Logo INETEC d.o.o.

INETEC d.o.o.

INETEC d.o.o.

10
4.9
Prati

Web

www.inetec.hr

Veličina

80-89 zaposlenih

Prihod

10-20 mil. EUR

Osnovano

1991

Sjedište

Dolenica 28, Lučko, Zagreb

Djelatnost

Istraživanje i razvoj u tehničkim i tehnološkim znanostima

Menadžment

Zrinka Čorak

Opis

Dobro došli u INETEC, mjesto gdje se stvara tehnologija koja oblikuje budućnost!
INETEC je hrvatska high-tech tvrtka koja već više od 30 godina posluje na globalnom tržištu. Razvijamo i proizvodimo robote, instrumente, softvere i sonde za nuklearnu, medicinsku i svemirsku industriju.
Jedan od jedinstvenih projekata na kojima trenutno radimo je razvoj robotskih sustava za ITER, najveći svjetski eksperimentalni fuzijski reaktor. Sudjelujemo i u brojnim projektima istraživanja i razvoja u suradnji sa sveučilištima i znanstvenim institucijama, poput robotskog sustava NERO za izvođenje zahtjevnih neurokirurških zahvata.
Također, tijekom više od tri desetljeća postojanja proveli smo niz inspekcija vitalnih komponenti nuklearnih elektrana diljem svijeta čime osiguravamo siguran rad elektrana, a time i sigurnost svih nas.
Tehnologija koju razvijamo među najnaprednijima je na svijetu te smo prepoznatljivi kao pouzdan partner.

Temelj svakog INETECOVOG proizvoda strast je prema novim tehnologijama.
Ključ našeg uspjeha jest suradnja među timovima robotike, elektronike, softvera i ostalih. Svakoj djelatnici i djelatniku osigurano je mentorstvo i rad s visokokvalificiranim stručnjacima, kao i podrška u pretvaranju njihovih inovativnih ideja u tržišne proizvode i rješenja. Osigurani su im i planovi razvoja vlastite karijere te mnoge povlastice poput fleksibilnih radnih aranžmana i edukacija.

Kroz INETEC Akademiju provodimo stručne edukacije za svoje djelatnike, pripravnike i studente. Podržavamo nove generacije inženjera i stručnjaka te svake godine organiziramo plaćenu ljetnu studentsku praksu te dodjeljujemo nagradu istaknutim studentima za svaku akademsku godinu.
Djelujući na stranim tržištima, djelatnici se pritom imaju priliku upoznati s novim kulturama i praksama.

Naši korporativni uredi moderno su uređeni i prostrani. Djelatnicima i posjetiteljima osiguran je veliki parking. Saznajte više o brojnim povlasticama na radnom mjestu u sekciji "Što nudimo".

Najvažniji resursi naše organizacije su naši članovi, njihovo znanje, vrijednosti i motivacija.
Vođeni motom: "Creating reliable future", zajedno pridonosimo stvaranju održive budućnosti.
Ostvari svoje potencije, pridruži se našoj viziji!
Vaš INETEC!


- prikaži višeŠto nudimo

Naša organizacija i svi ljudi u njoj pridonose stvaranju sigurnijeg svijeta.
Tehnologija koju razvijamo među najnaprednijima je na svijetu te nam zato klijenti i partneri vjeruju. Predanost takvoj misiji temelji se na stručnosti, otvorenosti, orijentiranosti na rješenja i dobroj organiziranosti naših članova. Najvažniji resursi tvrtke naši su zaposlenici, njihovo znanje, vrijednosti i motivacija.
Od iznimne nam je važnosti osigurati radne aranžmane i razvoj karijera koji svakom djelatniku omogućavaju da raste i napreduje osobno i profesionalno.
Puno ulažemo u edukaciju djelatnika, od stručnih predavanja, radionica i treninga vezanih za leadership, project management do tečajeva stranih jezika i komunikacijskih vještina. Ulažemo i u edukaciju voditelja kako bi oni što bolje komunicirali i surađivali sa svojim timovima.
Brinemo se o zdravlju naših djelatnika, dinamika rada treba omogućiti uspješno postizanje ravnoteže između karijere i privatnog života, pa se fleksibilno radno vrijeme podrazumijeva. Organiziramo redovite sistematske preglede za zaposlenike te potičemo bavljenje sportom kroz članstva u sportskim centrima.
Organiziramo i redovita formalna i neformalna druženja svih zaposlenika, a također vas čekaju povlastice kao što su besplatni topli napitci i objed!

Fleksibilno radno vrijeme

Mogućnost napredovanja u karijeri

Službena putovanja

Sustav nagrađivanja

Osiguran smještaj

Sportski program

Mogućnost rada od kuće

Osigurani topli napitci

Osiguran objed

Osiguran parking

Kontinuirano obrazovanje, studentske prakse

Plaćen prijevoz

Redoviti sistematski pregledi

Interna druženja

Otvorena komunikacija s nadređenima

Jasna vizija i planovi razvoja

Božićnica i Uskrsnica
© 2024 Adorio - made withfor