Logo A1 Hrvatska d.o.o.

A1 Hrvatska d.o.o.

A1 Hrvatska d.o.o.

  • 3.24 105 recenzija

  105 recenzija
 • Logo A1 Hrvatska d.o.o.
  • 3.24 105 recenzija

  105 recenzija
 • Prati

  Pogodnosti za zaposlenike

  Flekserica po tvojoj mjeri. Uz Flexitime sami biramo vrijeme rada! Ako rano ustaješ, možeš raditi od 7, a ako ne možeš bez snoozea, možeš doći u 10.
  Uz Flexiplace sam biraš mjesto rada nekoliko puta mjesečno.

  Putno osiguranje za sve. Nije bitno putuješ li poslovno ili privatno - naše putno osiguranje pokriva oboje!

  Zatvoreni mirovinski fond. Kada dođe vrijeme za bezbrižno uživanje u više no zasluženom odmoru, nema mjesta brizi jer subvencioniramo i AZ A1 zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond!

  Interni eventi i tulumi. Često se družimo i izvan posla, a imamo i svoj Advent@A1, A1 maškare, meetupove sa zanimljivim temama i gostima, a znamo zajedno i tulumariti - pa fleksibilno dođemo drugi dan na posao.

  Poslovni laptop i poslovni mobitel. A1 bez modernih stolnih i prijenosnih računala? Nemoguće! Uz to, znamo da se u tehnologiju isplati ulagati, pa svake 2 godine možeš očekivati novi mobitel.

  Sport i zdravlje. Da bar imamo fitness centar, bazen, saunu, školu trčanja.... Pa, imamo! Slobodno ponesi sportsku torbu na posao jer u zdravom tijelu leži zdrav duh!

  Digitalizacija na svakom koraku. Ulaziš na kampus autom i dočeka te digitalna pozdravna poruka. U zgradu možeš ući skeniranjem dlana, a najmodernije tehnologije olakšavaju sastanke s kolegama iz drugih zemalja

  Na našem kampusu imamo dva kafića s lijepim sunčanim terasama, idealno za kratku pauzu i chit chat s kolegama!

  Naš restoran nudi velik izbor raznovrsnih jela za doručak, ručak i međuoborke, naći će se za svakoga ponešto, a sve po povoljnim cijenama!

  Parking za zaposlenike. Osigurali smo parkirna mjesta za sve ljubimce na 4 i 2 kotača!

  U A1 postoje brojne prilike za učenje i razvoj kroz edukacije, konferencije i certifikate: ekspertna znanja, soft skills, menadžerske i digitalne vještine...Učimo od najboljih d na tržištu, ali i jedni od drugih

  Besplatna interna A1 tarifa. Psst! Ako si dio A1, onda odmah imaš pravo na povoljnije uvjete za kućni internet, TV, telefon, pakete i slično. Osim toga, imamo i internu mobilnu tarifu koja je besplatna za sve zaposlenike.

  Nagrade za zaposlenike. Volimo nagraditi zaposlenike, ili kroz interne nagradne igre ili za njihova postignuća, pa tako možeš osvojiti razne lijepe stvari: od gadgeta, poklon bonova, kotizacija za konferencije i evente do timskih putovanja.

  Dodatni popusti i pogodnosti. Nudimo razne bankarske pogodnosti, od besplatne članarine za American Express karticu za nove korisnike prvih godinu dana do povoljnijih uvjeta za kredite. Diners popusti, putovanja, zdravlje, ljepota, gastro, kultura, sport

  Organizirano volontiranje za sve. Prikupljamo donacije za dobrotvorni cilj po izboru pojedinog zaposlenika kroz društvenu platformu za dobrotvorni fundraising 'Čini pravu stvar'. Osim toga, ako često daruješ krv, računaj i na slobodne dane.

  Zdravstveno osiguranje za sve. Zdravlje na prvom mjestu! Osiguranje od nezgoda 24/7, a u slučaju da se bilo što dogodi - možeš se osloniti na dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje!

  Učimo eksperimentirajući! U A1, projekti se mogu voditi jednom od agilnih metoda (scrum, kanban…). Naši product owneri i scrum masteri, zajedno sa svojim development timovima, rade na novim procesima, aplikacijama i proizvodima

  Najam bicikla. Ako ti dođe da se provozaš biciklom, a nemaš svoj, uvijek ga možeš iznajmiti povoljno na kampusu.

  Vrtić i pokloni za djecu. Dijete je na putu? Čestitamo - stiže 10.000 HRK i mali poklon dobrodošlice! A za ostalo, tu je A1 vrtić, dani otvorenih vrata za djecu, božićne predstave, poklon bonovi te mnoštvo drugih iznenađenja

  Uživaj u novim uredima! Imamo prostore za druženje, kuhinjice na svakom katu za slatko i slano, restoran na vrhu zgrade za doručak i ručak, ali i terase za opuštanje. Osim toga, u prizemlju možeš pronaći i bankomate.


  © 2022 Adorio - made within Croatia