Sponzorirani oglas

Pronađite najbolje kandidate
uz Adorio sponzorirane oglase

Adorio

Sponzorirani oglasi

Sponzorirani oglas će se promovirati na platformama kojima upravlja Adorio, društvenim mrežama i partnerskim portalima.

Doseg

S našim sponzoriranim oglasima, vaši oglasi za posao će biti istaknuti na vrhu pretrage, osiguravajući da ih vide pravi ljudi u pravo vrijeme.

Društvene mreže

Oglas će se dodatno sponzoriti na društvenim mrežama i partnerskim portalima kako bi oglas dosegao kandidate koji su voljni promijeniti radno mjesto, ali ne traže aktivno posao.

Uređivanje oglasa

Uređivanje oglasa sa dodatnim sadržajem poput slika i videa koji privlači kandidate. Sponzorirani oglasi su optimizirani za postupak prijave kandidata kod mobitela i osobnih računala.

Dodatne benefiti

Brza prijava.

Selekcijska pitanja.

Predselekcija kandidata.

Premium korisnička podrška.

EUR190

1 Sponzorirani oglas

14 dana

*PDV nije uračunat u cijenu

EUR290

1 Sponzorirani oglas

30 dana

*PDV nije uračunat u cijenu

EUR690

3 Sponzorirana oglasa

30 dana

*PDV nije uračunat u cijenu

Sponzorirani oglasi imaju veću vidljivost

Jednostavno objavite sponzorirani oglas za posao i mi ćemo ga prikazati u vrhu rezultata pretrage i ostvariti veću vidljivost kod relevantnih rezultata pretraživanja naših korisnika.

Image description

Dosegnite kvalificirane kandidate
na aktivnim i pasivnim kanalima

Oglasi se dodatno sponzoriranju na društvenim mrežama kako bi se oglas promovirao kandidatima koji ne traže aktivno posao, ali su voljkoji su optimizirani za mobilne uređaje i računala. Oni su strukturirani u smislu sadržaja ni promijeniti radno mjesto. Naš algoritam dodatno sponzorira i upravlja vašim oglasom na društvenim mrežama i portalima koji su u prošlosti već generirali veliki broj kvalificiranih kandidata za slične oglase. Adorio algoritam razumije i uči koji kanali generiraju kvalificirane kandidate i jamči veći doseg kod vaše ciljne skupine.

Image description

Veći broj prijava kandidata
pomoću optimiziranih oglasa za posao

Nakon jednostavne objave oglasa za posao, generiramo brendirane oglase koji su optimizirani za mobilne uređaje i računala. Oni su strukturirani u smislu sadržaja i izgleda na takav način da maksimiziraju stopu konverzije i prijava.

Brza prijava pojednostavljuje kandidatima proces prijave na oglase

Kandidati se mogu jednostavno i brzo prijaviti sa samo jednim klikom. Brza prijava povećava vjerojatnost prijave kandidata jer omogućuje prijavu na vaš oglas sa životopisom koji su spremili na našem portalu.

Image description

Selekcijska pitanja

Identificirajte najbolje kandidate i odmah ih kontaktirajte. Kandidati koji su točno odgovorili na sva selekcijska pitanja za vas su označeni kao zlatni kandidati. To vam omogućuje brz i jednostavan pregled kandidata koji najbolje odgovaraju radnom mjestu.

Image description

Predselekcija najboljih kandidata

Automatski poredak kandidata koji odgovaraju vašim zahtjevima na vrh prijave u vašem administracijskom sučelju. Putem automatskog emaila, umjesto vas ćemo obavijestiti kandidate za koje niste zainteresirani.

Premium korisnička podrška

Pomoći ćemo vam kod izrade sadržaja za vaš oglas i za vas identificirati najbolje kandidate.

Image description

Kontakt

Slobodno nam se javite ukoliko su vam potrebne dodatne informacije na
oglasi@adorio.hr


© 2024 Adorio - made withfor