Logo JAMNICA plus d.o.o.

JAMNICA plus d.o.o.

JAMNICA plus d.o.o.

  • 4.05 15 recenzija

  15 recenzija
 • Logo JAMNICA plus d.o.o.
  • 4.05 15 recenzija

  15 recenzija
 • Prati

  Recenzije za JAMNICA plus

  Ocijeni poslodavca

  Recenzije za JAMNICA plus

  10 recenzije zaposlenika za radne uvjete

  4.40

  Sadašnji posao - Zaposlenik - 24.04.2020

  Imam priliku otvoreno predlagati rješenja za svoju poziciju, ako imam volje pozabaviti se nekim problemom i smisliti mu rješenje, kolega će priskočiti u pomoć, a voditelj pomoći oko realizacije. Sviđa mi se što postoji atmosfera za "dati više", ako neke stvari još nisu razvijene, svakako si ohrabren smisliti način da ih realiziraš i ostvariš.

  + Prednosti

  bonus, klizno radno vrijeme, otvorenost za kreativnost

  - Nedostaci

  veliko sezonsko povećanje posla


  5.00

  Sadašnji posao - 09.07.2020

  Super je, suradnja među kolegama je odlična, podrška od strane menadžmenta ne izostaje, prilike za dijeljenje novih ideja su stalne, fokus na osobni rast i razvoj

  + Prednosti

  fleksibilnost u radu, mogućnost kreativnog izražavanja, uvažavanje i prijateljska atmosfera

  - Nedostaci

  nedovoljno razvijena tehnološka rješenja, sezonskopovećanje posla


  4.65

  Bivši posao - Menadžment - Prodaja - Zagreb - 13.11.2018

  Nekada su plaće i uvjeti ovisili o prisnosti i bliskosti s višim pozicijama. Također, nejednakost u sustavu nagrađivanja između odjela može stvoriti tenzije. U moje vrijeme rijetko tko je zaposlen po natječaju, a češće po "preporuci". Nadam se da se to mijenja.


  3.20

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Logistika - Rijeka - 07.06.2019

  Često sam sam na kamionu a bude dosta ručnog istovara, mlad sam ali pitanje je koliko kičma može izdržati, također plaća je premala s obzirom na to da uništavam svoje zdravlje (kičmu), plaća ima stimulativni dio koji te tjera da radiš kao magarac (što više robe prevezeš i istovariš) da bi mogao zaraditi plaču s kojom ćeš nekako izgurati mjesec

  + Prednosti

  Nema radnog vremena (kad završim idem kući), kamioni se redovito servisiraju i kvarovi se popravljaju, osim guma tu se uvijek vodi borba, nije isto voziti po autoputu i po lokalnim cestama pogotovo na kvarneru normalno da se brže potroše

  - Nedostaci

  Izrabljivanje, mala plaća, troše se diskovi na kičmi


  2.55

  Sadašnji posao - Menadžment - Prodaja - Zagreb - 20.12.2018

  Nevjerojatno ali se puši po uredima. Napredovanje teško kao i ostvarivanje veće plaće.. Postoje pojedinci koji definitivno ne zadovoljavaju radne sposobnosti potrebne za poziciju.. Privatne veze s "bitnim" karikama u vrhu igraju ključnu ulogu. Međuljudski odnosi promjenjivi kako bura puše s vrha.. Dosta zakulisnih igara..


  4.56

  Sadašnji posao - Menadžment - Zagreb - 27.05.2018

  Da nema ove objektivne neizvjesnosti, gotovo bi bila idealna kompanija za raditi, učiti, napredovati... Od kada nema formalnog Agrokora i pritisaka te ponekad suludih odluka - to je jedna nova i moderna Jamnica.


  4.20

  Zaposlenik - 06.05.2020

  U Jamnici je super radna atmosfera, kolege su prijateljski nastrojeni i stvarno u većini slučajeva spremni uvijek pomoći. Čak i u vrijeme kada su bile promjene uprave i nije se znalo kako će se sve to odviti, atmosfera je ostala pozitivna. Rukovodstvo je otvoreno za promjene i spremno poslušati nove ideje i prijedloge. Postoji mogućnost za internim razvojem i napredovanjem. Radno vrijeme je ok, uz poneke prekovremene, no ništa pretjerano.

  + Prednosti

  Klizno radno vrijeme, regres, božićnica, uskršnjica, poklon za djecu za SV.Nikolu, dodatno zdravstveno osiguranje, službeni telefon

  - Nedostaci

  Zastarjela informatička tehnologija, povećan opseg posla uslijed sezone


  4.60

  Sadašnji posao - Zaposlenik - 04.05.2020

  Opuštena i prijateljska radna atmosfera u kojoj je svakom lako raditi. Kolege, kao i nadređeni, su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na različite upite. Svi su vrlo pristupačni, bez obzira na hijerarhijsku razinu. Isto tako, postoji veliki prostor za izražavanjem vlastitih kreativnih ideja te osobnim i profesionalnim rastom i razvojem.

  + Prednosti

  mogućnost za osobni i profesionalni razvoj; klizno radno vrijeme; prijateljska atmosfera; dinamičnost

  - Nedostaci

  bolja opremljenost ureda i radnog mjesta


  3.05

  Bivši posao - Menadžment - 20.08.2018

  Nepotizam i samovolja troje pojedinaca; dobra atmosfera medu radnicima


  4.44

  Sadašnji posao - Zaposlenik - Prodaja - Zagreb - 24.05.2018

  Atmosfera i ljudi su sjajni  © 2021 Adorio - made within Croatia