Oglasi za posao

Sponzorirani oglasi za posao imaju 200x veći doseg od besplatnog

Sponzorirani oglasi imaju 200x veći doseg od besplatnog oglasa i prikazivat će se 30 dana u vrhu pretraga kod naših korisnika.

Oglas će se dodatno sponzoriti na društvenim mrežama i partnerskim portalima kako bi oglas dosegao kandidate koji su voljni promijeniti radno mjesto, ali ne traže aktivno posao.

Saznajte više
Image description
Image description
Image Description

Premium profil

Povežite se s kandidatima kroz svoju priču o vašoj kompaniji i pokažite zašto ste odlično mjesto za rad. Premium profil će vam pomoći da se istaknete na nikada konkurentnijem tržištu rada.

Saznajte više
Image Description
Image Description

Brand awareness

Snažan employer brand i prepoznatljivost kompanije kod kandidata pomaže kompanijama privući najbolje kandidate i pozicionirati se na tržištu rada kao poželjno radno mjesto. Premium profil na našoj platformi može utjecati na percepciju vas kao poslodavca među aktivnim i pasivnim kandidatima.

Saznajte više
Brand awareness

Sponzorirani članak

Pisanje, objava i sponzoriranije članaka na adorio.hr i njegovim društvenim mrežama.

Image description
Oglašavanje

Banner

Objavite banner oglas uz naslov i opis sadržaja. Banner će se promovirati korisnicima za vrijeme prikazivanja oglasa za posao.

Image description
Vodič zanimanja

Snimanja vodiča zanimanja

Sudjelovanje kod snimanja intervjua za naš vodič zanimanja koji je dostupan kandidatima u obliku videa. Vaši zaposlenici predstavljaju svoje radno mjestu budućim kandidatima i pomoću toga nude budućim kandidatima savjete oko odabira zanimanja.

Image description
Video

Culture i recruitment video

Video omogućuje predstavljanje različitih zanimanja i složena područja aktivnosti. Povezivanje video priča i oglasa za posao, nudi vam presudnu prednost ispred klasičnih oglasa, povećava interes za vašu kompaniju i broj kvalitetnih prijava.

Zadovoljstvo zaposlenika

Napredni alati za istraživanje zadovoljstava zaposlenika

Napravite eNPS za vašu kompaniju i usporedite s drugim poslodavcima na temelju više od 20.000 recenzija korisnika. Vaše istraživanje možete usporediti s drugim poslodavcima prema odjelu, poziciji, vrsti zaposlenja, djelatnosti i veličini kompanije.

Image description
Analiza tržišta rada

Uspoređivanje plaća i poslodavaca

Alati za istraživanje i uspoređivanje plaća prema radnom mjestu, radnom iskustvu, stručnoj spremi, obrazovanju i drugim parametrima.

Alati za istraživanje i uspoređivanje s konkurencijom. Možete pratiti opširnije recenzije, njihovu popularnost na tržištu rada, prosječne plaća i druge parametre.

Image description

Kontakt

Slobodno nam se javite ukoliko su vam potrebne dodatne informacije na
oglasi@adorio.hr


© 2023 Adorio - made withfor Croatia