Logo A1 Hrvatska d.o.o.

A1 Hrvatska d.o.o.

A1 Hrvatska d.o.o.

  • 3.24 105 recenzija

  105 recenzija
 • Logo A1 Hrvatska d.o.o.
  • 3.24 105 recenzija

  105 recenzija
 • Prati

  Pitanja i odgovori

  Kako izgleda proces zapošljavanja u A1 Hrvatska?

  Proces zapošljavanja
  Misija recruitment tima u A1 Hrvatska je pronaći idealan spoj osobe i radnog mjesta te naše kulture i vrijednosti. Kako bismo to ostvarili, naši kandidati prolaze selekcijski postupak koji se uobičajeno sastoji od nekoliko krugova: pregled prijava i životopisa, intervjua, psihologijskog i stručnog testiranja i, za pojedine pozicije, testiranje stručnog znanja.
  Redoslijed samih aktivnosti prilagođavamo okolnostima potrage za našim idealnim kandidatom.

  1. Pregled prijava
  Ubrzo nakon što ispuniš online obrazac, pregledat ćemo tvoju prijavu i javiti se povratno.
  Pregledni i sažeti životopisi će uvijek prvi uhvatiti pažnju našeg recruitment tima. Prilikom kreiranja životopisa vodi računa da navedeš svo relevantno radno iskustvo i obrazovanje te ga opišeš u nekoliko natuknica. Dodatne završene edukacije, jezike koje poznaješ, kao i računalne programe kojima se služiš isto nemoj zaboraviti spomenuti. Nešto više o razlozima zbog kojih su ti radno mjesto i naša kompanija zanimljivi navedi u svojoj molbi.
  2. Testiranje stručnog znanja
  Za pojedina radna mjesta potrebna nam je informacija o razini postojećeg znanja u područjima koja su važna za uspješno obavljanje posla. Iz tog razloga kao metodu procjene koristimo testiranje stručnog znanja ili rješavanje poslovnog problema. Testiranje je osmišljeno tako da kandidatima daje uvid u zadatke koje mogu očekivati na samom radnom mjestu.
  3. Psihologijsko testiranje
  Kako bismo što bolje utvrdili jesmo li dobar fit, koristimo više izvora informacija pa tako provodimo i psihologijsko testiranje kojim procjenjujemo karakteristike koje su se pokazale kao važne za uspješnost na pojedinom radnom mjestu. Ovisno o zahtjevima radnog mjesta testiranje provodimo u našem uredu ili putem online platforme.
  4. Intervju s recruiterom
  Intervju je prilika da se bolje upoznamo, saznamo nešto više informacija o tvom dosadašnjem obrazovanju, radnom iskustvu i područjima interesa, a isto tako intervju je i prilika da ti pružimo više detalja o radnom mjestu i našoj kompaniji.
  5. Intervju s menadžerom
  Ono što isto možeš očekivati je i intervju sa svojim potencijalnim menadžerom nakon kojeg ćemo, od užeg kruga kandidata, odabrati onog oko kojeg se složimo da najbolje odgovara radnoj ulozi za koju se prijavio.
  6. Pismo ponude
  Odabrani kandidat će od nas primiti pismo ponude sa svim potrebnim detaljima kako bi donio najbolju odluku ikad.

  Sretno!



  © 2022 Adorio - made within Croatia