Logo Factory

Factory

Factory

5.0
Prati

Web

www.factory.dev

Veličina

40-49 zaposlenih

Prihod

< 5 mil. EUR

Osnovano

2012

Sjedište

Poduzetnička zona II 18, Virovitica

Djelatnost

Računalno programiranje

Menadžment

Ivica Horvat, Matej Sudar, Matija Solić, Marko Marincel

Opis

Mi smo Factory. Remote first tvrtka fokusirana na digitalne tranformacije poslovanja baziranih na PimCore tehnologiji. Jedni smo od deset certificiranih Strateških Pimcore partnera u cijelom svijetu, što je ujedno i simbol našeg uspjeha u razvoju i isporuci kvalitetnih Pimcore rješenja.

Kroz 10 godina poslovanja realizirali smo brojne zahtjevne projekte za klijente iz cijelog svijeta i raznih industrija. Naš tim vrhunskih stručnjaka pronaći će rješenje za najizazovnije poslovne probleme - sve to uz međusobnu podršku i kontinuiranu edukaciju!

- prikaži više

Što nudimo

Remote rad

Kao remote first firma sve smo prilagodili da funkcionira 100% remote. Neovisno o lokaciji - svi su ti dostupni i aktivni u komunikaciji. Preferiramo transparentnu i otvorenu komunikaciju s kolegama od prvog dana, volimo čuti prijedloge kako nešto poboljšati (i onda prvom prilikom poraditi na tome), velik fokus stavljamo na razvoj i feedback. U donošenju odluka primjenjujemo top-down i bottom-up pristup (kroz kvartalne OKR-ove i all hands meetinge), a u provođenju možeš očekivati podršku i pomoć iz svih timova.

Karijera i razvoj

Imamo definiranu karijernu ljestvicu te svakih 6 mjeseci mentor/lead radi review vašeg napretka, pri tome se reviewaju i uvjeti prema zaslugama. Uz to imamo 1 on 1 razgovore s voditeljem, 360 feedback unutar tima te također reviewate svoje voditelje.

Podrška od prvog dana

Sve pozicije čeka sustavan onboarding u skladu s iskustvom i predznanjem, plan učenja i dedicirani mentor. Ne očekujemo poznavanje Pimcore platforme unaprijed - to ćemo vas naučiti. Interno održavamo devtalkse te razvijamo vlastitu bazu znanja i frameworke.

Radno vrijeme je od 8-16 ili 7-15h.
Fleksibilnost oko privatnih obaveza.

Naknada za režije.

Dodatni slobodni dani (do 28).

Opremu i sve potrebno za ugodan rad od kuće dostavimo.

Lokacija rada po vlastitom izboru.

Financiranje edukacija, tutoriala, knjiga, konferencija.

Referral bonus (u slučaju zaposlenja).

Izbor dva benefita ili jedan dupli - subvencija za Multisport/ Vrtić/ Dodatno zdravstveno osiguranje/ III.mirovinski stup.

Slobodni dan za roditelje prvašića (vrtić i osnovna škola).

100% plaćeno bolovanje do 3 dana bez otvaranja bolovanja.

Kultura međusobnog prepoznavanja i nagrađivanja uspjeha.

Dedicirani mentor, individualni plan učenja i onboarding.

Dar za dijete.
Dar za sklapanje braka.


© 2024 Adorio - made withfor