Logo M SAN GRUPA d.o.o.
Logo M SAN GRUPA d.o.o.

M SAN GRUPA d.o.o.

M SAN GRUPA d.o.o.

  • 3.12 10 recenzije

  10 recenzije
  • 3.12 10 recenzije

  10 recenzije
 • Prati

  Web

  www.msan.hr

  Veličina

  400-500 zaposlenih

  Prihod

  > 500 mil. HRK

  Osnovano

  1997

  Sjedište

  Buzinski prilaz 10, Buzin

  Djelatnost

  IT distribucija

  Menadžment

  Miroslav Huzjak, Irena Langer-Breznik, Slaven Stipančić, Žarko Kruljac

  Opis

  M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji.

  Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS Energy, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda.

  Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga.
  Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike.

  Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje.

  Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti.
  U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara.

  Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!


  - prikaži više

  Recenzije za M SAN GRUPA

  Preporuka

  Radno vrijeme
  2.4
  Sigurnost radnog mjesta
  3.9
  Plaća i karijera
  2.8
  Međuljudski odnosi
  3.5

  Preporuka

  Radno vrijeme

  2.4

  Sigurnost radnog mjesta

  3.9

  Plaća i karijera

  2.8

  Međuljudski odnosi

  3.5

  Što nudimo

  M SAN Grupa je stimulativno okruženje koje svakom zaposleniku nudi priliku istražiti, razviti se i napredovati u brojnim područjima poslovanja. Od velike važnosti su nam kontinuirano učenje i razvoj vještina potrebnih za uspješan rad i poslovanje.

  Kako naši djelatnici ne bi zanemarili fizičko zdravlje, osim razvoja znanja i vještina, njegujemo i kulturu sporta. Sudjelujemo u mnoštvu događaja poput Wings for life utrke, sportskog dana kojeg organiziramo za sve zaposlenike u grupaciji, kao i dana zdravlja.

  Potpora za novorođenče, dar za djecu, teretana, Multisport kartica i plaćeni troškovi prijevoza samo su neke od pogodnosti koje nudimo našim zaposlenicima te kontinuirano ulažemo u načine ulaganja i pojednostavljenja naše svakodnevice.

  Pogodnosti

  Osigurana sva potrebna radna oprema i vrhunski Herman Miller Aeron uredski stolac

  Plaćeni troškovi prijevoza

  Korporativni događaji

  Besplatno korištenje teretane i saune u prostorijama tvrtke i pristup Multisport programu

  Restoran u prostoriji tvrtke s promotivnim cijenama za zaposlenike

  Parkiralište

  Edukacija i tečajevi

  Popusti za zaposlenike

  Parking za bicikle/nosači za bicikle

  Potpora za novorođenče

  Oglasi za posao
  © 2022 Adorio - made within Croatia