Logo M SAN GRUPA d.d.
Logo M SAN GRUPA d.d.

M SAN GRUPA d.d.

M SAN GRUPA d.d.

  • 2.28 12 recenzije

  12 recenzije
  • 2.28 12 recenzije

  12 recenzije
 • Prati

  O nama

  Web

  www.msan.hr

  Veličina

  400-500 zaposlenih

  Prihod

  > 500 mil. HRK

  Osnovano

  1997

  Sjedište

  Buzinski prilaz 1, Zagreb

  Djelatnost

  Proizvodnja računala i periferne opreme

  Management

  Miroslav Huzjak, Irena Langer-Breznik, Pavo Leko, Slaven Stipančić, Žarko Kruljac

  Opis

  M SAN Grupa je vodeći distribucijski centar računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji.

  Ulažemo u razvoj vlastitih brendova - VIVAX, MS i MSGW. U našem asortimanu možete pronaći računala, mobitele, televizore, klime, električne bicikle, romobile, periferne uređaje i mnoge druge dodatke, koji ponosno nose naziv hrvatskog proizvoda.

  Neprestano ulažemo u nove tehnologije i pružamo najnaprednija rješenja kako bismo optimizirali i olakšali rad našim partnerima i zaposlenicima. Nudimo i primjenjujemo softverska, infrastrukturna i cloud rješenja bazirana na servisima globalnih vendora poput Microsoft, IBM i Unify Circuit te lokalnih i regionalnih pružatelja usluga.
  Imamo široki distribucijski kanal sa velikim brojem partnera koji su vodeća imena u IT industriji i svijetu potrošačke elektronike.

  Najveća vrijednost M SAN Grupe su naši zaposlenici. Svaki novi zaposlenik će svoju karijeru u M SAN Grupi započeti uz mentora iza kojeg su godine iskustva i vrhunski rezultati. Osim toga, konstantno ćeš biti okružen vrhunskim stručnjacima iz različitih područja, koji su uvijek spremni podijeliti stečeno znanje i iskustvo. Edukacije su važan dio rada, stoga je svakom zaposleniku omogućeno usavršavanje i polaganje različitih certifikata, kao i pristup mnogim platformama za učenje.

  Za naše zaposlenike osigurali smo različite pogodnosti.
  U našim prostorima na svakom katu možete pronaći kuhinju, a za one koji nisu skloni kulinarstvu imamo i restoran u prostorima naše firme. Da biste održali zdrav i aktivan život, u našoj zgradi nalaze se teretana i sauna. Na raspolaganju vam je fitness trener koje će za vas pripremiti vježbe i asistirati vam prilikom treninga. Ako želite, možete se priključiti Multisport programu i posjetiti neke od mnogobrojnih sportskih centara.

  Ako te zanima područje IT-a i/ili potrošačke elektronike, imaš afinitet prema prodaji i nabavi te se želiš razvijati u jednoj od vodećih tvrtki u regiji, javi nam se!


  - prikaži više

  Recenzije za M SAN GRUPA

  Preporuka

  Radno vrijeme
  1.8
  Sigurnost radnog mjesta
  3.2
  Plaća i karijera
  1.8
  Menadžment
  2.1
  Međuljudski odnosi
  2.6

  Preporuka

  Radno vrijeme

  1.8

  Sigurnost radnog mjesta

  3.2

  Plaća i karijera

  1.8

  Menadžment

  2.1

  Međuljudski odnosi

  2.6

  Što nudimo

  M SAN Grupa je stimulativno okruženje koje svakom zaposleniku nudi priliku istražiti, razviti se i napredovati u brojnim područjima poslovanja. Od velike važnosti su nam kontinuirano učenje i razvoj vještina potrebnih za uspješan rad i poslovanje.

  Kako naši djelatnici ne bi zanemarili fizičko zdravlje, osim razvoja znanja i vještina, njegujemo i kulturu sporta. Sudjelujemo u mnoštvu događaja poput Wings for life utrke, sportskog dana kojeg organiziramo za sve zaposlenike u grupaciji, kao i dana zdravlja.

  Potpora za novorođenče, dar za djecu, teretana, Multisport kartica i plaćeni troškovi prijevoza samo su neke od pogodnosti koje nudimo našim zaposlenicima te kontinuirano ulažemo u načine ulaganja i pojednostavljenja naše svakodnevice.

  Otvoreni natječaji
  Javite nam se  • Buzinski prilaz 1, Zagreb
  • +385 (0) 1 3654 900
  • posao@msan.hr
  • www.msan.hr

  12 recenzije zaposlenika za radne uvjete

  5.00

  Odlična atmosfera

  Zaposlenik - Nabava - 19.08.2020

  Za sve koji su vrijedni, spremni su raditi, zapeti i žele puno naučiti, toplo preporučam. Među zaposlenicima vlada dobra atmosfera i od puno njih se može dosta naučiti. Tržište je dinamično, zahtjeva puno truda, praćenja i analiza i ako se posao kvalitetno odrađuje pronaći ćete zadovoljstvo u svome poslu.

  + Prednosti

  Restoran u sklopu zgrade, korištenje Multisport programa

  - Nedostaci

  -

  1.63

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Nabava - 08.08.2018

  Prevelik broj ljudi u uredu. Rezultat: učestale svađe, prevelika buka, teški uvjeti za normalan rad.... Plaća je OK. Napredovanja nema, iako prilikom zapošljavanja govore suprotno. Rukovodstvo probleme  nazivaju izazovima i  tako se  odnose prema njima.....neozboljno. Na postojeći problem od  nadređenih dobijete odgovore: sto bi sad ja trebao?, što ja tu mogu?, da i?  Ako im  ne ukažete na problem, onda znači da je sve OK. A kad im kažete onda prijete. Nažalost vlada pravilo "prebacivanje loptica". Nadređeni znaju za to, ali smatraju da se zaposlenici tako bore za firmu i sebe. Nakon nekog vremena postajete dio zatrovanog kolektiva, odnosno i vi počnete svoj  posao uvaljivati drugima.

  2.25

  Dobra škola za mlade ljude, super odskočna daska, ali ništa više od toga

  Bivši posao - Zaposlenik - Nabava - 30.01.2019

  1.13

  Mobing

  Bivši posao - Zaposlenik - Proizvodnja - Rugvica - 24.01.2019

  2.88

  Puno traze za malo novca

  Bivši posao - Zaposlenik - Prodaja - Zagreb - 13.11.2018

  © 2020 Adorio - made within Croatia