Premium profil

Uredite profil koji
privlači kandidate

Povežite se s kandidatima kroz svoju priču o vašoj kompaniji i pokažite zašto ste odlično mjesto za rad. Premium profil će vam pomoći da se istaknete na nikada konkurentnijem tržištu rada.

Pogodnosti premium profila

1.

Vaša kompanija će biti prikazana više od 400.000 puta kandidatima koji aktivno traže novo radno mjesto.

2.

Uređivanje opisa, loga, slika, videa, benefita i neograničenih broja oglasa za posao.

3.

Brendirani oglasi za posao sa slikama i dodatnim sadržajem.

4.

Neograničen broj besplatnih oglasa za posao.

5.

Automatsko preuzimanje oglasa sa vaše stranice karijera.

6.

Redovito slanje oglasa za posao vašim pratiteljima.

7.

S vašeg profila će se ukloniti oglasi vaše konkurencije, te će se vaši oglasi prikazivati na profilima konkurencije bez premium profil.

8.

Urednički članak i sudjelovanje kod snimanja intervjua za naš vodiča zanimanja koji je dostupan kandidatima u obliku videa.

9.

Alati za istraživanje zadovoljstva zaposlenika i trendova na tržištu rada za plaće i poslodavce.

10.

Praćenje analitike vašeg profila i oglasa za posao.

Image description

Brand awareness

Snažan employer brand i prepoznatljivost kompanije kod kandidata pomaže kompanijama privući najbolje kandidate i pozicionirati se na tržištu rada kao poželjno radno mjesto. Premium profil na našoj platformi može utjecati na percepciju vas kao poslodavca među aktivnim i pasivnim kandidatima.

Image description
Dodatne pogodnosti

Besplatno snimanje intervjua za naš vodič zanimanja

Korisnici premium profila mogu besplatno sudjelovati kod snimanja intervjua za naš vodič zanimanja koji je dostupan kandidatima u obliku videa. Vaši zaposlenici predstavljaju svoje radno mjestu budućim kandidatima. Video se može koristiti i na vašem premium profilu ili za vaše druge potrebe.

Image description

Sponzorirani članak

Premium profil uključuje i urednički članak. Pisanje, objava i sponzoriranije jednog besplatnog članka na adorio.hr i njegovim društvenim mrežama.

Image description

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika

Premium profil uključuje i napredne alata za istraživanje zadovoljstava zaposlenika. Napravite eNPS za vašu kompaniju i usporedite s drugim poslodavcima na temelju više od 20.000 recenzija korisnika. Vaše istraživanje možete usporediti s drugim poslodavcima prema odjelu, poziciji, vrsti zaposlenja, djelatnosti i veličini kompanije.

Image description

Istraživanje tržišta rada

Alati za istraživanje i uspoređivanje plaća prema radnom mjestu, radnom iskustvu, stručnoj spremi, obrazovanju i drugim parametrima.

Alati za istraživanje i uspoređivanje s konkurencijom. Možete pratiti opširnije recenzije, njihovu popularnost na tržištu rada, prosječne plaća i druge parametre.

Image description

Kontakt

Slobodno nam se javite ukoliko su vam potrebne dodatne informacije na
oglasi@adorio.hr


© 2024 Adorio - made withfor