinuirano ulažemo u načine ulaganja i pojednostavljenja naše svakodnevice.

Osigurana sva potrebna radna oprema i vrhunski Herman Miller Aeron uredski stolac

Plaćeni troškovi prijevoza

Korporativni događaji

Besplatno korištenje teretane i saune u prostorijama tvrtke i pristup Multisport programu

Restoran u prostoriji tvrtke s promotivnim cijenama za zaposlenike

Parkiralište

Edukacija i tečajevi

Popusti za zaposlenike

Parking za bicikle/nosači za bicikle

Potpora za novorođenče


© 2024 Adorio - made withfor